Sorsapuistossa

lifestyle
14 kommenttia

Oltiin toissapäivänä Maj:n ja koko muun poppoon kanssa Sorsapuistossa viettämässä ihanaa kesäpäivää. Tällöin tosiaan sain tarpeekseni tästä mustasta maksista ja mustelmien piilottelusta – näytin niin epäkesäiseltä!! :-D Tosin ehkä sitä fiilistä lisäsi tuo kalpeuteni korostuminen hehkeän ja päivettyneen Maj:n rinnalla….

juoruhetki

teppo

Teppokin mukana, tietty! Käytiin ensin Tepon ja Maj:n kanssa pienellä lenkillä niin ehdittiin rauhassa vaihtaa kuulumiset ja tärkeimmät juorut.

ida ja samppa

tyyypit kurkkii

maj

Sitten kurkittiin vähän lintuja. En tiiä pelkäänkö pikkuisen lintuja tai jotain, mutta minua nuo helmikanat sun muut kotkottajat eivät suuresti säväytä. Riikinkukot on kyllä kauniita, mutta siihen  se sitten jääkin. :-D

ida ja taavi

Jee, Taavikin tuli moikkaan kun töistä pääsi!

ida365 maj ja rebekka

Hahaa katsokaa nyt tuota värieroa, aikas silmiinpistävä :-D Mulla on ollut testissä nyt superhyvä itseruskettava, mutta toistaiseksi oon laittanut sitä vain jalkoihini. Raporttia luvassa pian!

Oli superkiva nähdä noita ihania taas. Oon niin iloinen että oon tutustunut Maj:hin ja koko perheeseen näiden bloggailukuvioiden myötä. Me nähdään kyllä ihan liian harvoin, tuntuu että juttua olis aina vaikka kuinka! Noh, seuraavat treffit on jo teeman puolesta sovittu – lupasin kokata piknik-evääksi suolaista piirakkaa, hihii!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Moi Ida!
  En ymmärrä ihan täysin tuota rusketuksen ihannointia, joka vuosi vuoden jälkeen toistuu blogeissa. Tämä ei ole pelkästään kritiikkiä sinua kohtaan, ihmettelen vain mitä vikaa kalpeudessa on? Kalpeus on kuitenkin hyvin luonnollista meille pohjoismaalaisille, joten miksi sitä ei voisi alkaa nähdä ihan yhtä kauniina kuin joka kesä vallitsevaa (teko)rusketustrendiä? Esteettistä silmääni ei haittaa kyllä tipan tippaa jos jossain sattuu vilahtamaan pari valkoisia raajoja, koska olen myös tietoinen siitä, etteivät kaikki vain yksinkertaisesti rusketu vaikka kesä olisi kuinka aurinkoinen ja lämmin. On mielestäni myös hyvin karismaattista, että kaikki eivät stressaa ihonsa sävystä vaan antavat mennä sellaisenaan ilman minkäänlaisia väripurkkeja.
  Hih, ensimmäinen kommenttini sinulle ikinä, vaikka olen blogejasi seurannut jo vuosien ajan :) Sulla on ihan oikea meininki näissä jutuissa, tämä asia vain jäi hieman kaivelemaan kun olen sitä eri blogeissa seuraillut jonkin aikaa!
  Ihanaa kesää!

  1. Moikka Minde!

   Ensinnäkin IHANAA että kommentoit nyt näiden useiden vuosien jälkeen – tämä oli selkeästi aihe joka kirvoitti ajatuksia :-D

   En minä ihan oikeasti kovin tosissani tuota rusketusjuttua mieti, vaikka se tässä postauksessa ehkä korostuikin. Olen kyllä oppinut pitämään kalpeaa ihoani kauniina, vaikka joskus olisi kiva näyttää päivettyneeltä :-) vaaleassa ihossa näkyy niin helposti kaikki näpyt, punoitukset, mustelmat ja muut ruhjeet, jotka itseä välillä harmittavat. Pidän kaiken värisiä ihoja kauniina, mutta en todellakaan ihannoi rusketusta mitenkään kovin tosissani, sillä en ikinä kävisi solariumissa ja tuo itseruskettavan käyttökin on niin pientä, että kukaan muu ei sitä edes huomaa. :-)

   Hih, kiitos vain kommentista siis, mielipiteesi on minusta oikein fiksu, vaikka itse tykkäänkin jalkojen ihoa itseruskettavalla tasoitella ;–)

 2. Jäin tuijottelemaan tota sun ja Majn yhteiskuvaa ja mietin hetken, et miks se näyttää niin hassulta, mutta sit tajusin, että susta näkyy tosi harvoin kuvia, joissa olisit seisaallaan jonkun about saman pituisen vieressä :D. Jotenkin näytät kuvissa aina melkeinpä epätodellisen pieneltä, niin hassua nähdä kuva jossa oot samaa kokoluokkaa jonkun toisen kanssa! Halusin vain jakaa tälläsen huomion 8).

  1. Hhaaa totta, hauska huomio!:–D mutta siis mitähän ihmettä, onko Maj muka yhtä tappi kun minä vai hämääkö olosuhteet ja maksihame? :—D mulla kun tuota pituutta on hurjat 159cm!

   1. Olosuhteet siis hämää?! :—D koskarikuvissa oon selvästi lyhyempi vaik meillä on samat korkkarit ja kaikkee… hihiii!

  1. hähää, mulla on ollut semmoinen lievä vauvakuume iäisyyden, tykkään lapsista nimittäin. :–D ehkä eka kuiteski pitäs ehtii vielä vähän vaikka mitä, vauvat sit myöhemmin!

 3. Ihania puistoilukuvia<3
  Mutta hei ei oo yhtään väärin pelätä lintuja itellä on nytten ollut kolmen peräkkäisen päivän aikana ainakin kauheita kokemuksia linnuista että kyllä niitä kannattaakin pelätä! Kävin hatanpään sairaalassa siellä oli pääoven edessä kyltti 'Vaara! Oven lähellä tiirojen pesä, linnut saattavat lähestyä uhkaavasti' ja tadaa näen maassa lintujen varjot ja ne yrittivät nokkia päätä ja pissasivat päälle :D:DD eilen sain lokkiparin kimppuun ideaparkin ulkopuolella matkalla töihin ja sitten sain kanssa kakat olkapäälle tietenkin, ja tänään joku pikkulintu lenteli päin oman talon ulkona :'( Itteä ei oo ennen pelottanu linnut mutta nyt kyllä pelottaa

  1. Ihana, kiitos!:-D

   Ja älä muuta sano, hyi!! YÄÄÄK sun kokemukset kuulostaa vähintäänkin järkyttäviltä, hyi että! Ei ihme jos on jäänyt traumoja, kaikki sympatiat on sun puolella! Huhhui. Mun päälle on kakannut lokki vaan kerran ja sekin oli onneks jalalle kun istuskeltiin piknikillä mutta HYI ei se silti kivaa ollut. Pelottavampaa olis jos ne hyökkäis tolleen nokkimaan yööääää!!

 4. moikka :-)

  oon tulossa huomenna tampereelle pääsykokeeseen ja ennen ku lähen kotii, ois kiva kävästä jossain syömässä :-) pääsykokeen teen yliopistolla, joten siinä lähistöllä ehkä uskallan liikkua.. osaisitko suositella mitään paikkaa ? :)

  1. Kääks, nyt pistit kinkkisen! Jos uskallat rautatieasemalta pikkuisen keskustaan mene tuomiokirkonkadun armaaseen – olin siellä tänään, ai että miten hyvää lähiruokaa! Sitten tulee mieleen myös Tammelassa olevat Gopal ja Kahvilla sekä lähiruokapuoti lempi jotka tarjoavat hyvää lounasta. Tammelaan on aika helppo suunnata ja se on siis tosi lähellä rautatieasemaa kun kävelee yliopistonkatua takaisin keskustaan ja jatkaa sitä samaa katua tammelaan :-) tietty jos oot aikaisin liikenteessä niin toriltakin saa ruokaa ja hnmm niin! Ei tuu muita tosi hyviä mieleen mitkä olis siinä lähellä. :-) onnea kokeeseen!