365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

1

syyskuu 2013

20

COMMENTS

GOOD MORNING!

Written by , Posted in Ruoka

Hihii, täällä ollaan, Re:fashionin puolella! Miltä näyttää, mitäs sanotte? Ai vitsit mä olen innoissani! Jotain siirtoprobleemia taisi portaalin julkaisussa olla, joten nukuin viime yön kovin levottomasti muutaman tunnin välein blogin sivua päivittäen, että joko se ois päivittynyt ja auennut :–D

Tuun varmaankin vaihtamaan tämän tekstin fontin takaisin Georgiaksi, sillä olen ymmärtänyt että moni inhoaa lukea pitkiä tekstejä Courier New:llä kirjoitettuna? Lisäksi taitaa olla jotain ongelmia bloglovinin kanssa, vaikka blogilista toimiikin jo moitteetta. Vai näkyykö teillä uusimmat päivitykset miten? Mutta niin, nyt itse asiaan, nimittäin aamupalaan!

Syön yleensä aamupalaksi ruis- tai kaurapuuroa, koska molemmat sopivat mun masulle, lämmin aamupala tuntuu pitävän nälän poissa kylmää pidempään ja puuro on kaiken lisäksi (luomunakin!) edullista. Vaikka lisukkeilla (banskuviipaleet, pakkasmarjat, pähkinät, siemenet) ja hilloilla saa koottua aika erilaisia aamupaloja, alkaa puurokin välillä tulla ulos korvista. Silloin turkkilainen jugurtti lisukkeineen on erittäin hyvä korvaaja ;–) kuivatut luumun palat sokeriton

luumuja

kuivatut luumut sunsweet amazins

Sain blogin kautta maisteltavaksi Sunsweetin Amazins-sarjan kuivattuja luumuja. Ne ovat säilöntäaineettomia eikä niissä ole lisättyä sokeria, joten niitä voi siinä mielessä heittää huoletta jugurttiin, mysliin tai vaikkapa salaattiin. Luumuthan ovat tunnetusti loistava kuidunlähde, mutta sitä en tiennyt, että niissä on luontaisesti paljon vähemmän sokeria, mitä vaikka rusinoissa. Kuitua on pakkauksen mukaan jopa 50% enemmän kuin rusinoissa ja karpaloissa. Sunsweetiltä löytyy sekä kokonaisia ”mehukkaampia” kuivattuja luumuja, sekä näitä valmiiksi pilkottuja, jotka ovat mielestäni superkäteviä. Luumupalojen lisäksi heitin jugurttiin mitä kaapista nyt sattui löytymään; pähkinöitä ja kookoshippua. Mmmhhh! Joskus makeanhimoissani lorautan päälle aavistuksen verran hunajaa, sillä turkkilainen jugu + hunaja on täydellinen yhdistelmä….

Mitäs lisukkeita te suosittelisitte? Hämmentävää miten olin unohtanut luumut kokonaan, olen ostellut vain rusinoita ja taateleita viime aikoina kyseenalaistamatta tottumuksiani lainkaan. Veikkaan että jokin muukin juttu on siis mennyt ohi tai unohtunut, eli omia suosikkejaan saa kertoa!

Lisää luettavaa:

20 Comments

  • 365 days with Ida
 1. Viiru
  • 365 days with Ida
   • Viiru
    • 365 days with Ida
     • Viiru
      • 365 days with Ida
  • 365 days with Ida
 2. Katri
  • 365 days with Ida
   • Katri
    • 365 days with Ida
 3. Ebba
  • 365 days with Ida
 4. jun
  • 365 days with Ida
 5. Motherofpearls
  • 365 days with Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.