TILA kaupungissa

ruoka
6 kommenttia

IHANAA että Tampereellakin alkaa olla hyvä luomu- ja lähiruokatarjonta! Hallituskadulle, aivan sinne Kaffilan ja Golden Unicornin viekkuun on perustettu vastikään TILA kaupungissa -niminen ruokakauppa, jonka takaa löytyy netissä toimiva Luomulaatikko (saattaa olla monelle tuttu ainakin nimenä?). Tila pyrkii olemaan arkiruokakauppa – samalla ostosreissulla voi siis ostaa tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, kuivatuotteita, maitotuotteita ja kosmetiikkaa sekä herkkuja jätskistä makeisiin. Kaikka myynnissä oleva on luomua.

Kävin viime viikolla ekaa kertaa kurkkaamassa paikan, kun sattumalta kävelin sen ohi. Olin kuullut paikasta aiemmin tädiltäni, mutta olin unohtanut koko jutun kun asun eri puolella keskustaa, eikä tuossa päädyssä tule niin paljoa pyörittyä. Koulun virallisesti alkaessa tämäkin asia tosin tulee taas muuttumaan ;-)

TILA kaupungissa hallituskatu

tila kaupungissa tampere luomukauppa

tila kaupungissa tampere luomu ja lähiruoka

Kurkkaa lisää Tila kaupungissa -facebookin puolelta!

Löysin infoa tästä asiasta mm. täältä.

Osoite (hups ei ollutkaan hallituskatu virallinen osoite, mut siinä kulmassa kuitenkin)

Aleksis Kiven katu 13

33200 Tampere

Onko joku muukin ehtinyt käydä shoppailemassa Tilassa? Mä löysin mukaani avomaankurkkua, kermaviiliä, chilikastikkeessa olevia papuja ja ituja. Nam nam! 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pitääpä mennä visiitille lähipäivinä! Tuolla puolella keskustaa tulee käytyä harmillisen harvoin, Kaffilakin on yhä testaamatta. Erittäin kätevää, että keskustassa on tuollainen kauppa. Ilmeisesti nettitilauksetkin toimivat edelleen.

    1. Kannattaa! :-) Ja jep, sama täällä, tuntuu että kesällä ei ole asiaa tuohon päähän keskustaa. Kaffila on kiva ja mukava paikka tavata kavereita, joten sitäkin voin kyllä suosittella!

  2. Olis tosi mielenkiíntoista kuulla, miten olisi mahdollista elää esim opiskelijabudjetilla ostamalla Luomua-ruokaa. Siitä mistä saa halvimmalla, mitä kannattaa ostaa luomuna ja missä tyytyä Suomalaiseen. Ja mikä on suunnilleen rahallinen menikki verrattuna ei-luomun ostamiseen. :) Taa ihan postaus, jos innostut tai sitten vastaile tähän. Kiitos jo etukäteen! :)

    1. Hmm, tää on kyllä jänskä aihe, tästä vois tehdä enempi postaustakin! vastaan sulle jo tähän sen mitä osaan; ostan luomuna aina maidon (ellen käy lidlissä ja tarvi maitoa sillä hetkellä:D), omput, teet, jauhot yms. Kasvikset sen mukaan mitä on tarjolla silloin kun jotain tiettyä etsin, leivät myös tilanteen mukaan. Opiskelijalla ei todella ole aina varaa luomuun, joten lähtökohtaisesti suosin lisäaineettomuutta ja mahdollisimman tuoreita ja puhtaita juttuja sekä tietysti suomalaista. Luomua tarjonnan ja lompakon paksuuden mukaan ;–)

      1. Postaus olis ihan huippujuttu jos vaan jaksat tehä! Mutta kiitos jo tästä vastauksesta!:)