LEATHER SKIRT

muoti
7 kommenttia

nahkahame

nahkahame ida365

Lilyssä on vietetty tämän viikon ajan asukuvaviikkoa ja ai vitsit meitsi on ollut innoissaan! Kaikki yhteisölliset jutut ovat bloggailun suola, kaikenlainen osallistuminen ja osallistaminen on erittäin jees. Siispä minäkin osallistun, vähän heikosti tosin kun en joka päivä ole asua postannut. Ja huijaankin vielä, ei tämä asu tältä päivältä ole….. kunhan halusin hehkuttaa kivaa ”haastetta” :-D 

Mutta. Tykkäsin siitä kovasti. Haasteesta ja asusta. Kaivoin vaatekaapista nahkahameen ja yhdistin sen tavalliseen harmaaseen t-paitaan. Hame on kyllä ollut käytössä, joten en varsinaisesti mitenkään ”löytänyt” sitä uudelleen vaatekaappipohdintojeni myötä, mutta tiedän että se ansaitsisi päästä useammin päälleni. 

Tämäkin nahkahame on kirppislöytö, maksoi muistaakseni 4 euroa ja istuu kuin hansikas! Ei kyllä istunut ostohetkellä, vaan pikemminkin puristi, mutta ei niistä talvikiloista sen enempää… Asu on inspiroitunut tästä Ashley Olsenin asusta, vaikka sukkikset ovatkin tummemmat. Olisi mulla itseasiassa ollut kuviosukkiksiakin, mutta peittävämmät sopivat arkeen paremmin. Hitsit en tykkää näistä sisällä otetuista ”asukuvista” – puolet puuttuu; kengät, takki ja laukku. No mutta heh, nehän ovat olleet samat koko alkusyksyn, joten ehkä te osaatte kuvitella!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihana nahkahame ja istuukin päälläsi todella nätisti! :) Itse haaveilen kellohelmaisesta nahkahameesta, joka jäisi hieman polven yläpuolelle :)

    1. Kiitos!:—) Mulla on myös tuollainen,mutta se on harmikseni liian iso vyötäröltä tällä hetkellä. Ostin sen noiden talvikilojen aikaan :—–D toivottavasti säkin löydät ihanan!

  2. Nahkahame sopii sinulle kyllä hyvin, osaat yhdistää sen oikealla tavalla :D Its ehkä hieman vieroksun nahkavaatteita, mutta ehkä sekin on vain tottumiskysymys?

    1. Ehkä se on ;–) mä oon aina tykännyt ja nyt haaveilen nahkahousuista! :-D tai oon varmaan haaveillut jo vuoden, mutta ne on kalliita ja vaikea löytää oikeaa mallia.

  3. T-paitasi on hirmu kiva, mistä olet hankkinut sen? Olen aika tarkka harmaiden t-paitojen sävyjen suhteen ja omasi näyttää aika kivalta, ainakin kuvissa. :)

    1. Heippa Kirsikka! Hihi, hauska miten tarkasti katsottu. Tuo on pellavaa ja se on Zarasta – täydellinen perus t-paita. :-) toivottavasti löydät vastaavan, tuo on näet ainakin vuoden vanha.