SUMMER PLAYLIST 001

/// lifestyle, musiikkiTags:

Disclosuren Latch on soinut keväästä saakka, mutta suosittelen kuuntelemaan muitakin vasta julkaistun levyn kipaleita. Mm. Confess to me (jossa mukana Jessie Ware) ja You&Me jossa puolestaan mukana Eliza Doolittle.

Sufjan Stevens on vanha lemppari eikä tätä biisiä voi mitenkään tituleerata uudeksi, mutta kyseinen biisi löytyy albumilta jota ei ole aina Spotifystä löytänyt. Oon jotenkin supertykästynyt tän biisin fiilikseen, jotenkin niin täydellisen haikea.

Churchillin Change on soinut vaikka kuuuuinka monta kertaa, tää vaan tarttuu! Outoa etten juuri oo kuunnellut muuta materiaalia tältä bändiltä, pitääpä alkaa tutustua. Tai sit tää on mulle taas sellainen bändi jota en koskaan voi sanoa kuuntelevani kun tiedän vain yhden biisin hehe.

Rebecca & Fiona on yhä koviksii, video sen sijaan…. nooo, siinä on _vähän_ kaikkee….

Aah, Bonobo! First Fires kuulostaa törkeen hyvältä, uudelta ja silti vanhalta tutulta Bonobolta.

The Nationalin uusin levy on ihana, tuntuu että vasta nyt pääsen tähän hehkutukseen sisälle. Oon toki fiilistellyt yksittäisiä kappaleita mutta jotenkin tän albumin kohdalla tuntuu että tää koskettaa. Tätä biisiä enemmän oon kuunnellut This is the last timeä, mutten löytänyt sitä tähän hätään youtubesta tai vimeosta!


I wanna ruin our friendship
. Kuka muistaa Studio Killersin? Tai no tuskimpa se mikään muistamisen asia on jos kuuntelee radiota, tää on varmasti radiosoitossa? Tykkään!!!

 

Semmosia!! Samoja lemppareita, uusia tuttavuuksia? :-)

4 kommenttia

 1. Avatar Paju /// 07/06/2013 / 20:35:01

  Ootko Ida kuullu tätä akustista versiota Latchista? http://www.youtube.com/watch?v=pUK6HlzNWEg Tekee mieli esittää se jossain, niiin ihana! :—)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 08/06/2013 / 13:36:00

   No en ollut, mutta kuules, nyt oon rakastunut!!! Hitto toi on hyvä <3___<3

   Vastaa
   • Avatar Paju /// 08/06/2013 / 20:07:54

    Hihiii jess!! Entä tää: http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8 Ida sun pitää tulla Helsinkiin ni voidaa lähtee yhessä krebaa! Okei sori oon vähän humalassa… :”—D

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 09/06/2013 / 14:54:36

     HEI NIIN PITÄÄÄÄÄ!!!!! :——D OIS NIIN SIISTII!!! hahahah ihana sinä, vitsit miten kovis toikin biisi, oi että! kiitos jakamisesta, ihana videokin hihi

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.