TESTING: BAMBOO PEN

lifestyle
7 kommenttia

BAMBOO pen

bamboo pen piirrustuspöytä

piirtopöytä bamboo alle sata e

Teidän fiksuista vinkeistä viisastuneena totesin, että Wacomin piirtopöydistä halvin, Bamboo PEN, riittää minun käyttööni hyvin. Testasin sitä just ekaa kertaa, lopputulos yllä, hehheh :–D Nyt tarvis sitten vielä opetella käyttämään tätä……. hmmmmm! Mulla oli aluks ongelmia saada piirtojäljestä pehmeää photarilla, mut sit löysin tän (alempi video on hyödyllinen) ja hoksasin mikä mättäs! Hihii, tuntuu kivalta, kiitos paljon avusta teille :-*

Lisää luettavaa

Rakkaus best

Kesäkuulumisia

Kirjavinkit kesään

ida365 kuulumisia

Toukokuun alun kuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Toi on tosi hyvä, ite hommasin ku media puolella menin viimevuonna, tosi kätevä ja hintaluokka ei oo mistään pahimmasta päästä todellakaan!

  2. Itsekin hankin tuon viime syksynä, mutta sitten rupesin tekemään lopputyötä ja muuta kivaa, joka vei ajan ja inspiraation. Toivottavasti pian saisin taas tämän käyttöön, elikkäs tänne saa kyllä jakaa vinkkejä ja inspiroivia kokeiluja jos vaan huvittaa – yksi innokas lukija löytyy täältä! ;)