PUUTERIA

muoti
29 kommenttia

Näin yksi päivä joko Pinterestiä tai Tumblria selaillessani kuvan tummahiuksisesta tytöstä, jolla oli raidallinen avoselkäinen body ja musta hame. Yhdistelmä näytti mielettömän kivalta ja jotenkin tosi sopivalta tähän syksyisempään säähän. Minä puin siis päälle oman versioni; musta avoselkäinen body ja puuterinvärinen maxihame!  Yksinkertaisuus on useimmiten todella jees.

Siinä missä olen aiemmin ajattelut Pinterestissä pinnailun vain kivojen kuvien katseluna ja tallettamisena, olen nyt tajunnut, että niistä kuvista voi ihan oikeasti inspiroitua. Käyn aina välillä selaamassa oman style-kansioni jos en meinaa keksiä mitä pukisin päälleni. Joskus se tosin pahentaa vaatekriisiä entisestään ja saa oman vaatekaapin näyttämään tosi tylsältä, mutta usein sitä myös muistaa sellaisia juttuja kuten ”ai niin, mullahan on nahkahame” tai ”vitsit miten hyvältä tuo yksinkertainen asu näyttää kun huulissa on punaa”. Jes, jotain iloa siitä että tuli joskus liityttyä Pinterestiinkin. Välillä oikein kauhistuttaa miten moneen sovellukseen tai mediaan sitä onkin tullut liityttyä…..

Mutta niin, tässäpä se Pinterest-inspiroitunut asu!

olympus ppen lite e pl 5

american apparel maxi skirt

leather sandals asos 35

Pääseeköhän sandaaleja käyttämään enää tänä vuonna… 

varpaillaan

takaa hiukset

En jaksanut yhtään välittää siitä, että hameesta kuultaa pikkuisen läpi, jos alla on kovin tummat alushousut, tai tässä tapauksessa body. Painelin vaan tyytyväisenä menemään, noh, koska olihan mulla pepun peittävä neuletakki kuiteskin x) Mutta hei, huutelin jo aiemmin samasta aiheesta blogin facebookin puolella, mutta kysyn vielä täälläkin; käytättekö te Pinterestiä? Omia boardejaan saa linkkailla, olen aika innostunut tästä nyt!

Ida ja Rebekka

Huh, tuo harmaa sää ja sade ei edes jaksa haitata kun tänään on tiedossa niin monta kivaa juttua; lounastreffit, pikkuisen kiertelyä kaupoilla (pitää ostaa uusi naamanpuhdistusaine) ja illalla moikkaamaan veikeitä tyyppejä, joista yksi näkyykin tuossa kuvassa…. Ja hih, vihdoin ja viimein voin paljastaa teille yhden salaisuuden – maltatteko odottaa loppuviikkoon? Ihanaa keskiviikkoa beibet, mulla on hyvä fiilis!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. jee, ihanaa! :-* syksyisin tulee kyllä aina sellainen fiilis että tekee mieli sisustaa kun hengailee kotona enemmän kuin kesällä. Hihiii meen kurkkiin sua >:- )

  1. Oi onpa sulla kauniita boardeja ja ihania omia töitä! Totta, netissä kyllä hukkuu aika nopsaan lähteet, mutta mun mielestä pinterestistä ne löytyvät paljon paremmin mitä esim. tumblrissa!

 1. Uuh, Pinterest on ihana paikka! En oo jotenkaan huomannu, että sulla on kanssa tili siellä – aloin heti seurailemaan, sun tyyli täällä blogissakin kun inspiroi (:
  Vaatetusmuotoilun opiskelijana ideasammoiden olemassaolo netissä on tosi kätevää kun pääsee käsiksi aina puhelimellakin! Ei haittaa kotiin unohtunut leikekirja… :p
  Oma tyyli-tauluni: http://pinterest.com/veeralintu/style-dreams-and-inspiration/

  1. Voi kiitos, ihana! Mä meen heti kurkkaileen sun pinnailut! :–)

   Ja hei totta tosiaan, aika kätevää!

  1. Oi vitsit, täähän tuntuu olevan monen apu opiskeluissa tai työssä! :-D siistiä! meen kurkkaileen sun boardit hetimmiten >:-)

 2. Olisiko mahdollista saada jotain ohjeenpoikasta tuohon ylimmässä kuvassa näkyvään hiusviritelmään? Se on upea, kuten myös asusi!

  1. Ooh, voi kiitos ihana! :–* Voisin yrittää kehitellä vaikka pitkästä aikaa videota, oisko se jees? :-)

 3. Haha tää ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta käykö sun miehes tikkiksellä soittelemassa? >;-)

  Ootko ikinä käyny tikkiksen pippalois? Millaset oli?

  1. ei!:–D meinaako tikkis tulitikkutehdasta? Mitähän taavi soittais, ehkä tota casion minipianoo taikka jotain 8–) saanko udella että mistä nää kyssärit tuli?! hämmennyin!!!!

    1. eihän?!?! :–D hahahah hauskaa, en ees tajunnu mut juuh kyllä taavi dj:nä vois olla, luulin että tässä puhuttiin soittimista, HAH!

 4. Mikä sun pinterest profiilin osoite on? Klikkaan itseni heti sun seuraajaksi :) käy ihmeessä katsomassa munkin boardeja, siellä on kaikkea sisustuksesta erilaisiin tyyli-inspiraatioihin ja hyvän mielen kuviin :) mun nimimerkki on misssfeather!

 5. hehee pinterest on nii kiva! :-D aluks tykkäsin enemmän tumblrista, mut on jotenki selkeempää ko voi lajitella asioita omiin boardeihinsa (+ löytyy just helpommin lähteet) ja pitää vähä niinko montaa eri ”tumblr-blogia” samalla käyttäjällä.
  musta tuntuu ettei mun tarttis ees pitää omia koti ja tyyli boardeja, koska saan todella hillitä itteäni etten repinnaa sulta kaikkea. :-DD
  ( http://pinterest.com/tvru/ )

 6. Ah olin ihan ”unohtanut” pinterestin! Sekoilin siellä vähän kiitos sun jouluisen Marimekko-kisan! Sitten keväällä se vähän jäi ja nyt taas sekoilen siellä, mitä inspiraatiota!!! Jotenkin vähän vierasta, mutta koukuttavaa!

  http://pinterest.com/hhenje/boards/