the perfect angora knit

lifestyle
11 kommenttia

Tiedättekin jo, että mitä tulee nettishoppailuun, olen melkoisen tarkka ja etsin aina käsiini kaikki alekoodit joilla poistaa postikulut tai muutama euro tilauksen loppusummasta. Ehkä vähän naurettavaa, mutta jos ihan pienellä vaivalla saa rahanarvoisia etuja, ei se ole pois minun päivästäni :-D 

Ja koska tiedän että moni muukin tekee tätä, olen iloinen voidessani kertoa teille Ostohyvityksestä sillä olen mukana Ostohyvityksen ja Re:fashionin kampanjassa. Onko joku jo kuullut tästä sivustosta aiemmin? 

ostohyvitys asos

Idea on hyvin yksinkertainen: rekisteröidytte Ostohyvityksen sivuille ilmaiseksi ja teette ostoksenne Ostohyvityksen kautta ja saatte ostoksistanne rahaa takaisin. Kyllä! Aika mielettömän helppoa. 

Ostohyvityksen sivuilta löytyy lähes 500 nettikauppaa, joista ostaessasi saat rahaa takaisin tehdessäsi ostokset Ostohyvityksen kautta. Omia lemppareitakin löytyy vaikka millä mitalla: Asos, Finnish Design Shop, Luomutar, Hotels.com, Akateeminen kirjakauppa, Hyvinvoinnin tavaratalo, Four Sigma Foods -Store, Urban Outfitters……. Eli aina kun ostan jatkossa jotain esim. noista nettikaupoista, menen shoppailemaan Ostohyvityksen kautta ja kerrytän itselleni rahaa takaisin ostoksistani. 

ida365 asos

SSUR asos

neulepaita asos angora

ostohyvitys

Kokeilin Ostohyvitystä ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Tilasin Asokselta itselleni ihanan oranssin villapaidan ja Taaville uuden pipon. Ostoksille tuli hintaa yhteensä n. 106€ joista sitten hyvitettiin tililleni  3,59€. Ei ehkä paljoa kertaostoksesta, mutta säästöä se on pienikin säästö. Asoksella oli suht. alhainen tuo prosentti jonka mukaan rahoja palautetaan, vain 3,5%. Sen sijaan esim. Nellyltä tilatessa prosentti on tällä hetkellä 11,50%! Kun Ostohyvitys-tilille on kertynyt palautettuja rahoja 15€, ne maksetaan omalle tilille.

Tilaaminen Ostohyvityksen kautta oli varsin mutkatonta. Klikkasin itseni sisälle Ostohyvitykseen, hain Asoksen kauppavalikoimasta ja klikkasin itseni Asokselle Ostohyvityksen linkkiä pitkin. Olin sulkenut kaikki muut välilehdet varuiksi, sillä sivulta ei saa poistua ennen kuin ostos on tehty, jotta bonukset varmasti kirjautuvat tilillesi.

Miltä kuulostaa? Jos innostuitte, voitte liittyä tätä kautta ja käyttää tuolta sivulta löytyvää tutustumiskoodia ”IDA365” kirjautumiseen. Koodilla saatte lahjana 5€ aloitusrahan käyttäjätunnuksellenne :-) 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oon vähän skeptinen just tuollaisista nettisivuista. muutenkin mikä tulee kanta-asiakkuuteen, olen vähän laiska tuollaisten bonuksien ja hyvitysten kanssa. ajattelen shoppailevani sen verran vähän, että boonuksia ei ehdi kertyä. ehkäpä kokeilen tätä jos laiskuuttani jaksan. lol xDD

  mutta aivan ihana villapaita! vähänx oon kade ;–D!!

  1. Hahaa, voi sinua!:–D mä taas oon kanta-asiakas joka paikassa, hehehe, mutta onko siitä mitään hyötyä niin sitä en kyllä sanois. S-etukortti ja Plussa-kortti on molemmat VIELÄKIN porukoiden rinnakkaiskortteja, jolloin bonukset menee siis mamalle ja papalle xD

   mutta tässä on kätevänä toi,että ostohyvityksen ”alta” löytyy niiiin monta omaa suosikkinettikauppaa, että luulis bonuksia kertyvän. Katsotaas >:—)

   ja hihiii kiitos!!!!! toi on ihanan pehmeä, mutta se kyllä jättää jälkeensä vähäsen punaista karvaa :D

 2. mäkin oon skeptinen! onko ostohyvityksen kautta shoppaileville nettikaupoissa esim. varmasti samat hinnat kuin normishoppaajalle? voiko tuohon yhdistää muita alennuksia? oon normaalisti itsekin varsinainen tarjoushaukka ja alekoodikyttääjä, mut tää epäilyttää ! :–D

  1. Haa! :-D onneksi oon tehnyt tilauksen niin osaan vastata. Hinnat on samat, koska Ostohyvitys-sivusto ohjaa sut sinne verkkokauppaan, mutta sen siirtymisen tulee tapahtua ostohyvityksen kautta, jotta bonukset kirjaantuu. Sivu on siis täysin sama kuin että menisit sinne kirjanmerkeistä. :-) Ostohyvityksen sivuilta löytää kunkin kaupan kohdalta ne alekoodit, jotka ovat voimassa. Ainakin Nellyn kohdalla näytti olevan jokin ale, mutta muita koodeja ei ilmeisesti voi käyttää, mitä ei Ostohyvityksen sivuilla mainita. Tuon kanssa voi tietysti joutua tilanteeseen, jossa kantsii miettiä mikä tarjous kannattaa :-) Toivottavasti tämä selvensi!

   Niistä alennusten kirjautumisista tulee vahvistus parissa päivässä, joskus jopa muutamassa tunnissa. Mulla sujui ainakin ihan mutkitta :-)

   1. hmmm okei, ehkä mäkin alan uskoa tähän hehe. kiitti kattavasta vastauksesta! ja hei tosiaan ihana neule, käy niin nätisti sun hiusten väriin :)

    1. kiiitos!! ja ihanaa olla avuksi kun osaa tässä vähän neuvoa. :- ) pitää raportoida vaikka miten jatkossa on mennyt!

 3. Hämmentävää! Tämä oli mulle aivan uusi juttu, vaikka olen nettishoppailijana vanha kettu. :) Ostohyvityksen verkkosivuilla tuo toimintaperiaate kyllä avattiin mukavan selkeästi – ilmeisesti kaikki tosiaan hyötyvät. Välikäsi vain vetää palasensa rahoista. Jännä, jännä. Pitänee kokeilla.

  1. Uulalaaa, no tulipa tää sitten hyvään saumaan ;–) mäkin kuulin tästä sattumalta joskus kesällä, joten tiesin jo mistä oli kyse, kun lähdin mukaan kampanjaan. :-)

 4. Mua vähän epäilyttää toi noiden yksityisyyskäytäntö ja ”älyllinen omaisuus” tuolla, muutenkin mun mieleen vähän kummallisesti muotoillut noi käyttösäännöt :-(

  1. Mua epäilyttää kaikki nettikaupat joihin pitää kirjautua :-D en mä usko että noi tekee mun tiedoilla yhtään sen enempää kuin S-ryhmä tai asos tai mikään muukaan. Mutta ymmärrän yleisen epäilyn ;–)