YES/NO: bomber jacket

muoti
8 kommenttia

ilta satamssa

grey bomber jacket asos

Joka puolella meuhkataan bomber-takeista ja siitä miten ne ovat taas tehneet paluun. Minullakin on oma, harmaa kahta eri tekstuuria yhdistelevä bomber! Tuo oli kesän helpoin takki, se sopi moneen asuun. Kuvat eivät tee sille oikeutta, mutta näissä räpsyissä on niin kivat iltahämärän sävyt etten jaksa välittää.

ida365 refashion

Mutta mitäs mieltä te olette bomber-takeista? Iskeekö? >:– )

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Yees! Mun mielestä noi on kivoja – niin kauan kun ne on jonkun muun kuin itseni päällä :-D Muuten, tiedätkö mitään kivoja blogeja/tumblreita yms. missä olis filmikuvia? Tykkään noista sunkin filmikuvista hurjasti, mutta olis kiva löytää lisää! Aattelin vaan siksi kun säkin näytät tykkäävän filmikuvaamisesta :)

    1. JEEE! :–D höhö, voi että. ja kuules mä etsin ainakin filmikuvia esim. pinterestin hausta, niin löytää välillä tosi kivoja boardeja :– ) tumblrissa noita tulee satunnaisesti vastaan mutten varsinaisesti seuraa sellaisia, joissa olisi noita pelkkiä. Jos tulee vastaan niin laitan ens kerralla ylös niin voin linkkailla sulle!

  2. Ainakin sun päällä hirmukivan näköinen! Ja hei onks multa mennyt kokonaan ohi vai onko plastic camerasin ja livboxin filmikuvakilpailun voittaja jo julkistettu? :)

  3. Bomber-takki on jees!! ainakin sun päällä hyvännäkönen. Ite en oo vielä saanut haalittua tuollasta ihanuttaa käsiini, mutta ehkä tässä tulevaisuudessa <3 ! ELi YES YES YES

    1. UU JEE, looiistavaa! Voin kyllä niin kuvitella bomberin myös sulle ;-)

  4. Bomber-takit on ihan parhautta! Helppo heittää minkä tahansa asun päälle, mut silti tosi tyylikkäitä!