DREAMING

kauneus, muoti
43 kommenttia

Vihjailin syksyn mittaan kahdista salaisista kuvauksista, ja nyt on vihdoin aika paljastaa se toinenkin salakuvaus! Ensimmäisissähän oli tietysti kyse Re:fashionia varten otetuista kuvista. Nämä toiset sen sijaan olivat muotikuvaukset, joihin päädyin hauskasti kaverien kautta. Kuten aiemmin kirjoitinkin, kuvailtiin nämä kuvat Epilän kylpylällä.

Stailaajana toimi herttainen Katri Musturi, kuvaajana taitava ja kärsivällinen Mikko Henrik Huotari. Meikki ja hiukset ovat minun ja Katrin käsialaa. Silmä- ja huulimeikki on tehty Kosmeettinen.fi:n meikeillä. Amatöörimallina luonnollisesti meitsi, iiks! 

Idea kuvailuihin taisi olla Katrin. Tarkoituksena oli tuoda meidän kaikkien osaamista (hehhhe, niin siis Katrin ja Mikon osaamista, mallikokemusta kun ei juurikaan ole päässyt kertymään :’-Ddd) esille yhteistyön voimin ja samalla saada näkyvyyttä suomalaisten nuorten suunnittelijoiden vaatteille sekä luonnokosmetiikalle.

Näin stylistinä toiminut Katri kirjoitti omassa blogissaan ensimmäisestä kuvasarjasta ja kiteyttää osuvasti kuvasarjan fiilikset:

”Alla olevaan kolmeen ensimmäiseen kuvaan välittyi juuri se tunnelma mitä toivoinkin niihin: haaveileva, herkkä, mutta itsensä tunteva nainen uppoutuneena hetkeen.” 

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_2153

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_2105

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_1995

 Ylijääneestä tekonahasta tehty kukkanen: Katri Musturi / Bikinin yläosa: Saaranna / Hame irroitettavalla tylliosalla: Katri Musturi / Hameen vyönä olevat helmet: Vintage Garden 

 

Kuvauspäivä jännitti etukäteen ihan hulluna, vaikka olin tavannut sekä Katrin että Mikon aiemmin ja tiesin kummankin olevan taitavia ja kärsivällisiä tyyppejä. Mutta hitsi vie, minä kun en ole malli, niin pikkuisen ahdisti, että osaisinko olla kuvissa ollenkaan! En myöskään tiennyt Katrin stailaustyyliä etukäteen ja mietitytti että mitäs jos en näytä yhtään itseltäni? Se ei tietenkään normaalisti ole asia, mitä mallit miettivät, mutta kun tämä ei ole minun työni, niin hieman mietitytti kaikki mahdollinen. Onneksi Katrin suunnitelmat kuulostivat loistavilta ja suomalaisten suunnittelijoiden vaatteiden edustaminen tuntui luontevalta. Ja kas, kaksi kivaa stailausta sieltä syntyi. Kiva kokeilla jotain, mitä ei itse ensimmäiseksi pukisi päälleen, tajusin nimittäin miten kiva väri pronssi on ja ihastuin tuohon tyllihameeseen. 
Toka asu näyttää ensimmäistä asua enemmän ”minulta”, mutta ehkä yläaste-Idalta nykyisen sijaan; rakastin silloin kaikkea tyttömäistä, söpöä sekä boheemia ja taisin käyttää enemmän värejä. 

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_2362

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_2393

mikkohenrikhuotari-ida-DSC_2433

 Väljä pusero, bikinin yläosa ja shortsit: Saaranna /  Reppu: Saaranna / Repun myyjä: Super Mukava 

 

Tuo reppu, se on upea! Voisin kuvitella tuon mun syystakkien kaveriksi ja jopa kokonaan mustaan asuun tuomaan piristystä. Söpö kuin mikä. Merkki on tosiaan Saaranna kuten shortsit ja edellisen stailauksen bikiniyläosakin. Ihanan mummokankaisen kukkarepun löytää lempiputiikistani, Super Mukavasta. 

 

Mitäs sanotte? Minusta on kiva nähdä vaatteita erilaisten ihmisten päällä ja siksi tähän stailaus- ja kuvausjuttuun alunperin lähdinkin – mietin että tästä voisi olla iloa myös teille blogini lukijoille siinä mielessä, että bongaatte jonkun kivan vaatteen taikka hoksaatte, että myös luonnonkosmetiikalla saa tehtyä nätin meikin. Oli muuten hämmentävää olla kunnon meikit naamassa pitkästä aikaa, mulla on niiiin harvoin luomiväriä edes missään kuvauksissa, kun en osaa olla sen kanssa. Huulipuna ja ripsiväri sen sijaan ovat tuttuja omasta meikkipusisstakin, joten niiden suhteen oli helppo olla. Tykkään erityisesti ekoista kuvista, niissä on kiva fiilis. Ette arvaakaan miten monta ruutua musta piti räpsiä ennen kuin onnistuimme :’-D Erityisen huono olin heilauttamaan hiuksiani! Pari kuvaa lisää voi kurkata Katrin blogista, siellä mm. juurikin sellainen hiusten heilautus -kuva…. Katrille ja Mikolle suurkiitos kuvauspäivästä, pojille kiitos kosmetiikasta ja putiikeille ja suunnittelijoille vaatelainoista! 

 kuvat: Mikko Henrik Huotari

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vitsit että on ihania kuvia!! Tosi kiva miljöö :-) Näin nämä jo aiemmin Katrin blogissa, mutta ajattelin että säkin varmasti näytät nää jossain vaiheessa ;-) Toi toka asukokonaisuus on tosi söpö ja boheemi – erityisesti tuo pusero. Upeaa työtä!

  1. Voi vitsit, säpä olet ollut tarkkaavainen! :-D Hihii. Mäkin tykkään tokasta siinä mielessä enemmän, että se ehkä näyttää omemmalta? :–) mutta oli hauskaa päästä stailattavaksi ja saada tämmöiset herkät ja tyttömäiset asut päälle pitkästä aikaa. Hih, KIITOS, ihanasti sanottu!

 2. oi miten tunnelmallisia nuo kolme ekaa!! ja tykkään kyllä jälkimmäisistäkin, etenkin toi reppu on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n! :-)

  ps. refashion näyttää ihan superhyvältä, jee! oon niin innoissani, että blogimaailmaan tulee lisää tällaista yksinkertaista kauneutta indiedaysin mainosbannereiden yms. tilalle!

  1. Toi reppu on kyllä mahtava, sen sijaan noi ekat kuvat on kyllä kuvina jotenkin kiinnostavampia :-)

   Ja hei kuule, mä oon niin ylpee susta kun et lähtenyt Inspirationiin ;-) Seurasin silloin sun pohdintoja ja tiesin etten oo oikea ihminen ottamaan kantaa aiheeseen. Tämmöinen jättibannerittomuus ja taustattomuus on erittäin ok!

 3. vau, ihania kuvia! oot hurjan kaunis :) hassua kun oon useempaankin otteeseen nähny sut ja taavin vilaukselta tampereella, vaikka en ees asu siellä! ootte kyllä niin sulonen pari

  1. Hih, kiitos Henna :’—) ja apua ääks, me ollaan taidettu kulkea samoissa paikoissa jos oot kerta useemmin meidät nähnyt etkä ees asu täällä! :–D

 4. Ihana tunnelma! Toisessa kuvassa valo lankeaa kauniisti kasvojen yläosaan, hieno kuva.

 5. Hyviä kuvia, vaikka ootkin jokaisessa simmut kiinni! :D JA TOI REPPU on täydellinen! Onko kovinkin hintava?

  1. khäähä näemmä :-D katrin blogissa on sellaisiakin joissa en oo, mut hahaa miten valitsinkin tämmöisiä vain! ja reppu on erittäin upee!

 6. Ihan mahtavia kuvia! Tuon viimeisen kuvan herkkä, onnellinen katse oli ehkä hienoin :)

  1. hihii, voi kiitos!:—-) näytän siinä myös ehkä eniten itseltäni, toivon ainakin!

 7. vau ihan uskomaton toi eka kuva! ja aivan ihana hymy sulla! oioi tuijottelen vaan näitä kuvia

  1. Huih, kiitos Maria<3!!! Iiks oon ihan liikuttuneena kaikista näistä ihanista kommenteista, en kestä!!!!

 8. Superhyperihana sinä!! Et kyl näytä yhtään siltä et ois jännittäny, onnistuneita kuvia. Tällasii kattelis mieluusti lisääkin :-)

  1. Hihii, näihin on onneksi valikoitunut just ne, joissa en oo ihan hölmistynyt :–D Taitava kuvaaja sai mutkin kyllä varmemman oloiseksi, mutta huh miten aluksi jänskäs! Kiitos<3!!

 9. hahhaa, ihastelin tota reppua kovasti joskus talvella super mukavassa!! ja ihania kuvia senkin super model! ;–*

  1. Hihii se onkin ihan sun näköinen! ;—) hihii voi kiitos beibe<3

  1. no eikö olekin! :–)) hitsit kun en uskaltais mennä vannomaan mitään, en tiiä mistä on muistikuva 169€:stä mutta yli 100€ alle 200€ se kuitenkin oli……….. pitää kysellä Katrilta jos se muistais :-)

   1. Heippa!
    Huomasinpas tämän kommentin täällä. ;)
    Reppu taitaa maksaa 139e. :) Tuo kuvauksissa ollut reppu on uniikki ja voi olla, että se on jo myyty. :/ Super Mukavasta voi tiedustella asiasta. :)
    Saarannalla on kyseistä reppua myös klassisesta sinisestä denimistä ja ne ovat upeita! :) Super Mukavassa on jotain tyttöjen reppuja myynnissä ja tietty voi ottaa yhteyttä Saaraan ja Annaan, jos tahtoo kysellä repuista lisää. :) Tässä osoite Saarannan fb-sivuille: https://www.facebook.com/saarannavaate?fref=ts

 10. Voi idaa miten ihana sinä ! <3 Toi eka kuva varsinkin hurmasi mut ihan täysin ! Ihan wooooou ! :—-)

  1. voi Juuliii<3!!!! Kiitos :'-)))) arvaa olinko vaikeena, en tajuu miks vieraat kuvaajat saa mut aina niin vaikeeks vaikka koko nuoruus ollaan sunkin kaa kuvia otettu :-D haha

 11. Siis eikä!!! Ida mä en kestä miten söpö oot! Aivan huikean ihania kuvia ja tuo tyttömäinen ja hempeä tyyli sopii sulle mielettömän hyvin :–) Ps. Iiiks!! Oon megainnoissani sun puolesta tästä uudesta blogiosoitteesta. <3

  1. VOI PAJU!!! Arvaa oonko itse riemuissani, hihii! :–)

   Totta, se taitaa kyllä sopia mulle, mutta en oo ehkä siinä enää kovinkaan luonteva :-D Tai siis että liika tyttömäisyys ei tunnu enää kivalta arkena, eri asia tietty olla stailattavana ja kaikkea.

   Ja hihi, voi kiitos!!! :-*

 12. aaa, apua, ihania kuvia! Siis mistä liikkeistä näitä Saarannan tuotteita saa? Ja osaatko sanoa paljon tuolla repulla on hintaa? Ihan täydellinen :)

 13. ooii ida sustahan on puhjennut ihana malli!!! tää uus blogi näyttää hyvältä! tsemmppiii kaikkeen ;)