I like the way that you move me

sisustus
16 kommenttia

Ai hitto että on tylsää olla kipeänä! Ihmeellinen ikuisuustauti joka vaan on ja pysyy vaikka kuinka söisin tyrnini, valkosipulini, chilini, inkiväärini, hunajani, d-vitamiinini, hedelmäni ja pähkinäni, nukkuisin hyvin ja pukisin päälle tarpeeks ja liikkuisin paikasta toiseen kävellen tai pyörällä. Kakkaa >:-( pitäis varmaan alkaa harrastaa säännöllisempää liikuntaa ja stressata vähemmän ettei tämmöiset taudit aina iskis päälle. Onneks vinkkailitte Instagramin puolella hyviä neuvoja flunssan parantamiseen. Kokeilen niitä hetimmiten.

Tästä syystä aikas kotipainoitteisilla jutuilla mennään bloginkin puolella! Nappailin nämä kuvat kun keittiönpöytä näytti niin kovin kivalta kynttilöineen. Tuo kukka on niin kaunis, että se pysynee kuivanakin sulostuttamassa ikkunalautaa tai ruokapöytää, hihii. 

kattaus ida365 kynttilät

kukkia

Mutta hei, siellä lueskelee varmaan joku jolla on kanssa nuo Iittalan kultaiset Nappula-kynttilänjalat? Onko ne sullakin tummuneet noin? :–( Voiskohan niitä jotenkin kiillottaa tai putsata? Tuon matskun kuuluukin varmaan tummua, mutta tykkäisin kyllä mun Nappuloista eniten ihan kiiltävinä…

Otsikkona tän hetken jumitusbiisi: Jhameel, DWNTWN & Giraffage – Move me

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulle iski kans viime yönä flunssa ja huomenna täytyisi olla jo hoitamassa vaikka mitä juttuja. Äh, toivottavasti mun tautini menee nopeasti ohi eikä jää noin ärsyttävästi päälle.

  Mulla on Iittalan Nappuloita valkoisena mutta tilasin juuri ensimmäisen kultaisen Nappulani viime viikolla. Saapa nähdä tummuuko se sitten minullakin… Olipa hyvä kuulla näin etukäteen mitä sille voi käydä.

  Pikaista paranemista Ida!

  1. Voi Nina, mä huomasin! Toivottavasti sulla on jo parempi olo? Tuntuu ettei tähän mikään lepokaan kunnolla auta, äh.

   Hei joo, päivitä joskus mitä niille sun Nappuloille kuuluu kun oot ne saanut ja jonkin aikaa omistanut :-)

   Paranemisia sinne myös ja ihanaa viikonloppua!

 2. Mulla on sellanen kirppikseltä ostettu hopeinen korurasia jonka yks ilta siivousinnoissa putsasin vessapaperilla ja sellaisella antibac desinfiointisuihkeella random mutta toimi hemmetin hyvin, se vaan sattu oleen siivouspuuskan jäljiltä lähettyvillä :—D Tavara on vähänniinku nestemäistä käsidesiä! Eli niin random kun onkin niin käsidesi ja vanulaput! Kokeile huvikses johki pieneen kohtaan :–)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  1. Oho :–D pitääpä testaa jollain tommosella, ehkä ne ei ainakaan voi pilata tota haha! kiitos vinkistä söpöliini!

 3. Eikös noita uskaltaisi kiillottaa ihan vaan hammastahnalla? Sillä ainakin lähtee hopealusikoista ym. hyvin tummentumat! :)

  1. hammastahnalla?!?!:D eikö niitäkin oo niin erilaisia että mistä voi tietää miten ne toimii? Miten mä en tiedä tämmösiä juttuja haha….. ehkä siks että äidillä on jotain hopeankiillotukseen tarkoitettua ainetta mutmut :D jos testaan reunaan varoen….

   1. Joo-o, kyllä se vaan toimii, ja harvinaisen hyvin vielä! :D Suosittelisin ehkä sellasta ihan perus pepsodentiä, mikä ei siis sisällä mitään valkasevia mikrorakeita tms.

    1. :D hahaha apua! Ei mulla taida olla sellaista, mut pitääpä pitää mielessä tää!

 4. Aargh, mua nolottaa myöntää mut oon ihan tyystin unohtanu kommentoida sulle!?! :——–D (Ok, jos saapaskilpailua ei lasketa..) upsistakeikkaa, mutta syytän koeviikkoa. (blaah). Täällä oon silti yhä messissä. Ja hei, onnea uudesta blogiportaalista sullekin (ai miten niin oon myöhässä) ja tota hehe. Okei tää oli ehkä aika turha kommentti, mutta juu antaa mennä vaa:’-D

  1. Hahahaa ei kommentoinnista kantsi mitään paineita ottaa?!:-D toki on superia kun jaksatte niillä ilahduttaa, eli siis kiitos kun kommentoit :-*

   Hih!

   1. Ei paineita! :D mutta kun tykkään jättää kommentteja ja sit huomaankin etten oo käyny kirjotteleen. :DD
    Hheh:))

 5. Suosittelen kans hammastahnaa! Sillä ainakin kiillotin/putsasin ipod touchin takaosan :—))

  1. No ehkä mä sit uskallan testata :-D oon yllättynyt ettei kellään lukijalla oo samoja kynttilänjalkoja? tai sit ne ei oo tummunu……

 6. Oot ehkä ehtiny saada nuo jo kiiltäviks, mutta kannattaa käydä kattomassa olisko Iittalan nettisivuilla mitään puhdistusohjeita noille :)