Even when I dream all day

muoti
8 kommenttia

ida365refashion

ida refash

white flatform sneakers

refashion IDA

Ai vitsit miten tyytyväinen oon ollut tän viikon, koulun alkaminen ei tunnu yhtään niin arkiselta kun joka päivä on ollut sen verran lämmintä, että on pärjännyt hetkittäin ilman takkia tai neuletta ja iltaisin on voinut seikkailla ympäri kaupunkia ilman että on tarvinnut pukea kamalasti päälle. Mulla tosin on ollut pienoisia pukeutumisongelmia; tuntuu taas siltä etten omista yhtäkään kivaa yläosaa farkkujen kaveriksi (paitsi sellaisia lämpimämpiä, tietty) ja aamuisin tarvii paljon enemmän vaatteita kuin päivällä. HMHH!

Siispä toissapäivänä päälle valikoitui simppeli asukokonaisuus, jonka voi vaklata ylläolevista kuvista. Tuo Mangon neuletakki on ihan huippulöytö! Olin katsellut sitä joskus täysihintaisena mutta jättänyt sen kauppaan. Onneksi, koska löysin sen joskus talvella alennusmyynneistä huokeaan hintaan. Ja hei, huomaatteko mikä kaulakoru?! Tuommoinen true 90’s sydänriipus <3 Olen saanut tuon joskus pienenä, varmaankin isoäidiltä tai kummitädiltä?

Tämä viikko on ollut yhtä hulinaa, huh! Huomenna suuntaan Helsinkiin jo toista kertaa tämän viikon aikana, pari tärkeää ja jännää palaveria edessä. Taavi lähtee onneksi reissukaveriksi (koska sen on pakko saada bubble-teetä XD) niin ei tuu niin pitkän tuntuinen päivä. Eilen pyörähdettiin yhdissä avajaisissa täällä Tampereella ja tutustuttiin uusiin tyyppeihin, ihana ilta! Tänään olisi DesignOnTampere pop up -kaupan avajaiset Sokoksella (klo 9-21) joten suunnatkaahan sinne, en ole vielä ihan varma ehdinkö itse tänään. Ja jos huomiseksi illaksi ei oo vielä ohjelmaa, niin suunnatkaa Kyttälän korttelijuhliin moikkaamaan suunnittelijoita ja kuuntelemaan suloista Laura Moisiota Nordiciin illan päätteeksi. :-)

 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. uuh mikä koru! näyttää oikeesti freesiltä pitkästä aikaa :D vaikkakaan en saa sitä mielikuvaa päästä kun noita pidettiin kaulassa yötä päivää ja joillain oli kaksikin ja niiden ketjut meni sekaisin. ja tota sydäntä piti aina imeskellä ja pureskella?? mulla on ainakin tommonen hopeinen tallessa, vois kaivaa esille vaikka se ei ookaan yhtä autenttinen kuin kultanen… niistä katkes se ketju aina! siksi ei varmaanole tallessa :-(

  1. Hihii no älä!:-D Mut siis joo totta, pienenä tota pysty imeskeleen, mutta ei todella enää!? Mietin just että ois ihan hauska jos ois toinenkin riipus yhtä aikaa, vähän pidemmällä ketjulla vaan. :-) sekasinhan nekin sit varmasti menis mutta…. HI! hopeinen on kans hyvä!!

 2. Ai ysäri? Olihan noita, mut Hmmm itse yhdistän sen juurikin enemmänkin mummojen korulippaan aarteisiin. Ehkä mun koulussa ei sit ollu sydänkoru villitystä??
  Voi perkele kun on töitä kymppiin asti!! Menee korttelibileet ohi. :// Mut designtori oli taas hyvä.

  1. No siis juurikin ysäri! Ala-asteella noita oli ;-) Ja höh, niin menee multakin kun oon hki, mut onneks voidaan käydä kurkkaa pop up -shop!

 3. hahah no kyllä vaan muistan sydänkorut! :-D mullakin on kultainen tuolla jossain kaapin perällä. taisin toivoa sitä synttärilahjaksi joskus ala-asteella, koska sellainen oli PAKKO SAADA!! mutta näyttää kyllä yllättävän kivalta, pitäisköhän itekin koklata taas…

 4. ähh toi neule on nii kiva! sano nyt viel et se on jotai huippumatskuu nii en tykkää susta enää… harkitse vastaustas!!

  1. noooh xD pitänee harkita sanoja………….. ei vaan, siis tossa on useemman matskun sekoitus, eihän toi muuten varmaan näyttäisi tuolta! mutta hyvänä toi on pysynyt parissa pesussa, mutta oonkin pessyt käsin ja hellästi ettei nukkaantuis. Joten vähän niinku 50/50 nyt tämä juttu……..