Oh, what a world I was born into

lifestyle
12 kommenttia

Perjantain kunniaksi pari aivan sairaan hyvää kipaletta!  Esim. Oh Landin uutukaiselle en syttynyt useammallakaan kuuntelukerralla, mutta kun näin videon, niin innostuin biisistä hulluna :-D Hömelöä, koska video ei ole mikään ihmeellinen kuitenkaan. Joskus visuaalisuus näköjään toimii sinä vakuuttajana sitten. Elliphant vaikuttaa kovikselta ja koviksista kovin on tuo MØ. Jos ette kuuntele muita, niin kuunnelkaa edes se. KREISIKOOL, tähän naiseen tahdon tutustua tarkemmin. 

Elliphant – Down On Life

Destiny’s Child – Say My Name (Cyril Hahn Remix)

WEKEED – Wild Child

Oh Land – Renaissance Girls

MØ – Pilgrim

 

Ps. Mistä tietää että mulla on yhä kuumetta? Tai että olen ylipäätänsä vähän kipeä? Mun piti vain käväistä yhdessä tapaamisessa ja moikata ystävää, mutta sekosin kirppiksellä käydessäni ja ostin Taaville tuliaisiksi upeaa taidetta ja itselleni kasan bindejä eurolla. >:D OMG ahahahah mitä täällä tapahtuu 

jeesus hologrammi

bindi

Lisää luettavaa

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kuulin radiosta MØn yhen biisin ja vitsi tykästyin!!! Hyvä löytö! Sulta saa muuten aina huisin hyviä biisivinkkejä

  1. HEI JEE superi jos MØ kerta soi radiossakin, i like!!!!!

   ::—-))) kiitti!!! jos on kerta samankaltainen musiikkimaku niin omia suosikkeja saa jakaa!

 2. MØ on ihan huippu! tosta pilgrimistä tykkään erityisesti MS MR:n remixaamana, jotenkin niin dreamy :-D pitää kurkata noi sun linkkaamat mulle uudet biisit kans!

  1. OOH joo hei hoksasin äsken et siellä oli tommonen remix mutten tajunnu kuunella! :–D kiitos, kuuntelen HETI!!!!!!

 3. ooh, jes! sun musapostaukset on aina ihan parhaita :-) ainoo tuttu oli toi say my name remix, mutta vitsit kun kaikki muutkin pääs heti soittolistalle! tosin tykkäsin ite enemmän tost pilgrimin ms mr remixistä, ja ehkä enemmän muista mø:n biiseist. Mut hyvii löytöi kylläkyl!!

  1. KIIITOS aura, ihana!:-* meillä taitaakin mennä musamaut aika yksyhteen, jeje!

   Ja hei nyt etin ton remixin, unohdin eilen :- D mä kuuntelin eka muita mø:n biisejä ja sit löysin ton pilgrimin ja sytyin sille jotenkin ihan hulluna. HU!

 4. Mä oon kanssa aina tykänny näistä sun musiikkinostoista, kyselit tässä taannoin lukijoiden musavinkkejä. Olen mattimyöhänen, mutta kuuntelin eilen Arctic monkeysin uuden levyn AM alusta loppuun ja se on ihan oikeesti todella hyvä ja kaiken hypen ansainnut! Jos tykkäät kuuntele ihmeessä, jos et niin kuuntele sitä suuremmalla syyllä :)

  1. Jeee, suurkiitos!! Ja musavinkit on _aina_ tervetulleita, joten niitä voi heittää kommenttiboksiin anytime! Ja siis mun pitää alkaa perehtyä tohon, oon kuullu tosta uudesta levystä tosi ristiriitaista palautetta jotenkin :-D osa tykkää ja osan mielestä soundi on jotenkin eri. Pitääs kattoo!

 5. jeaaaahhh, nyt just on sellanen olo, että haluun kuunnella kaikkea uutta hyvää, mutat en jaksa etsiä ja vanhat kyllästyttää! kiitos näistä siis. MØ on kovis ja ai että tykään tosta Oh Landin ponnarstailista!

  you little charmer

  1. UUU JEE erittäin hyvä!!! ;–) siksi me voidaankin kätevästi vaan kuunnella toistemme suosituksia silloin kun ei jaksa itse etsiä 8–) jepjep oon samaa mieltä!!!!