ida365.refashion.fi

muoti
Jätä kommentti

H-hetki lähestyy, aika tyyni olo, pikkuisen perhosia masussa. Tiedättekö, luulin pikkuisena tosi kauan, että h-hetki lausutaan jotenki ”he-hetki” tai ”hhhetki”, koska tuo ilmaus liittyi nuortenkirjoissa usein johonkin jännittävään tilanteeseen ja luulin että kirjan hahmoja vain jännittää ja asiaa halutaan korostaa niin, että hahmojen äänetkin tärisee. ”Hhetki lähestyy, meidä on mentävä!” No joo, en vieläkään tiedä mitä tuo ilmaisu tarkalleen meinaa, mutta sen tiedän, että tähän hetkeen se sopii. H-hetki lähestyy, alkaa olla aika sanoa Indiedaysille heipat ja toivottaa Re:fashioniin saapuvat tyypit tervetulleiksi!

ida365 cropped top : cut out dress

all black, once again hehehe

kuikui

Tässä samalla asu viime viikolta. Tuo cut out -mekko on oikeasti tän kesän paras ostos! Oon käyttänyt sitä paljon, ja vaikka se on avoin sekä edestä että selästä, ei tule liian paljasteleva olo kun kangas on paksua ja kaula-aukko tulee korkealle. Sen saa myös puettua skarpisti kun siihen yhdistää jakun tai tuommoisen oversized blazerin. Tuo bleiseri on yksi lempivaatteistani myös, se on kirppislöytö ja aivan täydellisen kokoinen mulle. Tuntuu, että kaikki asut näyttävät huolitelluilta sen kanssa.

Iloinen havainto; iiks miten pitkät hiukset mulla on! Leikkasin nämä viime vuoden elokuussa lyhkäiseksi polkkatukaksi, ja vaikka tavallaan tykkäsin lyhyistä ja terveistä hiuksista paljon, en tuntenut oloa omakseni. Hiukset ovat olleet kuluneen vuoden aikana paljon kiinni, sillä olo lyhyessä tukassa oli jotenkin hankala. Tuntui ettei se asettunut miten halusin ja äh, kai se vaan niin on, että pitkät hiukset on mun juttu. Ja toinen juttu josta olen superylpeä; näissä on nyt pelkästään omaa väriä. En ole värjännyt hiuksiani kevään 2010 jälkeen, ylppäreihin loppui se touhu. Toki kaipaan välillä raitoja ja olispa kiva kokeilla sellaisia sävyttäviä shampoitakin, mutta mihinkään hiustenvärjäilykierteeseen meitsi ei enää aio. JEE!

Mutta hei, beibit! Jatketaanhan höpöttelyjä uudessa osoitteessa huomenna sunnuntaina? Vanhat blogipostaukset siirtyvät mukanani, joten esim. kaikki suosikkireseptit ja höpöhöpöt voi käydä jatkossakin kurkkailemassa arkistoista. Blogin facebook-sivuilta saa ainakin kaikista uusimmat terveiset, jos jotain hämminkiä sattuisi olemaan. En tiedä paljoa käytännöstä, mutta olen ymmärtänyt että nämä blogisiirrot ovat aika suuritöisiä…. eniveis, Indiedaysistä blogini katoaa yöllä, joten nyt uusi osoite talteen:

ida365.refashion.fi

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.