BLACK DRESS

/// muotiTags: , ,

pitsimekko

lace dress

 

Jihuuu, olen vihdoin korkannut viime vuotisen kirppislöytötakin! Muistaakseni tämä löytyi loppusyksystä jolloin ei enää ollut optimaalisin sää tämän käytölle, mutta jotenkin se myös tuntui aavistuksen vieraalta. Silti jokin juttu takaraivossa sanoi, että osta se :-D Tiedän kai kokemuksesta, että omat mieltymykset tuppaavat muuttumaan sen verran, että joskus joku juttu tuntuu ajatuksena superhyvältä, mutta päällä vielä hieman vieraalta. Ilmeisesti tyyli on talven myötä muuttunut taas pikkuisen pelkistetympään ja jakku istuu nyt vallan hyvin tyyliini. Joskus kantsii luottaa intuitioon vaatejutuissa, ha! >:-D

Ja nuo kengät, niistä on pakko avautua! Voiko jalka kutistua, ei??? Mutta mokkakengät saattaa venyä, eikö? Nuo on Vagabondin kiilakorot ja oon käyttänyt niitä nyt pari vuotta ja musta tuntuu ettei ne enää pysy jalassa. Vasta kun jalka on iltaa kohden ”turvonneempi” tuntuu kengät sopivammilta, mutta noihin jäi oikeasti varmaan yli sentti tilaa kun laitoin ne jalkaani. Hyi että oli vaikea kävellä kotoa ravintolalle alamäkeä pitkin….. Illalla kotimatkalla kengät pysyivät huomattavasti paremmin jalassa, vaikka sain kyllä koko ajan puristaa varpaita koukkuun silloinkin. Pienessä jalassa on joo hyviäkin puolia mutta vitsit mä olen välillä ärsyyntynyt kun en meinaa löytää mistään jalassa pysyviä korkokenkiä. Nääkin on siis kolmevitoset, mutta mun mielestä vähän jopa reilut. Tosin niin Vagabondin koot usein onkin.

Näissä vaatteissa oltiin tosiaan perjantaina syömässä ravinteli Berthassa äitienpäivän kunniaksi. Tää oli mun eka kerta kyseisessä ravintolassa, ette tiedä kuinka kauan oon halunnut tuonne! Kukaan ei oo koskaan kuin kehunut ja ymmärrän sen täysin. Ruoka oli taivaallista ja mielestäni heidän menu-konseptinsa on varsin toimiva. Ruoka-annosten sijaan listalla ilmoitetaan annosten pääraaka-aineet ja ruokatilaus tehdään sitten niiden pohjalta. On oikeastaan todella jännää ettei tiedä millaisen annoksen saa. Ihmetytti tosin, ettei listalla ollut yhtään kasvisruokaa pääruuissa. Olisi sellaisen varmaan pyytämällä saanut, mutta silti, hassua. Täytyy kyllä sanoa että voitti kaikki ravintola C:t, Näsinneulat sun muut Tampereen muut hienot ravintolat ihan 6-0 tämä Bertha sekä asiakaspalvelullaan että ruuallaan. Suosittelen! :-)

 

PS. Meitsi vähän mokaili!!! Marc Jacobs -Instagram kisan oli tarkoitus päättyä eilen 11.5., ei suinkaan 11.6. Onneksi eräs ystävällinen huomautti ylipitkästä osallistumisajasta….. :-D Koska moka on mun, saatte aikaa tämän päivän vielä! Sitten täytyy valkata parhaat kuvat. 

12 kommenttia

 1. Avatar Paju /// 13/05/2013 / 10:02:22

  Hei söpöliini, osta sellaset kantapääpaikat noihin kenkiin! Ei lonksu enää :–))

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/05/2013 / 17:11:00

   True, oon käyttänyt sellasia joskus mutta noi oikeesti lonksuu ihan sikana. :-( Kyllä ne varmasti vähän auttais, mut ääääh tyhmät kengät!!!

   Vastaa
 2. Avatar Jennifer /// 13/05/2013 / 12:17:26

  iihana mekko :3!

  Vastaa
 3. Avatar Katerina Alezandra /// 13/05/2013 / 12:21:59

  En tiedä voisiko jalka muka oikesti kutidtua, mutta mulla ja joillain tutuilla yht äkkiä kengän numero pienentynyt1 koolla. Voiki sitten johtua josatin nesteiden poistumisesta…

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/05/2013 / 17:13:44

   Veikkaan että nesteiden poistuminen voi pienentää juu, mutta se ei kyllä mun tapauksessa voi oikein olla syy :-D

   Vastaa
 4. Avatar Jenni /// 13/05/2013 / 12:25:05

  Kyllä se jalka vaan voi pienentyäkki! Tosin ei varmaan ihan noin lyhyessä ajassa. :) Minulla oli 38 jalka koko yläasteen ja sen jälkeenkin, mutta kas kummaa, alkoi kengän koko pienemään sen jälkeen ja nyt mennään 36-koossa, jotkut harvat popot jopa 35. Parille kaverille käyny sama juttu, ihan todella outoa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/05/2013 / 17:15:13

   Musta taas tuntuu että tuohon on syynä suurentuneet kengänkoot noin niinku yleisesti :-) mulla oli 7.luokalla 37 jalankoko ja siitä eteenpäin 36, 35,5 nyt 35 ja 34,5. Naurettavaa:-D mut kyllä mun 35:set menee joillekin kavereille joilla on on nyt 36 vaikka ennen ois ollu 37.

   Vastaa
 5. Avatar Eeru /// 13/05/2013 / 12:25:18

  Oi kun nätti mekko! Kerkesitkö nappaamaan yhtään kuvaa herkkuhetkestänne Berthassa?

  Käytiin Berthassa noin vuosi sitten viimeksi (siitä taisin jotain kirjoitella tänne: http://cheaphonesty.blogspot.fi/2012/06/makupaloja-berthasta.html )
  ja kyllä nyt viimeistään pitäisi mennä uudestaan… Oon täysin samaa mieltä että Bertha on paras ravinteli Tampereella.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/05/2013 / 17:19:29

   Hih kiitos!!:–)

   Ja en!:-D Nappasin ainoon kuvan peilin kautta mekostani siellä vessassa, haha….. Jotenkin unohdin ihan kokonaan kuvailun kun keskityin nauttimaan. Mutta visuaalisesti tyyli annoksissa oli ihan samaa kuin tuossa sun postauksessa. Nautiskelin alkupalaksi ihanan keltajuuri-päärynä-vuohenjuusto -annoksen, pääruuaksi taisi olla sei-herne-kananmuna (yllättävä valinta, mutta siellä ei ollut muita lihattomia annoksia) ja jälkkäriksi aivan tajuttoman hyvää kirsikka-valkosuklaa-maissia. Siinä oli popkornijädeä, ai että!

   Mene ihmeessä taas, siis vitsit miten hyvää. Tuolla on oikeanlainen meininki myös asiakaspalvelun suhteen. :-)

   Vastaa
 6. Avatar Piia /// 14/05/2013 / 00:14:25

  Höööööh, mä luulin että aikaa ois tuonne kesäkuulle ja näin tänkin vasta nytte. :—((

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.