sk8r_gurl__1991

lifestyle, muoti
11 kommenttia

#pro

 #kingofrollerskating @taavik

Untitled

UntitledEve totes niin hyvin tuohon kuvaan jossa istun lonkun päällä: ”yheksän kymmenestä skeittilaudanomistajasta skeittaa, mut ehkä yks kymmenestä longboardin omistajasta oikeesti liikkuu sillä lonkulla.” Koska en haluu olla yhdeksän kymmenestä longboardin omistajasta, oon alkanut Taavin kannustamana pikkasen rullailla. (Tosin ei voida kyllä puhua ”longboardin omistajasta”, vaan lainaajasta,ha!) Eteisessä majailee kolme erilaista lautaa, mutta en oo vie uskaltanu kokeilla drifteriä, se näyttää niin pieneltä ja nopeelta!!!! Lonkkarilla uskaltaa pikkusen jo mennäkin, mut vielä käy semmosia hassuja juttuja että en osaa päättää kummalla jalalla jarrutan niin jarrutan sit hyppäämällä pois laudalta……… lautahan ei sellaisesta liikkeestä tietenkään pysähdy, ehh :-D jos siis näätte jonkun urpon juoksemassa lonkun perässä niin se oon ehkä mä! On myöskin kiva istuu ton rulla_laudan päällä ja laskee alas mäkeä …. :))))))

THEY SEE ME ROLLIN’, THEY HATIN’ from ida365 on Vimeo.

Hahahah semmosta.

Nyt juon pakuriteeni loppuun ja otan päiväunet. Nyt ei _todellakaan_ ole se paras hetki sairastua. Raivostuttavaa!!! Enköhän mä levolla ja taika-aineilla (hunaja, inkivääri, pakuri ja marjat) ehdi parissa päivässä parantua sunnuntaiksi. Tai lähinnä toivon ettei tauti iskis kunnolla päälle, tää on tämmöstä ärsyttävää lämmönvaihtelua ja väsymystä ja uupumusta, ei kunnon tautia vielä. Mutta mutta, arvaattekos mitä?! Tänään meni rikki 1000 tykkääjän raja Muotikirppiksen facebook-sivuilla, mieletöntä!! Sen kunniaksi paljastimme yllärin, josta minäkin aiemmin vihjailin, hih ;-) Kurkatkaas täältä!

Lisää luettavaa

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ooopppsssiiieee….! no ei mut jos joskus uskallan esim rullaa kunnon mäkiä niin mulla on oltava kypärä :-D oon mennyt vaan tasasia teitä eikä vauhti oo ollu kova, mut jepjep, ois noi silti varmaan hyvä olla.

 1. Hei sk8r gurl, on pitänyt jo jonkun aikaa tiedustella, onko plääneissä järkkäillä tänä vuonna uusintakierrosta puistokirppiksestä? Viime vuonna en päässyt, mutta vaikutti ihan huipulta tapahtumalta! Tamperelaistuneena hämeenpuistolaisena olis ihan mahtia, kun pääsisi itse myymään. Vaikka voihan tuollaisen tapahtuman järjestää varmaan kuka tahansa, mutta hih blogin kautta tavoittaa taatusti enemmän kirppistelijöitä kuin pelkällä puskaradiolla :-)

  P.S. Oot ihan mun lempi bloggaajatyty!! Pusui.

  1. Ei muutes oo varmaa vielä, mut oishan se kyllä superjees, eikö?! Mietin että tänä vuonna vois elävöittää Sorsapuistoa ja järjestää vaikka puistokahvila Pulun kanssa yhdistetyn, ison kirppiksen. Hehän järjestävät säännöllisesti noita puistokirppiksiä :–) https://www.facebook.com/events/608057962561993/ tuolla on nyt yks kirppis jo laitettuna!

   Mutta siis jos ite oon mukana järkkäämässä puistokirppistä niin infoan siitä ihan varmasti kyllä!! Ihana tietää että sillekin olis taas kysyntää :-) Tuuthan kurkkaan muotikirppiksenkin, hih?:-)

   HEII pusuii sinulle!!:-***

 2. Hahha, voi olla totta toi lonkku juttu kyllä. mut toisaalta, mitäs sitte, jokainenhan sitä käyttää rahansa mihin haluu, ja jos sen haluu tuhlata lautaan jota ei käytä nii mikässiinä… kyl mä kuitenki mieluummin ottaisin ”asusteeks” lonkun kun vuittonin laukun haha !

  1. no onhan se noinkin, ostaahan tyypit korkokenkiäkin kodin täyteen käyttämättä niitä ikinä XD mut joo, en silti tajua!!! musta on noloo ostaa jotain ”koolii” rekvisiitaks, sillai ettei ikinä ees käytä tms……

 3. Hei Iida, pitkästä aikaa kommentoin plokiin, kun on lähellä sydäntä tää aihe! Mun mielestä cruiseri on paljon ketterämpi kun lonkku, mut kuitenki siitä saa lähes yhtä vakaan. Siis sellanen normi dekkiä vähä pidempi ja leveempi cruiseri ja kunnon isot renkaat! On lonkul varmasti parempi laskee mäkiä, mut ainakin itelle dekki on sitä varten et pääsen rullaan kaupungissa paikasta paikkaan ja kämpiltä metrolle. Siinä kruiseri toimii NIII hyvii!!

  Pakko vielä kommentoida tätä ”kyl mä kuitenki mieluummin ottaisin “asusteeks” lonkun kun vuittonin laukun haha !” Älkää tytöt ihmeessä pitäkö niitä ASUSTEINA!!! Se on rullalauta, harrastusväline, kulkuneuvo! Jos teillä kerran on ne laudat nii menkää ja käyttäkää, rullaaminen kevyeen alamäkeen aurinkoisella säällä on ehkä kivointa! Tulee niin FIILIS! Tottakai saa käyttää rahansa miten haluu, mutta onhan se ny oikeesti vähä noloa ostaa lonkkari asusteeks! :D

  Ja kun alkaa rulaan nii mä aloittasin ihan normi dekistä, tai ainakin kruiserista tms. millä pystyy kikkaileen ja kääntymään helpommin, monilla eri tekniikoilla. Näin saa helpommin ja nopeemmin tatsin :)

  Ihanaa kesää Ida ja hyviä rullauksia, mitä enemmän sen kivempaa se on !

  1. mä en kyl alottais rullauksen harjotteluu nepparilla. ku on pienet ja kovat renkaat ja suomen perunapeltoasvaltit, voi into mennä aika nopeeta…….. plus mun mielestä tatsii tulee nopeempaa ympäriinsä potkimisesta ja laudan pääl hengailusta ylipäänsä ja siihe on lonkku loivissa mäissä kaikista siistein juttu!

   1. Hihii jee, moikka vaan Mepa! Ei ookaan aikoihin kuulunu, ha!:-D

    Ja joooo, en mäkään kyllä ottais asusteeks lautaa tai mitään muutakaan mitä en käyttäis mut pitäisin koolina….. mustakin se olis noloa, haha:D mut joo, rullailu on kyl mukavaa!!! mua jännittää vielä aika paljon koko touhu, ehkä mun pitäis hankkii hullut suojukset niin uskaltaisin paremmin, HA:D

    Ja siis jos jollai kruiserilla rupeisin nyt harjotteleen, niin tarvisin oikeesti kaikki suojat. Oon kerran tai pari koittanu sitä ja lensin saman tien perseelleni:—D normi dekki varmaan ois ihan kelpo kans, mut mä tarviin eka sen varmuuden et pysyn pystyssä ennen ku mikään kikkailu tulee kysymykseenkään, hahah!

    Se on kyl ihan totta, että mitä enemmän niin sen kivempaa se on :–) KIITOS samoin!!!!! <3

 4. Pakko kommentoida että siistiä bongata toi pakuritee jonkun toisenki juomalistoilta :D