Barcelona tips, please

/// lifestyle, matkailuTags: , , ,

Mistä saa Barcelonan parhaat tapakset? Mistä löytyy siisteimmät putiikit? Missä turistikohteissa kantsii oikeasti käydä, mitkä kantsii unohtaa? Minne kantsii suunnata viettään iltaa? Kivoimmat museot ja näyttelyt? Onko siellä kirpputoreja?

1 water melon

1 barcelona streets

1 barcelona kadut

1 barcelona circus

1 bcn

1 barcelona ravintolat

1 palm trees

1 american apparelllll

Hih, meitsi suuntaa kesäkuussa uusiks Barcelonaan! Ihastuin siihen aika kovasti viime kerralla ja nyt kun on kerran enemmän aikaa ottaa asioita selville, olis kiva kuulla teidän suosituksia! Viime reissun perehtyminen jäi tasolle selailen tässä nopsaa tätä Mondon matkaopasta ennen kuin kone laskeutuu. Ei sillä etteikö olis kiva vain löytää ihania paikkoja ja seikkailla ilman päämäärää, mutta on myös kiva tietää paikkoja jonne  kantsii pistäytyä kun on hoodeilla.

Olin ensimmäistä kertaa Barcelonassa joulukuussa, joten nyt vuodenaikakin mahdollistaa eri juttuja. Tahdon rannalleeee!!!

Ps. Valkkaan tänään MarcJacobs -kilpailun voittajat!!!! Valinta tulee oleen hiton vaikee, etenkin kun suurin osa toivoi samaa tuoksua. Ääks!!

21 kommenttia

 1. Avatar Jenna /// 16/05/2013 / 12:47:10

  kantsii tsekkaa tää linkki –>http://www.fashionhegemony.com/2013/04/my-barcelona.html
  mulle oli ainakin tosi paljon apua!:)

  Vastaa
 2. Avatar Nymfimaatti /// 16/05/2013 / 13:04:07

  Ai niin, se kisa :D Mun piti osallistua siihen, mutten saanut aikaiseksi poistaaa kännykkäni koko sisältöä ottaakseni kuvaa, joten se vähän jäi. Mun kännykkään ei nimittäin mahdu kuin 1 kuva ja 5 viestiä kerrallaan <3 Mutta mutta… Pienen matkaoppaan sivut on ehdottomasti kattomisen arvosia, niiltä löytyy huikeat tieto-oppaat suurimmasta osasta näitä perus matkustelukaupunkeja :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

  Vastaa
 3. Avatar apple /// 16/05/2013 / 13:07:25

  Tää ei nyt sinänsä ole niinkään autenttista Espanjaa, mutta jos edulliset ja aivan mahtavat margaritat ja mojitot kiinnostaa, niin meksikolainen ravintola nimeltä Rosa Del Raval on ihan must! Paikalliset kaverit suositteli tätä paikkaa ja ei kyllä tarvinnnut pettyä. Käytiin paikassa ihan vaan edullisilla (ja isoilla!) drinkeillä, mutta ruokakin on kuulemma mainiota ja autenttista meksikolaista (ei mitään Suomi-texmexiä).

  Ravintolan osoite on Carrer dels Angeles 6, ei mitään kaikkein pahinta turistialuetta, mutta ei myöskään kovin kaukana La Ramblalta :)

  Vastaa
 4. Avatar Paju /// 16/05/2013 / 14:19:07

  Ei vitsi miten herkullinen toi vesimelonidrinkki!! Mulle! <3___<3

  Vastaa
 5. Avatar Maria /// 16/05/2013 / 14:34:10

  Hei olit merkannu tohon kilpailu postaukseen et aikaa ois kesäkuuhun! :( olin laskenu sen varaa et mul on viel aikaa mut ei näköjää ookkaa. :(

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2013 / 14:38:49

   Höh, jep, niin olin! mutta ilmoitin asiasta blogissa ja blogin facebookissa pariinkin otteeseen, joten viestin olisi kyllä voinut huomata. Hassua että niin harva epäili tuota aikaa, yleensähän kisailuaikaa on parista päivästä viikkoon. :-) noh, ensi kerralla sitten, ellet heti ehdi kuvaa lähettää ;-)

   Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2013 / 14:38:49

   Höh, jep, niin olin! mutta ilmoitin asiasta blogissa ja blogin facebookissa pariinkin otteeseen, joten viestin olisi kyllä voinut huomata. Hassua että niin harva epäili tuota aikaa, yleensähän kisailuaikaa on parista päivästä viikkoon. :-) noh, ensi kerralla sitten, ellet heti ehdi kuvaa lähettää ;-)

   Vastaa
 6. Avatar Krista /// 16/05/2013 / 15:40:09

  joo Barcelonassa on pariin kertaan tullu käytyä ja nähtävyyksiäkin on tullu nähtyä (äiti pakotti). Se Sagrada Familia kirkko oli aika floppi sillä se oli ihan kesken vielä eikä siitä nyt muutenkaan saanu oikeen mitään irti..se Parc Guel (varmasti kirjotin väärin, älä välitä) oli kyllä tosi siisti ja sinne voi ihan hyvin mennä vaikka eväiden kanssa nauttimaan ilta-auringosta. Se on semmonen iso mesta ja varmasti saat sieltä kivoja kuvia ! :) sit jos ramblalla etitte jotain hyvää ja kohtuuhintaista ruokamestaa (ei oo niin itsestäänselvyys semmonen) niin me ainakin todettiin hyväksi paikaksi semmonen kun MOKA ravintola :-D Ihan perus pastaa yms ja muistaakseni hyvää sangriaakin täältä sai!

  Vastaa
 7. Avatar Aino /// 16/05/2013 / 18:31:12

  Moikka!

  Kävin Barcelonassa muutama vuosi sitten, huiput tapakset löytyivät täältä:
  http://www.tallerdetapas.com/ :)

  Mukavaa lomaa!

  Vastaa
 8. Avatar Irina /// 16/05/2013 / 18:52:43

  http://www.kioskoburger.com täältä löytyy parhaat burgerit!

  Vastaa
 9. Avatar anni /// 16/05/2013 / 19:02:33

  Parhaat tapakset ehdottomasti sellasesta mestasta kun Blai Tonight. Paikallisten suosima, euron per tapas (vähän kalliimpi jos syö ulkona), super hyvää joten myös supersuosittu eli kantsii ottaa aikataulutuksessa huomioon. Turistimestoista lemppari oli sellanen iso linna joka on kukkulalla niin että sieltä näkee koko kaupungin. Siellä linnassa on museo mut en käynyt kun oli kiinni siihen aikaan illasta kun seikkailin siellä päin. En muista yhtään nimeä mut riemukaaren lähellä… Paikanpäällä ei voi olla tunnistamatta paikkaa. Siihen paisto viel ihanasti ilta-aurinko, ois voinu istua koko loppuillan vaan siellä ihastelemassa kaupunkia ja nauttimassa auringosta. Kantsii myös ehdottomasti testata myös Milkin aamiaismenu, naminam! http://www.milkbarcelona.com

  Vastaa
 10. Avatar Olmu /// 16/05/2013 / 19:47:14

  Ojjoi kateeksi käy. Itse olin Barcelonassa viime elokuussa 10 päivää ja pieni pala sydämestä jäi sinne. Eli uudestaan pitää päästä vielä;D

  Niinkuin joku jo tuossa edellä totesi Gaudin Parc Guell on kyllä ihan ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Aamulla menisin itse ja ottaisin lounaseväät mukaan. Koko puiston kiertämiseen saattaa vierähtää montakin tuntia, joten se kannattaa ottaa huomioon. Puistossa on museoksi värkätty Gaudin vanha koti, joka oli ihan hauska paikka. Itse naurtin kyllä Sagrada Familiastakin ja erityisesti kirkontornien maisemista.
  Picasso-museoon jos mielii, niin kannattaa mennä aamulla jonottamaan. Me yritettiin viimeks välttää jonotus menemällä paikan päälle vasta illemmalla.. Vääärin! En ole eläessäni nähnyt niin pitkää jonoa minnekkään:D Ei jaksettu edes kävellä jonon päähän saakka, kun museo oli auki enää kaksi tuntia ja jonotusaika varmaan lähemmäs kolmea:/
  Niin ja vanhassa kaupungissa kannattaa kierrellä, sieltä bongaa parhaat paikalliset pikkuputiikit sekä tietty ruokapaikat. Siellä on ainakin maailman söpöin kenkäkauppa, missä ei myydä mitään muuta kuin yhtä balleriinamallia kaikissa mahdollisissa eri väreissä ja koissa ja nahkaisina<3
  Niin ja jos haluaa takuuvarmasti hyvää ruokaa ja maailman parhaiten organisoitua palvelua kannattaa piipahtaa sellaisessa tapas-ketjun ravintolassa kuin Tapatapa. Tuoreet raaka-aineet tiskissä esillä, edulliset hinnat ja paikallisiakin runsaasti asiakkaina.

  Tulipas romaani. Ehkä tästä huomaa oman innostuksen kaupunkia kohtaan. Hauskaa matkaa sinne;D

  Vastaa
 11. Avatar laura /// 16/05/2013 / 20:57:19

  http://www.catbar.es/

  kököt nettisivut ei kerro totuutta. tunnelmallinen boheemi ystävällinen viihtyisä! täyttävää ja halpaa vegaaniruokaa. käytiin tuolla useemmankin kerran reissumme aikana, oli niin ihana paikka. tykkäät varmasti!

  Vastaa
 12. Avatar Mirka /// 17/05/2013 / 13:00:30

  Mä silloin sun viime reissulla hehkutin jo sitä yhtä maailman parasta pizzeriaa ja sit toi La Roca Village, http://www.larocavillage.com/ ostoskylä Barcan lähellä jossa on siis kaikkia huippuja merkkejä outlet hinnoilla ja hyviä ravintoloita myös :> Ihanaa kun pääset uusiks, haluaisin hurjasti myös !

  Vastaa
 13. Avatar Kau /// 17/05/2013 / 17:40:17

  Cat Bar nimisestä vegaaniravintolasta löytyy ehkä maailman parhaimmat hampurilaiset :) osoite on Carrer de la Bòria 17, ja se on ihan yhden metropysäkin vieressä.

  Vastaa
 14. Avatar Aino /// 17/05/2013 / 21:43:59

  Suosittelen kanssa KIOSKO Burgeria sekä La Roca Villagea, jos eri merkit kiinnostaa. Sieltä löytyy niin Versacea, D&G:aa sekä Vansin ja Niken liikkeitä. Oma lempparini tästä Outlet kylästä oli kyllä semmoinen kuin Bdba. Ihania värejä ja söpöjä vaatteita:)
  Siinä bussipysäkin lähellä on myös Mango Outlet ja isompi Niken Factory store.

  Nähtävyyksistä itse ihastuin ehdottomasti Ciutadellan puistoon:) Myös goottilaisessa osassa kannattaa kierrellä ja ihan vain haahuilla kaduilla. Löytyi monta kivaa pikku putiikkia, joista saa uniikkeja vaatteita.

  Vastaa
 15. Avatar aino maria /// 19/05/2013 / 20:14:32

  http://www.fashionhegemony.com/search/label/Barcelona :)

  Vastaa
 16. Avatar annie /// 19/05/2013 / 23:16:33

  Maailman paras vegeravintola (tai ainakin Barcelonan paras) : Teresa Carles http://www.teresacarles.com/

  Kannattaa käydä katsastaan, päiväsaikaan myös menu del dia, mutta myös listalta löytyy nami nami-ruokia! Käytiin useampaan otteeseen Barcelonan reissulla ja en ainakaan pettynyt kertaakaan! Ihan Plaça de Catalunyan lähellä, tarkemmat osoitetiedot varmaan löytynee tuosta linkistä. Suosittelen :)

  Vastaa
 17. Avatar Mara y Ejzu /// 22/05/2013 / 13:11:53

  HOLA!
  Kiva nähdä, et täällä Barna faneja.
  Ollaan itse friikahdettu n. 100 käyntikerran jälkeen niin, että piti oikein asunto
  ostaa El Bornista..
  Hyville ihmisille myös vuokrataan ja jaetaan vinkkejä kohteesta..
  Checkaa facesta Picasso del Mar.
  Mara y Ejzu

  Vastaa
 18. Avatar peppi /// 22/05/2013 / 16:47:37

  https://www.facebook.com/pages/Le-Fortune/231035500405 Tämä on aivan ihana putiikki, josta viime reissullani tarttui mukaan silkkimekko puoleen hintaan. Suosittelen tsekkaamaan! :)

  Vastaa
 19. Avatar sanni /// 23/05/2013 / 22:10:40

  Montjuïcin kukkula! Kaunis paikka, josta huikeat näkymät kaupungin ylle. Tuonne pääsee vaikka kävellen, tai sitten hissillä :) Siellä kantsii tsekata ainakin Miro-museo. http://www.fundaciomiro-bcn.org/

  Lisäksi jos taide yleensäkin kiinnostaa, niin suosittelisin modernin taiteen museota : http://www.macba.cat/es/inicio.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.