moving forward

/// lifestyleTags: ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kiitos kuvista tulevalle Re:fashion-kolleegalle, ihanalle Nooralle

 

Oletteko huomanneet millaista temmellystä Suomen blogikentällä parhaillaan tapahtuu? Indiedaysiltä lähtee toisaalle minun lisäkseni MouMou-Iina, Tyyliä metsästämässä -Veera, Si Moda -Kaisa, Focus on Fashion -Salla, Polka Dots -Jonna, Julia Toivola, Char & the city, Avec Sofie…. No fashion victims -Emmi pitänee blogitaukoa tai on lopettanut bloggailun, Cava lopetti bloginsa, Xenia’s Day ja Mona’s Daily Style siirtyvät Costumelle ja Paras aika vuodesta -Stella jatkaa bloggailua itsenäisesti. Re:fashioniin siirtyy pian ex-Indiedaysiläisten lisäksi upeat Curiouser & Curiouser -blogin Noora sekä Tunnetilan Nina. Lisäksi uusi MyCosmo vaikuttaa hyvältä piristykseltä Suomen blogiskeneen, enkä malta odottaa mitä kaikkea muuta syksy tuo tullessaan. Varmaan unohdin jotain mainitakin, mutta hitsit, jännittävää!

En tiedä millä tavoin te lukijat suhtaudutte kaikkiin tämmöisiin muutoksiin ja uusiin tuuliin; onko sillä ylipäätään mitään väliä, miltä alustalta seuraatte lemppareitanne? Mulle asialla ei oikeastaan ole lukemisnäkökulmasta mitään väliä missä joku blogi sijaitsee, mutta itse on tarkka siitä, missä haluaa oman blogin olevan.

10 kommenttia

 1. tseitsei /// 29/08/2013 / 11:07:15

  Mä kyllä tykkään, että samasta paikasta löytyy monia seurattavia blogeja. Mulla on käynyt niin, että olen sun blogin kautta löytänyt pari muuta blogia Indiedaysillä, joista olen pitänyt, mutta nyt te suosikit muutattekin koko poppoo muualle niin mun puolesta tässä kävi hyvin. :P

  Semmoset yksittäiset randomit blogit randomissa paikassa jää mulla helposti unohduksiin, vaikka oisin blogista tykännyt. Sinne ei vaan tule eksyttyä niin usein.

  Pääasia että bloggaaja on tyytyväinen yhteistyökumppaneihinsa, koska uskoisin että se tyytyväisyys/tyytymättömyys heijastuu blogiinkin jossain vaiheessa. Indiedays on mennyt mun mielestä typerään suuntaan ja mulle ei täällä enää paljon mitään ole, joten oon tosi iloinen sun ja muiden bloggaajien muutosta uuteen kotiin. :)

  Vastaa
  • ida365 /// 29/08/2013 / 17:48:08

   Eikä, ihan loistava kommentti! Luulin että tästä aiheesta tulisi enemmän puhetta, mutta yksikin näin hyvin kirjoitettu kommentti kyllä pelastaa. :-) Siis jep, olen myöskin ihan varma, että sillä todellakin on väliä, missä bloggaaja bloggaa, koska jos paikka ei tunnu omalta, se alkaa jossain vaiheessa näkyä. Ja true, mullekin käy usein noin, että saatan kokonaan unohtaa jonkin blogin olemassa olon, etenkin jos sivupalkista ei saa kätevästi tilattua bloglovinin kautta. Siinä mielessä portaalit ovat kyllä tosi käteviä.

   Ja parasta tietää että seuraat mukana Re:fashioniin ;-) musta meidän tiimi on aikas mieletön, monipuolinen ja fiksu. JEEEE, ihana, kiitos kivoista sanoista!

   Vastaa
 2. Hilla.L /// 29/08/2013 / 16:26:35

  Mun mielestä nää muutokset on aika jänniä ja näin lukijana ja ”amatööri bloggaajana” näitä blogikentällä tapahtuvia muutoksia on mielenkiintoista seurata. :)

  t. http://cloudberryslife.blogspot.fi/

  Vastaa
  • ida365 /// 29/08/2013 / 17:50:03

   heiii hauska tietää! mietinkin jo, että ollaanko me bloggaajat ainoita joita nämä jutut kiinnostaa :–D

   Vastaa
 3. miia /// 29/08/2013 / 22:08:48

  Re:fashion vaikuttaa kyllä huipulta jutulta! Vaikka en oikeastaan muiden kuin sun ja Kaisan blogia tule sieltä kautta seuraamaan, on silti kiva ettette kukaan ole enää Indiedaysin alla. Heti silloin, kun Indiedays uudistui jäi minulta monet ID-blogit seuraamatta. Moumouta ja muutamia muitakin ID-blogeja kävin aina katsomassa vaan Indiedaysilla vaikka en muuten niitä aktiivisesti seurannutkaan. Tätäki blogia mulla oli tapana käydä aina katsomassa vaan Indiedaysin feedeistä mutta yhtäkkiä unohdin kokonaan lukea tätä, kun ei enää huvittanut tulla koko Indiedaysin sivuille! Lisäsin kyllä sitten sun ja Kaisan blogit blogloviniin ku huomasin mitä olinkaan unohtanu :D

  Ja on kyllä mustaki jännä, että noin monta uudistusta tuli samaan syssyyn, mutta hyvä vaan! Muutos on aina hyvästä :)

  Tsemppiä Re:Fashioniin ja mukana pysytään! :)

  Vastaa
  • ida365 /// 30/08/2013 / 20:35:32

   No siis loistavaa, jeee! Ja hauska kuulla että seurailet mua ja Kaisaa, hyvä että päästiin listoille kun muistuttiin mieleen ;-) Kiitos ja ihana kuulla että messissä ollaan!

   Vastaa
 4. Viiru /// 30/08/2013 / 12:01:30

  Nykyään tykkään eniten lukea blogeja Lilyssä – siellä löytää lähes joka päivä jotain mielenkiintoista. Mä itseasiassa aluksi veikkailin, että säkin siirtyisit Lilyyn!
  Indiedays on mun makuun ehkä turhan kaupallinen. Valitettavasti oon lopettanut monen blogin seuraamisen Indiedaysiin siirtymisen jälkeen. Monen bloggaajan kohdalla huomaa, että kusi nousee päähän :( Tai sitten vaan omat kiinnostuksenkohteet muuttuu.
  MyCosmo vaikuttaa ensivaikutelman perusteella…no, myöskin kaupalliselta. Ei mun tyyliseltä, vaikka varmasti mahtava piristys blogiskeneen! Vilma P:tä aion kuitenkin seurata jatkossa, joten ei sillä sinänsä ole mitään väliä, missä bloggaaja bloggaa :)
  Re:fashionia odotan innolla! Toivottavasti innostun muistakin sinne siirtyvistä blogeista.
  Lyhyesti sanottuna: tykkään siitä, että moni lempiblogi on saman portaalin alla – seuraaminen helpottuu! Ja helposti löytää muitakin kiinnostavia blogeja. Lehtien alla toimivat blogit jää ainakin mulla helposti unholaan.

  Vastaa
  • ida365 /// 31/08/2013 / 14:49:14

   No ei Lilykään olis yhtään paha ;-) se on visuaalisesti aika mun näköinen juttu jep!

   Höh, tiedän kyllä monen olevan tuota mieltä, mutta en ihan kaikilta osin aina tajua sitä. Joiltain osin kyllä taasen aivan täysin :-D Ja jep, tottahan se on, että Indiedays on mennyt kaupallisempaan suuntaan ja myös tuo uusi MyCosmo näyttää olevan aika kaupallinen. Tosin se ehkä sopinee siellä olevien bloggaajien tyyliin? Jos ei itse istu muottiin, niin ei auta kuin vaihtaa paikkaa.

   Hihii, siistiä! Siellä nähdään siis!<3

   Vastaa
 5. maukku /// 30/08/2013 / 21:19:10

  Hyvästä vaa nämä tällaiset muutokset! Itse en pidä lainkaan sellaisista blogialustoista, joissa on mainoksia heti ylimpänä hyökkäämässä lukijan kimppuun, ehkä joku järkevämpi ja hillitympi lähestyminen tuohon mainontaan, kiitos. Mutta innolla odotan re:fashionia ja mitä kaikkea uutta ja innostavaa sieltä sitten löytyykään….aaaaaaarrarrarr en jaksa enää odottaa!!!

  you little charmer

  Vastaa
  • ida365 /// 31/08/2013 / 14:59:46

   Olen erittäin paljon samaa mieltä!! minusta sinunkin muutoksen tuulet olivat erittäin jees, uus blogi näyttää raikkaammalta ja ehkä selkeämmältä, mutta hyvin paljon sinulta! ERITTÄIN jees!!!!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.