minimalistic coat

muoti
10 kommenttia

Hih miten hauska sattuma, että minä ja Si Moda -Casey intoilemme juuri nyt samasta asiasta – isolierisestä huopahatusta. Minun hatussani on vähän lyhyempi ja jämäkämpi lieri mitä Caseyn hatussa, mutta samasta intoilusta tässä on kyse kuitenkin! Isolierisessä hatussa on kyllä se ärsyttävä puoli, että tuuli tarttuu tähän helposti ja koska hattu on ehkä aavistuksen liian iso, se meinaa kovassa tuulenpuuskassa lähteä tuulen mukana. Kuljen siis käsi päälaella tätä hattua käyttäessäni.

Ärsyttävää miten nopeasti täytyi luopua välikausitakeista ja siirtyä villakangastakkiin. Voi olla että hylkään tuon vielä hetkeksi jos säät lämpenevät kuten on ennustettu, mutta nyt tautia parannellessa on ollut hyvä pukeutua mahdollisimman lämpimästi. 

ida365 outfit autumn

bee keeper hat black asos

 Coat – Monki, dotted tights – Gina Tricot (like 2 years ago and they’re still intact!!)
 wedge boots – Bianco, scarf – Pieces, hat – Topshop 

hat

hattu lentää päästä

kuvat: Maj / Magicpoks ♥

Takki on superhyvä löytö tältä kesältä. Jos haluaa löytää itselleen takin syksyksi, se pitää ostaa kesähelteillä, koska syysviimojen aikaan kaupoista ei löydä enää kokoja tai miellyttäviä malleja. Vaikka asussani on tällä kertaa sekä uusi takki että suht uusi hattu, voin iloisena kertoa että kengät ja sukkikset ovat molemmat kaksi vuotta vanhoja :-) Kestäviä sukkahousuja on lähes mahdoton löytää, mutta joskus käy mäihä – nuo sukkikset taisivat maksaa alle kolme euroa Ginan aleissa. 

Tänään on ystävän synttäri-illanistujaiset ja aion kaivaa päälleni jotain ihanaa kimaltavaa. Saattepa siis toivon mukaan ensi kerralla nähdä asun, johon on taas kaivettu jotain vaatekaapin perukoilta. Ihanaa lauantaita murut! 


 

*translation: It’s so cold in Finland that I can’t wear my trench coat or leather jacket anymore. Winter is coming too early this year. I’m lucky I have the most perfect minimalistic coat for the chilly autumn days. 


 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Voi kiitos Annie<3!! :—-) tuo takin ryhdikkyys tekee paljon, skarppi olo vaikka kasvot näyttääkin kipeiltä yhä :-D

  1. Näin sut eilen Hämeenkadulla, katoin jo silloin et näyttää kivalle toi takki + hattu! :)

  2. aivan ihana tuo takki!! tekee asusta niin naisellisen ja ryhdikkään! oot niin sulonen

  3. voii että näyttää hyvältä ! ihanat vaatteet, ihanat kuvat ja sinä oot niin kaunis :—) suukkoja !

    1. voi alisa <3 oot ihanin!!! pusuja sinnekin, tosin näistä voi saada flunssapöpön:-D hyi!