Musiikkia loppukesään

lifestyle, musiikki
17 kommenttia

Jos on missannut Flown ekaa kertaa vuosiin, voi ihan hyvin teeskennellä ettei sitä ollut ollenkaan? Että kaikki instagrammissa vilisseet videoklipit, kuvat kauniista puutarhavaloista, tyylikkäistä ihmisistä ja lemppariartisteista olivat vaan jotain keksittyjä höpöhöpö-juttuja?! Siinä missä vielä viime vuonna tuhahtelin muiden valitukselle kalliista hinnoista, yhdyin tänä vuonna samaan kuoroon – ei oo varaaaaa!!!!! helkkari miten kallista, etenkin kun pitää vielä kustantaa ruuat, juomat ja majoitus sekä matkat. Ei oo helppoo. Mut lopetan samantien, koska tuota valitusta on varmasti kuultu taas ihan tarpeeksi ilman että minäkin jatkan aiheesta……..

Siispä kuvia viikonlopulta! Oltiin Saimaan rannalla, oliskohan paikka ollut tarkemmin sanottuna Puumala? Ihanan rentouttava mökkivisiitti sisälsi uimista, saunomista, hyvää ruokaa, soutelua tyynellä järvellä, valokuvaamista filmille, koirakaverin, sikeästi nukutun yön ja kivoja ihmisiä. Hämmentävää miten tänä vuonna ei ole tarvinnut yhtään murehtia mökkeilyn ärsyttävimmistä puolista; hyttysistä! Mihin ne on kadonneet? Ei sillä että harmittaisi, mutta aika jännää silti.

Untitled

Ossi-koira oli meidän kaverina, hih

Untitled

Yöllinen souturetki oli ihana, itketti kun oli niin kaunista ja rauhallista

Untitled

Golden Half ja testissä Fritz the Blitz -salama! Ostin tuon itselleni kylläkin La Sardinaa varten, mutta hitsit se on kätevä; ”hot shoe” -liitännän takia se menee kaikkiin sellaisiin kameroihin, joissa on myös tuo sama liitäntä. Voin siis käyttää tuota salamaa vaikka mun Olympuksessa!!!! :-D Pitää ottaa pian testikuvia ja näyttää teille miten nuo toimii yhdessä.

Untitled

Kiipeiltiin kallioille

Ja sitten vielä loppuun parit musiikkisuositukset! Ihania, jos minulta kysytään.

Lorde – Tennis Court

Jos ette kuuntele näistä biiseistä kaikkia, niin kuunnelkaa ainakin tämä. Tän hetken lempibiisi, huh miten hyvä! Laulaja on 16-vuotias, vaikka sitä ei ihan ekana ajattelis musiikkivideon perusteella. Menisi paljon vanhemmasta tyylinsä ja äänensä puolesta, mutta siis hui, siisti juttu. Spotifystä kantsii kuunnella myös Royals-biisi.

Fryars – Cool like me

Tää biisi on bongattu Maukulta, jonka blogista on hyvä spottailla kaikkia kreisejä bailubiisejä esim. Suosittelen seuraamaan, mikäli mun ja sun musamaku kohtaa, sillä siinä tapauksessa kohtaa varmaan sun ja Maukunkin ;;–) Tässä on myös hyvä musiikkivideo, kantsii katsoo jos on hetki aikaa.

CHVRCHES – Gun

Oon aiemminkin jakanut CHVRCHES:n biisejä täällä, joten tuntuu luontevalta vinkata tästäkin. Hehee, melkoisen tumblr-musavideo, mutta biisi on toimiva. Mutta siis mitä hittoa, miksi nää kikkailee silleen että laittavat Spotifyhyn eka jonkun biisin ja sitten ottavat pois? Sairaan rasittavaa, hmpph. Antaisivat olla jos kerran ovat laittaneet ärräärrr ärrr.

Laura Marling – Ghosts

Ah, tää on jotenkin niin loppukesän biisi. Kaihoisa ja kaunis. Laura Marling on suhteellisen uus ihastus, vaikka muistan kuulleeni muutamia biisejä joskus aiemmin. Jotenkin ne herättävät fiiliksiä vasta nyt, mutta ompahan taas uusi artisti johon tutustua paremmin!

Say Lou Lou – Julian

En edes muista mistä tämä löytyi, mutta pääsi heti mun feelings-soittolistalle Spotifyssä. Feelings-listalla on kaikkea syksyistä, alakuloista, kaihoisaa, kaunista, koskettavaa ja ihanaa. Ehdoton syksylista! Sen voi tilata täältä.

Olenko mä ainoa Flow-fani joka missasi kesän parhaat festarit? Onko hyttyset kadonneet mun mökkireissuilta teidän mökeillenne vai missä ne luuraa? Löytyikö uutta musaa? :—) 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. CHVRCHES <3 niin hyvä ja toi laulajatyttö aivan ylisöpö!! Ihana fiilis näissä kuvissa muuten !

 2. Hehee täällä kans yks, joka yritti parhaansa mukaan ignoorata koko festarin olemassaolon – melko haasteellinen tehtävä… Varsinkin kun ajelin vielä lauantaiyönä just siitä suvilahen ohi, oli piiikkasen porukkaa liikkeellä tai siis kaikki suunnilleen jonotteli takseja tai jtn… Vaikka oon ehkä huono Flowfani, koska en oo ikinä siellä ees ollu :D Tää oli varmaan eka kerta vuosiin, kun oon Suomessa oikeeseen aikaan, mutta nyt sitten kans samat valivalivirret, ei oo rahaa, taikka ne vähäisetkin menee matkakassaan…
  Ja Puumala on mainio mesta, meijänkii mökki on siellä suht samoilla suunnilla :D Ja musavinkit täytyy testata heti, kun koneen kajari suostuis taas tekemään yhteistyötä :)

  1. Voieii, mä sentään jouduin kestään vaan ig:n feediä!! :– D julmaa.

   Hahaa, ihanaa! Kaunista aluetta, toi oli toi mökki semmosessa pienessä poukamassa, niin idyllinen paikka. :-) Ja hei hyvä, noi on loistavia!

 3. Joo, mä kans melkein itkin ku ei ollut varaa tänä vuonna Flow-lippuun :( Oon kolmena vuotena ollu siellä putkeen ja siitä oli jo tullu sellanen ihana kesänlopetustapa, mutta eipä tällä kertaa sitten onnistunut. No oon ostanu liput syksylle Washed Outin ja Sigur Rósin keikoille ja huomenna sit Hurtsin ja Say Lou Loun keikalle, niin tulee syksyllä sit keikkailtua :)

  1. Voi kurjuuuuuus :’–( mää myös, tai siis kolmena vuonna oon ollu mut yks vuosi välissä ekan ja kahden seuraavan välissä kylläkin. Höh voihan. Mut siis hitto, kaikki noi keikathan kuulostaa ihan superilta<3!

 4. vitsit kuin ihana toi Lorde! Ja viel niin persoonallisen sulonen, ääää

 5. ääää Julian on ihana !! ihan oman kesälistan lemppari, hih.
  täytyy nuo muutkin kyllä kuunnella joku kerta sitten kun netti suostuu pyörittämään videot….aarggh

 6. säästän sut nyt flow-hehkutteluilta, ja sen sijaan kerjään sääliä! arvaa oliko superhauskaa tajuta haimin keikan alkaessa, et ei vaan kykene olee siellä teltassa, ku alko heikottaa ja tuli huono olo? joten piti kuunnella keikka teltan ulkopuolelta, näkemättä koko trioa :(( sit vielä koko viikonlopun toisiks ootetuin keikka, disclosure: kuulin kaks biisin puolikasta teltan ulkopuolelta, koska tuli nii huono olo et oli pakko lähtee kotiin :(( sääliä minulle nyt!! (mut kendrick lamar oli liian mahtava.. SORI ei pitäny hehkuttaa!)

  ja jeeee biisivinkkejä juhuuu! just päätin vihdoinki hankkii spotify premiumin, ja onha tää mahtava.. offline-soittolistoineen kaikkineen! nii jes, nyt saa taas uusii biisivinkkejä =)) lorden löysin btw kai taavin instasta..? ja kannatti kuunnella! tuli kyl semi-iso shokki ku wikipedia kerto et se on 16??? tuli vähä semmone ”mitä mä oon saavuttanu elämässäni” -fiilis, mut onneks vaa hetkeks… :D

  pssss. oon ollu surkee kommentoija viimeaikoina! parannan tapani! lolzzzz

  1. pps. CHVRCHES:in nimi muuttu heti miljoona kertaa helpommaks, ku spotifyn bio kerto, et se on churches v:llä :D muuten se vaa näyttää joltai seoidfjhwi:ltä mun silmään…. :D

   1. SIIS ERITTÄIN EPÄREILUA LÖYTÄÄ LORDE TAAVILTA KOSKA _MÄ_ LÖYSIN SEN EKANA!!!!!!!! :(:(:(:(:(::(:(:(((::::(((((((((((((((((((( hehehehzzz ihan ku en koskaa linkkais tänne mitää minkä taavi on löytäny juuh hh ja siis huomaatko että tämä oli isompi juttu kuin flow-hehkutus??? no ok saatoin lukea alun huolimattomasti koska flow, hmphh, ei ollut. ei tapahtunut.

    Oon sikakade kendrickistä>:-( fuck you uskon että se oli super!!!!! mutta voi ei, tulitko sä oikein kunnolla kipeeks kesken flown!?!? voi beibi, pikkuisen saat sääliä kyllä :–( höh!!!!!!!!

    ja joo, spotify premium se vaan on loistava! ja siis jep, en tajua, näyttää paljon vanhemmalta :–D tai oisin aatellu et joku oman ikänen varmaan (jota oisin sillonki pitäny nuorena ja huippulahjakkaana haha)!!

    JEP XD usein noista höpöhöpö witch house -henkisistä nimistä saa jotai selkoo ku googlaa tai kattoo et miltä se kirjainhöpinä näyttää isolla tai pienellä fontilla. ei kyl aina xD

    JA JOO kommentoi!!!!! se on huippua hahah >:–D

 7. haha voi eiii! no mut mä arvelin kyl et etköhä sä siitä kans tykkää… riittääkö? :D onhan se inhottavaa jos creditit viedää! SINUN löytö lorde, tämä selvä!!!!!!! :D

  no siiiis olin jo perjantaina flunssassa, mut ei tuntunu missää ku oli kai joku flow-adrenaliini menossa :D mut sit la lepäsin kotona, su oli iha jees kunnes sit yhtäkkii tuli karsee olo, byhyy! no, ainaki näin public enemyn jostai kutosrivistä, kai seki on kokemus :D ja jeeeeee sääliä! =)))))))

  jep toi on nii perus, just eilen katoin haimin sisarusten iät, ja ku se nuorin oli -91 nii aattelin et vähä se on nuori, ku vaa mua vuoden vanhempi! sit tajusin et nii no… se ei tarkota enää et olis 17, se tarkottaa et se on 22… :D vielki vaa mietin et onpas nuori! jos tost nyt saa mitää selvää………….. =D

  täst lähtee taas kommentointi, i swear! mä vaa melkee koko kesän luin blogeja koko ajan vähä jäljessä, niinku jonku 3 päivän viiveellä nii sit jäi se kommentointiki siin samal, höh..