HOW TO LOAD FILM

lifestyle
Jätä kommentti

Hihii, meitsi on superinnoissaan: löysin Lomographyn tekemiä videoita filmikameroista! Lyhyiden videopätkien ideana on esitellä kameroiden ominaisuuksia, näyttää miten filmi asennetaan ja hehkuttaa upeita filmikuvia. Toimii! Lisäilin näitä Plastic Camerasin verkkokauppaan kameroiden kuvauksiin, voitte kurkkaa vaikkapa Fisheye-fiilisvideon täältä. Eikös olekin aika jees lisäys tuotekuvauksiin? Kuvat ja videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ;–) 

La Sardina 8ball -filmikamera

Diana Mini White -filmikamera

 

*translation: I found these cute Lomography videos yesterday. In case you wanna know more about their film cameras or wanna learn how to load film you should watch these! More here, in my film camera web shop: Plastic Cameras. If you wanna order something, just contact me first: ida [@] plasticcameras.fi ♥

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.