PILKE goes STAY UP LATE 2013

lifestyle, musiikki
2 kommenttia

Nyt on kuulkaas pakko hehkuttaa, oon mukana niin mahtavassa jutussa, ETTÄ!
Huomenna keskiviikkona 12.6.2013 Tampereen Pakkahuoneella järjestetään Pilke-hyväntekeväisyyskonsertti kehitysvammaisten oikeuksia puolustavalla STAY UP LATE -teemalla. Olen siis mukana projektiryhmässä, joka tätä upeaa tapahtumaa järjestää. Huomisesta tulee ihan huikea!

*

”Pilke on Proakatemian opiskelijoiden vuosittain järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma, joka on perinteisesti suunnattu kehitysvammaisille. Tänä vuonna tapahtuman tuotto ohjataan Vimmartille – yhdenvertaisen taiteen oppilaitoksen tuki ry:lle. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Stay up late –teemalla Klubilla. Tapahtuma saavutti suuren suosion ja liput myytiin ennakkoon loppuun.”

*

Jos täällä blogiani lukevien joukossa on Pertti Kurikan nimipäivät -faneja tai Jonne Aaroniin ihastuneita, niin tulkaas huomenna paikalle! Lippuja saa vielä Tikestä ja Klubilta. Ja kuten todettu, tapahtuman tuotto menee hyväntekeväisyyteen ja liput maksavat vain 18€ – ei paha hinta kolmesta esiintyjästä. Kantsii siis lähteä kuuntelemaan mieletöntä keikkaa ja tukea hyvää asiaa. :-)

PILKE goes stay up late -JULISTE

Lippuja voi siis ostaa TÄÄLTÄ. Nähtäiskö Pakkahuoneella huomenna?! ;–)
Lisätietoja tapahtumasta Pilkeen nettisivuilta.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Itse en ole tulossa, mutta työpaikkani (kehitysvammaisten asumisyksikkö) seinillä on monta näitä julisteita ja melkein koko asiakaspoppoo on innoissaan tulossa paikalle! Siistiä, kun järjestätte tällaisia! :)

  2. Vau, en ole kuullutkaan tuollaisesta tapahtumasta. Itse en tosin pääse, mutta jos välimatkaa ei olisi näin paljon niin ehdottomasti olisin menossa. Täytyy hattua nostaa järjestäjille, hieno ja tärkeä juttu! Toivottavasti on paljon porukkaa menossa. :)
    T. Kehitysvammaisen veljen sisko :)