35-kokoiset kengät netistä

muoti
12 kommenttia

On uskomatonta, miten on niin kamalan vaikeaa löytää 35-kokoisia kenkiä netistä, saati vaikka Tampereelta. Liikkeet täällä tuntuvat ottavan valikoimiinsa yhden tai kaksi paria tuota kokoa, ja ne saa tietysti se, joka ekana osuu oikeaan aikaan myymälään. On siis aika turhauttavaa yrittää etsiä kenkiä esim. johonkin akuuttiin tarpeeseen keskustasta, joten olen ihan suosiolla siirtynyt shoppailemaan nettiin. Ja koska nettishoppailu on tietysti uhka keskustan putiikeille, voisi näistä Sami Sykön ideoista olla oikeasti hyötyä. 

Koska olen monesti joutunut selaamaan läpi kymmeniä nettikauppoja löytääkseni 35-kokoisia kenkiä, ajattelin nyt jakaa teille pari suosikkiani. Näiden lisäksi esim. Dinsko myy pieniä kokoja ja on muuten avaamassa talven aikana nettikauppaa :-) 

nasty gal size 35 uk 2 copy

Nasty Galilta en ole koskaan tilannut mitään, mutta ihastelemassa olen käynyt senkin edestä. Useat tuotteet kipuavat hinnallaan 100-200 dollarin tienoille, mutta toisaalta ne ovat silloin yleensä myös aitoa nahkaa. Onko kellään kokemusta Nasty Galilta shoppailussa? Olisi kiva tietää jos pitää olla tarkka jonkin asian suhteen tms, jos joskus löydän jotain tuolta. 

vagabond size 35 uk 2

Vagabondin kengät ovat ihania, mutta miksi ihmeessä niistä upeimmista, trendikkäimmistä ja kooleimmista kengistä ei _IKINÄ_ vahingossakaan ole 35-koka?!?! Kaikista klassisista, tavallisista ja ”varmoista” tietysti on. Kyllä pienijalkaisetkin seuraa trendejä >:-( Okok, kyllä mä noi vikat ottaisin, mutta ehkä ne ois koolimmat kiiltonahkaisina? Onko Vagabondilla muuten aina ilmaiset postikulut? Nyt ainakin shipping näytti nollaa. 

nelly shoes size 35 uk 2

Nelly on varmaan ekoja nettikauppoja, jolla on aina ollut myös niitä trendikkäitä kenkiä koossa 35. Harmillista näissä on se, että ne ovat todella harvoin aitoa nahkaa. Toisaalta, jos etsii esim. kangaskenkiä eikä nahkaisia talvikenkiä, voi täältä tehdä löytöjä. Nellyllä  on mun kokemukseni mukaan myös mukavan kapea lesti – 35 on todella kolmeviis, eikä lähempänä kolmekutosta, niin kuin joillain merkeillä. 

bianco size 35 uk 2

Biancon myymälöistä löytää yllättävän hyvin 35-kokoa ja ne tuotteet, joista tätä kokoa on, on merkattu kätevästi hyllynreunassa olevalla lapulla. Nettikaupasta tilatessa kalleimmat kengät saa postikuluitta kotiin, mutta valitettavasti kaikkia kenkiä ei voi tilata netistä. 

asos size 35 uk 2

Asoksen etuna on ilmaiset postarit ja suhteellisen laaja valikoima 35-kokoisia kenkiä (jotka tosin myydään usein tosi nopeasti loppuun, joten valppaana siellä!). Nahkaisia kenkiä pienessä koossa saa oikeasti kytätä, ne loppuvat todella nopeasti. Oon niin iloinen tästä, koska Asoksen kengät tuntuvat sopivan mun jalkaani hyvin ja ne ovat usein tyylikkäitä ja trendikkäitä. 

choies

Choiesin kanssa olen tehnyt aina silloin tällöin pienimuotoista yhteistyötä ja olen huomannut, että valikoimassa on paljon kokoa 35. Materiaalien kanssa saa kyllä olla tarkka – vaikka tuotekuvauksessa lukisi leather, on tuote todennäköisemmin tekonahkaa… Valikoima sen sijaan on laaja ja 35 on kokona pikemminkin sääntö kuin poikkeus, toisin kuin kaikissa muissa yllämainituissa nettikaupoissa. 

Jos teillä on lisää vinkkejä pienten kenkäkokojen metsästykseen, niin saa jakaa! Uskon, että moni ottaisi vinkit innolla vastaan. :-) Toivottavasti tekin löysitte tästä uusia paikkoja metsästää kokoja. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos Kaisa vinkeistä, sulta oon aiemminkin saanut hyviä neuvoja! :–) totta joo, noissa on aika kalliit hinnat matskuihin nähden, mutta onneks paljon kokoja!

 1. Voih, ei ole helppoa teillä pienijalkaisillakaan!! Ollaan vähän samassa veneessä, on työn ja tuskan takana löytää 42 kokoisia korkkareita tai korkonilkkureita. En tajua, että miksi ei voisi ottaa myymälöihin edes _jonkun verran enemmän_ niitä ihan pienimpiä ja niitä isoimpia kokoja… Varmasti menisivät kaupaksi!!

  1. no i know!!!! oon kuullut tuosta 42-kokojen puuttumisesta muiltakin :-s ärsyttävää! ja niinpä, me ei varmasti olla ainoita jotka noita kokoja kaipailee, huoooooh!

 2. Kyllä Vagabondilla on usein kokoa 35. Myös trendikkäistä malleista. Ehkä et vain ole onnistunut törmäämään niihin.

 3. KIITOS! Toi Choies vaikuttaa lupaavalta.
  Mulla ei oikeestaan oo mitään vinkkejä… Zalandolla on paljon valikoimaa myös kokoja. Ne mitä löydän netistä on aina älyttömän kalliita.
  Mää en kyllä uskalla juurikaan netistä tilata kun 35 ei oo todellakaan takuu pienestä koosta. :D Ja vielä kapean jalan kanssa homma on lähes mahdotonta.
  Din sko on luottoystävä. Siellä jopa ne lasten kengät on hyvännäkösiä tarpeen vaatiessa. :D

  Sehän siinä onkin. kyllä 35:sta löytyy, mutta suurimman osan vie pienet 36 jalkaiset. Kun onhan 35 niin paljon sirompi ja kaikkee. Menee kyllä kun ei pidä paksuja sukkia. (en oo katkera tai mitään…)
  Ei kai siihen muu voi olla syynä?? Mää en tiedä kuin yhden tytön lähipiiristä jolla on myös pieni jalka.

  1. Loistavaa!! :–) heii zalandolta en ookaan koskaan ostanut mitään, en ees tiiä oonko koskaan käynyt siellä sivuilla :-D hyvä tietää.

   Hah jep, toikin on kyllä totta. Mä uskallan jos tiedän millainen merkin lesti on tai jos kenkä on sellainen, että se pysyy jalassa pikkuisen väljänäkin.

   Ja joo, joidenkin merkkien 35 on kyllä pikemminkin 36. Koot on suurentuneet >:-( ärsyttävääää! mä kyllä tiedän itseni lisäksi ainakin kuus joilla on kolmeviis kokonen jalka, joten tiedän ettei me olla ainoita!

 4. Kyllä meitä koon 35 -jalkaisia on paljon! Vuosien mittaan olen oppinut myös kaikki mahdolliset niksit kenkien metsästyksessä; pohjalliset, päkiäpohjalliset tai erilaiset geelityynyt ovat välttämättömyyksiä :( Eniten hankaluuksia tuottaa nimenomaan korkokenkien tai sandaalien löytäminen. Avonaisessa kengässä kun ei voi noita toppauksia paljon käyttää ja mikä sen inhottavampaa kuin tunne, ettei korkkarit pysy jalassa (varsinkin kun sattuu rakastamaan nimenomaan korkeita korkoja)! Brandosilta olen löytänyt täydelliset nahkaiset mustat luottokorkkarini joiden koko ja lesti ovat täydelliset!

  http://www.brandos.fi/penelope/copla-90-3981-kid-negro/a50857

  Ulkomailla matkustellessani tarkistan aina kenkäkauppojen tarjonnan ja yleensä italialaisilla ja espanjalaisilla merkeillä on aina 35-koko valikoimassa! Hinnat toki ovat usein ainakin sitä satasen luokkaa, mutta mielellään sitä sijoittaa hyvään, vähän laadukkaampaan pariin jos koko on oikea :)

  1. Sama täällä :–D Ne ovat oikeasti välttämättömiä, että edes ne 35-kokoiset kengät pysyy jalassa. Itkettää kun sandaaleja ja nättejä korkokenkiä on niin hankala löytää… pitäisi ostaa aina, jos näkee jotkut kivat, koska tarpeeseen etsiessä niitä ei ikinä löydä.

   Mullakin on mun luottokorkkarit ostettu Italiasta, maksoivat yli 100€ kanssa mutta ovat kiiltonahkaa ja kestäneet mulle vuodesta 2009 :-) Kyllä tosiaan euroopassa kantsii kysellä pienempiäkin kokoja.

 5. Mun jalka on myös 34-35. Monesti jopa 35 on liian iso, joten niinkuin kaikki pieni jalkaset tietää niin kenkiä on tosi vaikea löytää ja aina täytyy tyytyä siihe tokaan tai kolmanteen vaihtoehtoon. Tai sit vaan siihen mikä nyt sattuu olee ihan ok ja pysyy jalassa. Niin tuskan takana aina tää kenkien etsintä! Yks hyvä nettisivu on myös brittiläinen prettysmallshoes.com. koot on kai jotain 33-35 välillä jos oikein muistan. ja siellä on myös kokoa 34.5, mikä on mulle tosi hyvä. Juuri hieman pienempi kuin 35. :) steve maddenillä on myös joitain 35 kokosia kenkiä. Mulla on niiltä kolmet balleriinat. ja siellä zalandolla on tosiaan jonkun verran 35 kokoja kuin myös brandos.fi vai com…