Barcelonetalla

matkailu, muoti
17 kommenttia

when in barcelona

ida365 barcelona

Hihii, tässäpä näätte mun uuden lempparikesämek0n! Tein tosi vähän ostoksia Barcelonassa, mutta niin sen kuuluikin mennä – rahat kuluivat paikan päällä ruokaan, juomaan, pääsymaksuihin ja liikkumiseen. Tämä mekko on kuitenkin yksi Barcelonan ostoksistani ja mielestäni varsin onnistunut sellainen! Totesin kesän alussa että mulla ei ollut kaapissa melkein mitään kesävaatteita, varmaan viime kesän viileydestä johtuen. Siispä yksi hellemekko vaatekaappiin ei tuntunut pahalta lisältä.

Onneksi päädyin kokeilemaan tätä mekkoa, sillä tuo kirkas sininen on aika jännä värivalinta minulle. Se vain näytti niin kivalta rekissä, että päätin testata sitä vaikka mekko oli kokoa liian iso. Tuon vyötärölle tulevan nauhan ansiosta sen saa kuitenkin juuri sopivan kokoiseksi, ei kesämekon kuulukaan ahdistaa päällä.

ida barcelona

barcelonetalla

barcelona ranta barceloneta

Mekko on melkoisen syväänuurrettu, joten täytyy vähän funtsia millaisia rintsikoita tuon alla voi pitää. Lomalla paras vaihtoehto oli bikinit, ne sopivat muutenkin tuohon huolettomaan rantatyyliin. Jotkut sirot olkaimettomat olisivat varmaan paras valinta, sellaiset mitkä eivät näyttäisi tökeröltä vaikka vähän jostain vilkkuisivatkin. :-) Oon myös superinnoissani noista spagettiolkaimista!!!! Ne tuntuvat uudelta ja raikkaalta pitkästä aikaa ja aloin jo haaveilla kevyestä spagettiolkaimisesta kesätopista…. Mitäs te sanotte ohuista olkaimista ja mekosta ylipäätänsä?

Nyt hyökkään kaikkien lukemattomien sähköpostien kimppuun, ääks, pelottaa jo valmiiksi. Sitten jatkan Barcelona-postausten parissa, ehdin jo muokkailla kuvia valmiiksi eilen mutta vielä pitäisi googlailla osoitteet ravintolasuosituksiin ja etsiä kuiteista hintatietoja. Hihii!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Musta toi mekko on edelleen ihan liian iso ja saa sut näyttämään tosi pieneltä ja hentoselta, tosin en tiiä onko se tarkotuskin? Se näyttää just siltä, että muutama kilo ei tekisi pahaa. Ja kyllä, oon itekin XS-kokoa, pieniluinen ja pikkunen. Pahoittelen, etten pidä. Väri kyllä sopii sulle erittäin hyvin!

  1. Hmm, ei se varsinaisesti mikään ”tarkoitus” ole, mutta minusta tuntuu että näyttäisin samankokoiselta oli mekko koon pienempi tai tämä. Veikkaan että hentoutta korostaa lähinnä tuo yläosan avaruus – mut ollaan totuttu näkemään vähän peittävämmissä yläosissa. :-)

   Haha eihän se mitään haittaa jos ei tykkää. Väri on kyllä super!

 2. spagettiolkaimet ovat yes yes yessss!!! niin ihana ja raikas asu, nää on varmaan mun lempparikuvat koko sun blogissas. oot niin hurjan pieni ja hentonen että ihan kateus iskee ku oot tommonen söpöliini!

  1. NO eikös, ne tuntuu fressiltä!!! Hihii voi Iina ihana, kiiiitos!! Mut höpö höpö, käys kurkkaamassa peiliin ja lopeta moiset höpöpuheet! :-* oot upea neiti!

 3. Meinasin kans sanoo tosta et ootpa pienentyny sitten viimenäkemän! Tai sit se tosiaan on toi mekko, sähkönsininen on ihana varsinki jos on vähä väriä saanu iholle :-) mut spagettiolkaimista en kyl tiiä… Jotenki ehk tulee vähä alusvaatemainen mielikuva jos niit näkee jollai kaupungilla päällä.. mut ehk jos niit ois enemmän ni munki silmä tottuis :D

  1. Mitää ihmettä, en kai!? :- D Vaaka näyttää samoja lukemia kuin aina, joten musta tuntuu että te ette vaan oo nähneet mua aikoihin muuta kuin neuleissa ja pitkissä hihoissa, hohoo :-D

   Mut siis totta, noin mäkin ajattelin aina ennen! Ainakin nää tuplaspagettiolkaimet toimii mun mielestä, hihii.

 4. Huhhu toi mekkohan on ihan täydellinen, ja niin yhtä lailla sen kantaja :-) tosi hyvin toi väri sopii sulle ja noi olkaimet, rakkautta <3 !!

 5. Aivan ihana mekko! Sopii sinulle tosi hyvin, ja nyt aloin haaveilla samanlaisesta itsellenikin… haha. :D Ihana, skarppi väri ja mekon malli on upea! Juuri sopivan raikas, naisellinen, rento mutta ehdottomasti chic :)

  http://kiaanette.blogspot.fi/

 6. Mä ostin tänään tuon saman mekon Zarasta ja se on ihaaaana <3

 7. Hihi mulla on sama mekko vihreänä ja se on IHANA! Sopispa mullekki tommonen sininen, on nimittäin niin kauniin värinen tuo :-)