tea time

ruoka
9 kommenttia

Kylminä, tuulisina ja sateisina päivinä kuuluu kutsua ystävä teelle ja piirakalle. ♥ 

alisa

kasvispiirakka

Alisan kanssa

babypinaatti + kirsikkatomaatti

Vitsit musta on siistiä että ollaan tutustuttu Alisan kanssa. On oikeastaan vähän hämärän peitossa että miten – ollaan ainakin törmätty viime syksynä pariin otteeseen kaupungilla ja tiedetty toisemme Instagramin ihmeellisestä maailmasta ja jääty  siten höpöttelemään keskenämme. Jossain vaiheessa varmaan vaan tajuttiin että kylmässä ulkoilmassa hytisemisen sijaan voisi treffata vaikka kahviloissa ja hih, niin meistä on tullut ystäviä. Tuntuu jotenkin suloiselta että ollaan tutustuttu näin sattumalta, eikä mitenkään johdonmukaisesti koulussa tai kaverin kautta. :’–) Toisin sanoen: kantsii joskus uskaltautua juttelemaan kivanoloisille tyypeille! 

Leipaisin meille mun bravuurin, suolaisen kasvisfetapiirakan. Kasvispiirakat onnistuvat aina ja kaikki tuntuvat tykkäävän niistä, joten siinäpä oiva ja helppo tarjottava illanistujaisiin ja vaikka lounaaksi salaatin kera. Salaatin virkaa ajoi tällä kertaa baby pinaatti ja kirsikkatomaatit fetamurulla. Piirakkapohjan tein tällä kertaa miltei kokonaan rukiista, vähän laitoin spelttiä kaveriksi ja hyvää ja maukasta tuli. 

Syksy tuntuu kaikesta sairastelusta huolimatta ihan mukavalta. On kiva kutsua ystäviä kotiin tai hengailla kahviloissa. On kiva leipoa ja syödä äidin ja isän tuomia omppuja kotipihasta. Ja polttaa kynttilöitä! Ah. 


*translation: this is perfect time to bake at home and invite friends over for a dinner. I baked this vegetable pie using this recipe. Lovely Alisa brought my favorite flowers, white carnations! 


Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ahh kuolasin tota piirakkaa heti kun laitoit instagrammiin kuvan, niin hyvän näköstä! Ite en oikein ikinä jaksa alkaa leipomaan, meillä on niin älyttömän ahas keittiö ja tiskiallas eikä tiskikonetta :(

  1. Hihii :-D Ja voi että, tiiän tunteen! Mun yksiössä jossa ennen asuin oli ihan sama tilanne, se koko keittiö oli varmaan 2x2m :-D Höh, se kyllä vähän rajoittaa kokkailuja!

 2. Ei vitsit, ihanalla tavalla olette tutustuneet :-)
  Nam toi piirakka <3 Pakko kokeilla joskus, kunhan jaksaa alkaa leipoa! Jotenkin se alottamisen vaikeus tuntuu aina niin ylitsepääsemättömältä :-D

  1. No eikö! :—D spessua hih.

   Ja joo, kokeile! Ei oo yhtään paha homma, tää sujuu nopsaa :-)

  1. no siis just noi! ja jonain iltana lasillinen valkkaria ja viltti ja sohva :-)

 3. Aaa toi piirakka, mun maha kurnuttaa tällä hetkellä niin pahasti, ettei mitään rajaa. Kurnutti jo silloin kun näin ton ig:n puolella. Kirotut ruokakuvat, miksei niitä nää ikinä kylläisenä! Onneksi tiedän saavani pian tomaatti-artisokka pastaa <3_<3

  Ja toi on kyllä kiva tapa tutustua uusiin huipputyyppeihin, itsekin saanut viimeisen vuoden aikana – tai kahden – tuolla tavalla uusia kavereita! Ihan huippua! Tuntuu vaan niin jotenkin hassulta sanoa, että "joo alunperun me tutustuttiin fb:ssä tai blogin kautta" mutta se kai se on tätä nykyaikaa :–D

  1. oho tarkotin tolla lopulla siis, että tutustuttiin ig:ssä hah se on jotenkin oudompaa! tosin tiedän pariskuntiakin, jotka ovat syntyneet sitä kautta….

   1. Hahaa i know!!!!! Maailma on muuttunut niin pieneksi kaiken sosiaalisen median takia :-D

    JA AH miten herkullisen kuuloinen pasta! :’-O sun pitäis jakaa noita vegeherkkuja blogiin ;—-)))