Q&A

lifestyle
20 kommenttia

Huh, lupasin vastaa näihin blogin 3-vuotissynttäreiden kunniaksi, mutta se vähän sitten jäi….. No mutta nyt tulloo kyssäreitä vastauksineen! Parempi myöhään jne jne jne ……?

____________________________________________________________________________________________________

Millä muokkailet sun kuvias?
x Photoshop CS4!

Mikä on sun mielestä söpöin paikka helsingissä : 3?
x En osaa sanoa tähän mitään yleispätevää, mut yks söpöimmistä on varmasti Niian entinen maailman söpöin pikkuyksiö!

Onko sinulla hyvä itsetunto? jos on, niin onko aina ollut?
x On joo, kyllä se välillä vaihtelee tilanteiden ja mielialan mukaan, mut yleisesti ottaen joo. Kyllä mä luulen että mulla on aina ollut aika terve itsetunto, nuoruudessa on tietty ollut epävarmempi olo itsestä, mut se kuuluu siihen ikään.

Miten kuvailisit tyyliäsi nykyisin?
x Ah, voi miten vaikee kysymys! Tykkään yksinkertaisista ja selkeistä linjoista, mutta sit toisaalta meen sekaisin paljeteista, glitteristä ja ysärijutuista, haha. Mun on tosi vaikee vastata tähän, sanokaa te? Kai mä olen aika tyttömäinen vaikka mulla on myös yksinkertaisia vaatteita? Kovisjutut, street style -hommelit ja kirppiskuteet tasapainottanee.

Untitled

Mitkä tyylisuunnat/piirteet viehättävät sinua?
x Just nyt ysäri, haha, se on rumuudessaan aika viehättävää ja nostalgista. Alatyylit kiinnostaa, mutta poimin niistä vain yksittäisiä juttuja omaan tyyliin. Aasialaisen ja skandinaavisen kulttuurin ja tyylin sekoitus viehättää myös kovasti!

Kuinka opiskelut sujuvat? Onko mahdollisen tulevan yrityksen ”kuva” jo hahmottunut mielessäsi?
x Hyvin! Kyllä mulla on selkeenä mielessä millaisen putiikin haluisin, enemmän mietityttää että mihin ja milloin sen pistän pystyyn. Mulla ja mun kaverilla aukesi tosiaan keväällä filmikameraverkkokauppa Plastic Cameras, jos jolta kulta on jäänyt huomaamatta. Siinä on saanut käsitystä maahantuonnista ja kaikesta siihen liittyvästä, asiakaspalvelusta ja logistiikasta. Valmistaa oman yrityksen perustamiselle paljon, vaikka tietysti tämä osuuskuntatoimintakin on opetannut paljon.

Mistä saat inspiraatiosi pukeutumiseen?
x Innostun vaan eri jutuista ja testailen niitä omaan tyyliin. On ehkä ihan hyvä ettei osaa määritellä omaa tyyliään liian tarkasti – silloin on vapaa kokeilemaan kaikkea uutta. Eniten innostun selailemalla nettikauppoja, Etsyä, kiertämällä vintage-liikkeissä, selailemalla tumblereita, kauniita lehtiä ja katsomalla leffoja. Ohikulkijoistakin voi inspiroitua!

Urheiletko? Kuinka paljon&mitä?
x HAhah, säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt fitneksen kultakaudella lienee supernoloa myöntää, että liikkuu tosi kausittain? Pyrin kävelemään ja pyöräilemään paljon ja muutenkin hyötyliikkumaan. Ennen kävin Taavin kaverina lenkillä pari kertaa viikossa, mutta hitto että mä en yhtään tykkää juoksemisesta.. Taavi juoksee niin paljon nopeemmin (kaikki aina lohduttaa että sillä on pidemmät jalat, mut no joo…) enkä jaksa mitään hölkkäilyä ja ÄH! En todella saa niitä endorfiiniryöppyjä mistä muut höpisee. Tykkään eniten pilateksesta ja bodypumpista mutta en oo löytänyt sopivan hintaista salia johon ei tarvis sitoutua vuodeks, joten nekin on vähän jääneet. Pitänee katsoa mitä syksyllä keksin!

ihana kesäyö

Mikä on lemppariruokasi? entäpä lemppariherkutus?
x Kalaruuat on lemppareita ja kaikki hyvin tehdyt kasvisruuat. Lämmin punajuuri-tofusalaatti ja erilaiset suolaiset piirakat, sekä avokadopasta! Siihen tulee himo. Herkkukysymys on vaikee! Oon aina ennen ollut enemmän karkki- kuin sipsityttö, mutta nyt musta tuntuu että asetelma on kääntynyt päälaelleen! Syön karkkia tai muita makeita herkkunaposteltavia tosi harvoin, mutta sen sijaan makeat leivonnaiset maistuvat kyllä. Minulle sopii kyllä tämä nykyinen järjestely ihan hyvin – silloin tällöin voi hyvällä omatunnolla ostaa kahvin kaveriksi palan porkkanakakkua, kun muita makeita herkkuja ei enää tuu juuri syötyä. Ehkä se on toi porkkanakakku siis!

Lasketko kaloreita?
x En! Thank god en varmasti edes osaisi.

Onko sulla lemmikkejä?
x Elviira-pupu, tietty!

Onko sulla ajokortti/auto?
x Ajokortti on, mutta autoa ei keskustassa tarvitse. Muutenkaan en ymmärrä aina yksityisautoilua, ehkä mä alan kaivata autoa sitten joskus jos vaikka on perhe tms.

Katsotko telkkaria? Jos, niin mitä?
x Megavähän! Mulla ei ole ollut tv:tä koko sinä aikana kun oon asunut omillani, ennen kuin nyt! :-D Xbox oli kuulemma saatava….. muistan katsoneeni tv:tä kuitenkin viimeks kun olin kipeenä, joskus muutama kk sitten? Ainoo mihin tv:tä käyttää edes kuukausittain on leffojen katselu ja Minecraftin pelaaminen xD xD xD gamer_gurlll91. Tv on turha

Opiskeletko, mihin ammattiin?
x Opiskelen, juu! Liiketalous ja erikoistun yrittäjyyteen Proakatemiassa, joka on siis Tamkin yrittäjyyden yksikkö.  Suuntaudun täällä yrittäjyyden lisäksi opintojeni kautta markkinointiin ja viestintään.

meitsi ja elviira

Käytkö töissä, mitä teet?
x En käy! Bloggailu mahdollistaa sen, ettei tarvitse tehdä duunia opiskelujen ohessa. Tietysti bloggailun kautta tulee sellaisia työkeikkoja, jotka eivät varsinaisesti liity blogiin, mutta joita en olisi saanut ilman. On helpottavaa ettei pitkän koulupäivän jälkeen tarvitse raahustaa duuniin. Ekana vuonna olin koulun ohessa töissä pari kk:tta ja se oli ihan tajuttoman raskasta. Olin kesänkin koulussa, joten ei ollut kesätöitäkään virallisesti!

Mikä kamera sulla on? Otatko blogisi kuvat aina sillä, vai käytätkö myös esim. kännykän kameraa?
x Olympuksen PEN lite e-pl5. Täältä löytyy postaus aiheesta. Käytän myös puhelimen kameraa, eli siis iPhone 4S:n. Jotkut vanhemmat kuvat taasen on otettu mun ikivanhalla Canon eos400d:llä. Lupaan postailla tuosta Olympuksesta lisää lähiaikoina, ootte kyselleet siitä paljon!

Ostatko vaatteita mieluummin kirpputoreilta vai uutena?
x Kirppisostoksista tulee hyvä mieli, mutta kaikkea en kyllä löydä sieltä. Tampereen kirppikset ovat harmillisen täynnä parin sesongin takaista ginaa ja seppälää… Haluisin kotiseutumatkailla ja kierrellä kiinnostavia kirppiksiä! Kyllä vaatteita tulee ostettua ja saatua uutenakin siis. Uusia vaatteita ostaessa kiinnitän erityisen paljon huomiota laatuun ja kestävyyteen. En ikinä tee sellaisia ostoksia, että ne jäisivät kaappiin roikkumaan hintalapun kanssa, vaan kaikki vaatteet tulevat käyttöön. Mieluummin vähän vähemmän ja parempaa, vaikkei näillä budjeteilla ole varaa mihinkään kovin kalliiseen.

Onko sun yleensä helppo keksiä mitä ruokaa laitat?
x On aika usein. Jos oon tosi nälkäinen ja pitäis mennä kauppaan, niin silloin siitä ei meinaa tulla mitään! Mietiskelen etukäteen aina mitä tekis mieli syödä illalla ja mitä kaapista jo löytyy jne.

Ootko käyttänyt paljon energiaa/rahaa sisustamiseen?
x No jonkin verran joo, kaikkeen pakolliseen. Tänne on tietty pitänyt ostaa aika paljon juttuja, mitä meillä ei entuudestaan kummallakaan ollut, mm. sohva ja iso olkkarin matto. Sänky, keittiön pöytä, tuolit, pyykinpesukone ja muita kalusteita onneksi löytyi jo. Pienillä jutuilla saa onneksi aika paljon aikaan, opiskelijabudjetilla ei ole kovin paljoa varaa ostella. Se on kyllä hyvä asia, koska en yhtään tiedä missä tahdon asua kun koulu loppuu! Kiinnostaisi tehdä töitä tai opiskella lisää ulkomailla. Senkään takia ei kantsi hirveästi haalia tavaroita omaksi

Mikä tietokone sulla on?
x iMac

Tuntuuko pelottavalta täyttää kohta 25?
x HYI oo hilijaa >:—( On siihen vie hetki……..

mää ja tiput

Mitä haluaisit tehdä työksesi?
x Ois siistiä tehdä hommia viestintä-/markkinointihommien parissa, ehkäpä myös taiton? Oman putiikin pitäminen on haaveissa myöskin, mutta ennen sitä voisi tietty tehdä duunia jollekin toisellekin.

Mitä teet yleensä ns. vapaa-aikana kun olet vaan kotona tai yksin?
x Monta kysymystä samassa lauseessa! Vapaa-ajalla teen kouluhommia (aika kiireinen kevät takana kun tää tuli ekana mieleen………), bloggailen, kuuntelen ja etsin musiikkia, nään kavereita, nään perhettä, käyn leffoissa, teen ruokaa, luen……….. Kun oon yksin, niin järjestelen tavaroita :-D Kaikki papereita kansioihin, siivoilen vaatekaappia, värjäilen kulmia, muokkailen kuvia, puhun puhelimessa  – Lindan kanssa ei esim. voi soittaa lyhyitä puheluita, joten paras hetki Lindun kanssa soitteluun on se kun on yksin! Hahaha

Haaveiletko lapsista? Olet(te)ko pohtinut, milloin voisi olla sopiva aika saada lapsi?
x No joo, vähän, mutta ei ihan vielä ;—–) On ihan liikaa kaikkea mitä huvittaa tehdä ilman ipanoita, mutta vitsit, kyllä mä haluan lapsia joskus.

Mikä on tietokoneesi taustakuvana tällä hetkellä? Entä puhelimen?
x Kiiltokuvaruusuja, vaihdoin sen vaan nopee ku Taavi oli laittanu ylläriks Dr Philin kuvan taustaks…….. Sitä ennen tässä oli se oletustaustakuva:-D Onneks se on Maceissa nätti, haha. Puhelimessa on palmujen kuvia Barcelonasta.

skumppaa

Lempparibiisit ja artistit top 3? :-)
x Ei näitä voi sanoa! Ne vaihtelee koko ajan. Tällä hetkellä Spotifyn mukaan Lorde, Kendrick Lamar ja AlunaGeorge.

Mielipiteesi kings of conveniencestä?
x Rauhallista, hempeää, kaunista. En oo jaksanut kuunnella hetkeen, mut tykkään kyllä vaikken oo mikään suurin fani.

Daft punkista?
x Tykkään kyllä, tätä oon kuunnellut vaikka kuinka paljon siskoni toimesta silloin kun asuttiin vielä kotona :-D

The xx?
x En vaan tajuu, en vaan syty! Intro sillä ekalla levyllä on koko levyn paras ahhaa. Oon kyl koettanu kuunnella mut tää ei vaan aukee mulle.

Lana del rey?
x I like it! Överiys on musta jees ja vaikkei biisit ois mitään spessuimpii niin joku juttu iskee kovasti!!!

neilikoita

Pidätkö itseäsi hipsterinä?
x En? Eiks tää hipsteri-juttu oo jo niin vanha et sen vois vaan antaa olla ja lopettaa analysoinnin ja pohdinnan sen suhteen kuka on hipster ja kuka ei xD

Mikä on sun toinen nimi?
x Juliaana! En tykännyt muksuna yhtään, oisin halunnut olla joku jessica tai caroline c:llä ehdottomasti. Hahaha, nykyisin ajattelen vähän erilailla, Juliaana on ihan hyvä.

Missä oot syntyny?
x Helsingissä

Berliini_01_1000pix

Mikä on lempikaupunkisi Suomessa?
x Tampere on varmaan tavallaan kuitenkin, vaik Helsinki houkuttaa myös

Kuinka vanhana muutit ekaa kertaa pois kotoa?
x Öö 19? Lukion jälkeisenä kesänä kummiski heti

Mihin kouluun hait lukion jälkeen ja mitkä oli nuorempana sun unelma-ammatit?
x En hakenu ekana vuonna mihinkään, olis kyllä kantsinu käydä kurkkaas etukäteen että millainen se pääsykoetilanne on – oon nimittäin melkoinen jännittäjä! Taisin pääsykokeissa jännittää enenmmän sitä, että löydänkö varmasti oikeeseen paikkaan ja onhan mulla kaikki tarvittava mukana enemmän kuin sitä pääsisinkö sisään ja miten koe meni. Nuorena oon unelmoinu vaikka mistä, HUHUH :D Arkkitehti, laulaja, näyttelijä, kaikkee  mihin mulla ei oo mitään lahjoja tai nykyisin edes kiinnostusta :-D

Milloin olet innostunut nykyisestä elämäntyylistäsi(terveellinen ruoka, ei lisäaineita yms..)?
x Ehkä yläasteella kun alkoi tiedostaa jotain juttuja, ysillä varmaan? Siitä se on kehittynyt koko ajan, lisäaineettomuus ja ruuan alkuperä ovat alkaneet kiinnostaa enemmän parin viimeisen vuoden aikana. Kotikotona on aina syöty hyvin ja terveellisesti, joten monet mallit tälle elämäntyylille on tulleet äidinmaidossa. :-)

Mikä on onnellisin muistosi?
x Kääks, mulla tulee ekana mieleen mitä oon miettiny kun Regina soitti Klubilla pari syksyä sitten ”Ui mun luo”. Se nyt on ehkä sellainen onnellisuusmuisto jonka voin jakaa, koska se ei ehkä aukea kellekään muulle mitenkään.

Oletko toiveikas tulevaisuuden suhteen?
x Oon! Oon varmaan paljon enemmän optimisti kuin pessimisti, vaikka osaankin ajatella tosi kriittisesti myös. Ja joskus itkettää kaks päivää kaikki turha mut sit taas nousen!!

kesä
JeJE! Semmosta. Pitäs varmaan joskus tehdä omat aiheista ruoka ja kamerat? Niistä kysellään niin kovasti! Ah ja kosmetiikasta, etenkin niistä luonnonkosmetiikkajutuista jotka on jääneet käyttöön tms. En tiiä. Mitä sanotte?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oot kyllä niin ihanan aito! Yleensä mua ei kiinnosta lukea tällaisia postauksia jos en ole itse kysyny mitään- mutta sä vastailet niin hyvin ja laajasti että oli aivan mielenkiintoista lukea tätä! Kun vertaa siihen että muut tuppaavat vastaamaan joo/ei tai vaihtoehtoisesti yhdellä lauseella kysymyksiin :)

  1. hahaa voi eikä, kiitos söpö!! :—** !! en mäkään jaksa lukea semmoisia joo/ei -kysymyspostauksia, mutta mun mielestä multa oltiin kyselty tosi fiksuja ja kivoja juttuja, nää varmaan selvensi monia semmosia asioita mitä tyypit miettii; koulujutut, asuminen, ruokahommelit jne…

 2. hihi ruokapostaukselle iso peukku ylös! :-** tykkäätkö muute suklaasta? :–D hiii ihana ida ♥

  1. JEE, loistavaa :–D ihana sä<3! tykkään tummasta suklaasta, semmoinen reilunkaupan minttutäytteinen tummasuklaa on mun heikotus<3 ja raakasuklaaseen totuttelen parhaillaan! vaaleasuklaa ja maitosuklaa on mun makuun liian äklöä ha!

 3. Täytyy sanoo, et itteenikään ei kauheesti kiinnosta yleensä lukee tälläsiä postauksia mutta tän luin jostain syystä kokonaan läpi?!

  Oot välillä noista puistokirppiksistä linkitellyt, niin ootkos huomannut että huomenna Tampereella on taas puistokirppistä Näsinpuistossa?

  https://www.facebook.com/events/1407251999487142/

  terkuin Sanni!

 4. Hmm, mietin, että kun oot puhtaiden raaka-aineiden, lisäaineettomuuden ja muutenkin varmaan jokseenkin terveiden elintapojen kannattaja, niin miten suhtaudut poikakaverisin tupakointiin? Suosin itse luomua ja pyrin ekologiseen elämään, joten tämä teema aiheuttaa omassa kotitaloudessa myrskyjä.

  1. Hahaa, musta on niin hassua kun ihmiset kysyy tästä. Tai no joo, ymmärrän, jos se itselle aiheuttaa päänvaivaa. En mä suhtaudu oikein mitenkään, ihan sama, se on jokaisen oma valinta ja päätös. Oon tajunnut tämmöisten asioiden suhteen hyvin varhaisessa vaiheessa, että toisen tapoja tai ajatuksia ei voi muuttaa. Jos toinen haluaa lopettaa, se tulee itsestä :-)

 5. The xx! Tismallee sama juttu mulla, et en vaa syty! Ja mä siis välil oikee yrittämäl yritän kuunnella jotain bändejä, koska kaikki kehuu niitä, ja haluisin tykätä niistä, mut ei.. Korkeintaa pari biisii nappaa mut sit loput on iha njäääh… M83 on kans yks tämmönen esimerkki! Midnight city on nii hyvä, mut muu ei nappaa.. Ei voi mitää :D

  Ja KIITOS tost hipsterivastauksesta! En jaksa yhtää esim sitä et ”flow on hipsterifestari”, ööö ei?? Tollast sanoo ihmiset jotka ei oo koskaa ollu flowssa, ja nähny et enimmäksee siel on iha perus-kaduntallaajia :D hesaris oli muute just viime viikol täst hyvä juttu, et ei festarii, mis on räppii, rockii, jazzii yms, nii oo enää vaa hipstereille! Et nyt riittääääää.. Ei jaksa enää koko sanaa :D huh ku tuli avautuminen, suoraa sydämestä!!

  Ps. Flowssa oli symppiksintä ikinä satunnaiset keski-ikäset pariskunnat kuuntelemas mm. alicia keysiä! Aaawww..

  1. Jep, mä en tajua!:—–D siinä ei tapahdu mitää mun makuun, tai jotain? Ahdistun siitä jos yritän kuunnella sitä liian kauan :D:D hahaa, nojoo, m83:lla on muutama jees biisi, loput ei tunnu missään.

   JA HAHAA, ihanaa, musta ton pitäiskin olla noin! Voi miten söpöä, ihanat random keski-ikäiset pariskunnat<3 en jaksa mitään hipster-juttuja, apua siitä on tehty iso haloo ja kysymys ja puheenaihe. so last season……………

 6. en oo ikinä kommentoinu mitään sulle mutta nyt halusin kommentoida!! semmosta vaan että: oon lukenut tätä blogia useamman vuoden ja oot niiiin ihana ja söpö :* taavi on myös aika ihana ja söpö.

  1. VOI EI, arvaa ilahduinko! Kiitos että kommentoit ekaa kertaa, tuli niin hyvä mieli :’-) HEHEE kerroin ja taaville terkut, se on kyllä melkosen ihana ja söpö. Veikkaan että säkin oot ;–* ihanaa viikonloppua!

 7. näytät ihan audrey marnaylta! aivan kaunis siis :) minullekin tämä on muistakseni eka kommentini tääl, vaikka sun blogiä oon seurannut jo varmaan pari vuotta :) ja muutenkin aina ilahdun kun pinnaat(???) jotain mun boardista pinterestissa, tule mieleen että huhuh ihana että tykkätään samoista asioista :D (sori mun huono suomee)

  1. voi eiii, ihanasti sanottu :-O omg toi audrey on upea, huh miten imarreltu olo!

   iiää ihanaa kun kommentoit, super! näistä kommenteista ilahtuu vaan niin paljon joka kerta. haha ihanaa, hahaa! oon löytäny pinterestin jotenki ihan sairaan hyvin nyt ja vitsit miten kivaa ku löytää soulmatejen boardei ja on sillee ÄÄÄ MÄ PINNAAN KAIKEN ESIM ah !!

 8. sama, muhun ei kolahda toi the xx YHTÄÄN!!! :-D mut nimenomaan tota intro-biisiä oon kuunnellu tosi paljon ja se on ihan mieletön, mut muut biisit.. no thanks.

 9. Tuli tosta bodypumpista mieleen, että Hallituskadun WFC on hyvä ! (Wolf Fitness Club) Kymmenen kerran jumppakortti maksoi 52e, opiskelijoilla kai vielä vähemmän, sen saa käyttää ihan missä ajassa huvittaa, eikä tarvii sitoutua mihinkään :) Siellä on aika paljon pelottavia bodariäijiä mut ne on sitten siellä salin puolella vaan :DD

  1. heiii that’s true, oon käynyt tuolla jonkun puolisen vuotta kun asuin hämeenpuistossa. Tämmöiselle laiskurille olis jokseenkin kätevämpää jos sali/jumpat ois toisessa päässä keskustaa, mut ei tuolla taida olla mitään noin edullista hmmmhhh