I have to celebrate you baby

muoti
8 kommenttia

Vitsit ihanat, kiitos kaikista kommenteista viime postaukseen, ootte ihan parhaita <3 !! Vaikka tiesin, että teillä on osalla todella samanlaiset kiinnostuksenkohteet mitä minulla, niin tietty hippasen jännitti mitä mieltä ootte. Hihii, nyt on superhyvä fiilis! :’-) Me ollaan saatu jo aika monta tilausta ja ihan kohta tarvii varmaan tilailla lisää kameroita varastoon. Suosituimpia ovat selkeästi olleet nuo edulliset WIDE SLIMIT jotka tulevat meille Japanista. Kohta suuntaan taas aksulle tilauksia pakkaileen, jeee!! Tää on ihan parasta :-) Ja ennen kaikkea maailman paras kesäduuni, hihi.

Mutta nyt parin päivän takaista asua!

graafinen hame

 top – Gina Tricot, cardigan – Mango, skirt – 2nd hand, flatform sneakers – 2ndhand, backbag – Fjällräven, watch – Casio 

white flatform sneaker

Onpas ollut jännä väripaletti käytössä, pelkkää mustaa ja valkoista sekä niiden sekoitusta. Akatemialla käydessäni mulla oli kyllä huulipunaa, mutta se on näköjään ehtinyt jo kulua pois näitä kuvia ottaessa. Kesällä on superhelppo pukeutua niinä päivinä kun on vähän alle 20 astetta – voi vetää ohuet sukkikset jalkaan eikä neuleessa tule kuuma. Jotenkin tuntuu ettei mulla oo yhtään kesäisiä vaatteita kaapissa, johtuisko se viime vuoden koleasta kesästä ja kaikista kirppisjutuista, oon myynyt aika paljon vaatteita eteenpäin. Siksi sukkissäät on ihan jees, tuntuu että silloin on helpompi keksiä asuyhdistelmiä. Mutta toisaalta, ai vitsit miten rakastankin näitä kuumia päiviä, kun pärjää tosi vähissä vaatteissa.

ida h

vagabond flatforms

Muistatteko nämä tossut? Maksoinkohan näistä paksupohjaisista tennareista kaksi vai peräti kolme euroa kirpparilla. Ja ovat vielä Vagabondin! Ja varmaan aika vanhat, ehkä oikeasti 90-luvulta? Logo ainakin on vanha, mutta superhyvässä kunnossa nuo tossut ainakin ovat, olivat vanhat tai eivät.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Moikka! Jos tilaa ton Wide Slim kameran nii mitkäköhän filmit siihen passaa? :))

    1. Heippa! Siihen passaa kaikki meiltä löytyvät filmit :-) Kesäksi suosittelen iso200 tai iso400 filmiä, iso800 on hyvä hämärässä ja syksyllä. Väittäisin että iso400 on varmin valinta! Kunhan kuvailet ulkona ja aurinkoisella säällä, niin saat upeita kuvia kummallakin filmillä.

  2. on kyl niin mageet noi popot! hyvä löytö! Ja piti tohon toissapäiväseen postaukseen kommentoida mut unohdin, sitä vaan että THE NATIONAL!!!!!!! toi uus levy, huhhuuiiiii mitä täydellisyyttä <3 lokakuussa sit keikalle, huisii! ei mulla muuta höpistävää tällä kertaa hehe :-)

    1. JEEE kiitos!!! Hahaha, se levy on ihana, ai että :-D mä alan vasta nyt ihastua tohon täysillä vaik monia yksittäisiä biisejä oonkin fiilistelly kovasti.

  3. Ihan mielettömän kiva asu! Antaisin monta jotain, että näyttäisin noin hyvältä. Oot upeus!<3

    1. Apuaaa, mutta sähän näytät! Älä höpise hulluja tyttö, kurkkaapa peiliin! siellä on kaunokainen :- )