We should be lovers instead

muoti
16 kommenttia

no JUUH

napapaita

Naapurin pojat ei uskalla nauraa

napa näkyy jne

naapurin pojat ei paljon uskalla naura

meow

MEOW!!! Kynsissä täällä esiteltyä Lumenen lakkaa

cut open back

ida

 Dress – Asos petite, Cardigan – Selected Femme, 

 Leather bag – Asos, Flatform sneakers – 2nd hand (Vagabond) 

Päätin jättää ujostelut muille ja vetäisin päälle lyhyen mekon siitä huolimatta, että jaloissa komeilee melkoinen määrä mustelmia. Kuljin koko viime viikon maksihameessa ja viimeistään eilen sain siitä tarpeekseni, siinä ei jotenkin oo yhtään kesäinen olo helteellä. Joten vaihteeks päälle asenne idontcare&whateverrrr ja lyhyt hame päälle vaan juuuuh!

En ookaan tainnut saada tästä mekosta aiemmin kuvaa blogin puolelle, vaikka oon käyttänyt tätä aika ahkerasti. Sain tän myötä syyn ostaa sellaiset ihmerintsikat joita oon kanafileiksikin kuullut kutsuttavan :—D Olkaimettomat silikoonisysteemit siis, melkoisen kätevät! Ei tuon selkäaukon kanssa voisi mitään perusrintsikoita käyttääkään.

Hihii semmosta!! Nyt taas ihan kohta ulos, oih kesä i love juu 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No siis vau! Uijui, mikä mekko! Hieno asenne noiden mustelmien suhteen, tottakai sä saat lyhyttä helmaa pitää! :’D Ite olen vasta tänä keväänä rohkaistunut käyttämään _kunnolla_ shortseja yms, koska jaloissani on mielettömästi arpia xD Ja myös minä olen läskipohjakenkien ystävä, vaikka niistä kuulee kommenttia täällä peräkylässä :)

  Ja otsikosta päätellen… kivaa, että säkin olet bongannut tuon Studio Killersien uuden sinkun, soi päässä koko ajan ;)

  1. UUu kiitttiii!!! Ja eihän noilla asioilla nyt oikeesti oo mitään väliä, mun mustelmat vaan on niin rumia nyt kun ne alkaa parantua että yök, ihan keltavioletteja länttejä…… hahaa, voi ei, uskon sen!!! toisaalta vielä viime kesänä tampereella katsottiin maksihameita tosi kummaksuen, joten ……..

   JA JOO, se on ihan huikee!!!!!!

 2. Vitsi miten ihana oot taas ollu! Mua harmittaa, etten omista mitään ohuehkoa villatakkia jota voisi käyttää myös kesäisin :( sopii niiiiin hyvin tähänkin asuun! <3

  1. Hiih voi kiitos ihana<3! Ja kuule, tuo on kaikke muuta kuin ohut, se on just sellanen "chunky knit" eli aikas muhkea. Mutta kun se on pelkkää puuvillaa niin siinä ei tule kuuma varjossa tai silloin kun tuulee vaikka muuten olis tosi lämmin :-)

 3. Toi mekko on vaan niin ihana! Ja ei mustelmista tarvi välittää, kesä on niin lyhyt että mekko/hame/shortsit päälle aina vaan kun tarkenee!! Viime kesänä totuin jo onneks tangolta tulleisiin mustelmiin niin ei oo tänä vuonna ees osannu ajatella niitä, ennen kun joku muu kiinnittää niihin huomiota:DD

  1. Hihii kiitos muru! Ja hahaa totta, sä oletkin varmasti tottunut noihin urheiluruhjeisiis ;–D otan siis saman asenteen enkä jaksa välittää mun kohellusruhjeista!

 4. Oot tosi söpö! Vaikutat tosi herttaiselta ja myös kypsältä ihmiseltä.

  Tämä on ehkä hieman outoa, mutta mielestäni mustelmat on jotenkin cool. :D Ne kertovat elämästä ja siitä, ettet ole mikään kainosteleva hienohelma. Mullakin on AINA jalat täynnä mustelmia muttent todellakaan jaksa välittää siitä.

  Ihanaa kesää! :)

  1. Voi eikä, kiitos! Ihanasti sanottu :–)

   No joo, tavallaan tiiän mitä tarkoitat! Vaikken ehkä ite pidä omiani kovin kooleina niin ei ne mua missään muualla häiritse kuin jaloissa kun niitä on niin hirveä määrä :–D Nyt on sellainen kahden nyrkin kokoinen mustelma pakarassa ja polvitaipeessa kans toinen jättimäinen. Mistä noita tulee, huoooh!?

   Samoin sulle!! :-*

 5. Hahaha kanafileet :D Aina oon aprikoinu, että miltä sellaset tuntuu päällä, pitää vissiin joskus koittaa :D Ja mustelmat on just bad ass, vaikkei kovin nättejä ookaa!! :D

  1. Hahah :-D ne on itseasiassa vähän epämukavat helteellä, tissit hikoo!!!! Se on sellainen ”liimattava” silikoonipinta mikä tulee ihoa vasten ja joo, sellainen ei kyllä hengitä hehe.

   Mut joo, tällä asenteella munkin pitää alkaa aatella että loppukesän ajan mustelmat on kool xD