WE STARTED THIS / second hand online

muoti, vastuullinen muoti
6 kommenttia

wst online store

WST

we started this

kuvat: we started this second hand online

 

Joko tiedätte, mikä on WST? 

we started this myy tarkoin valittuja second hand -tuotteita naisille ja miehille tyylikkäässä nettikaupassaan. Törmäsin tähän sattuman kautta jokin aika sitten (myöhemmin myös Tarun blogissa) ja sain kutsun avajaisiinkin, mutta hitto kun täältä Tampereelta ei koskaan ehdi mihinkään keskellä viikkoa. Olen seuraillut lanseerauksen meininkejä Instagramin kautta ja huh miten hyvältä näyttää. 

Jos te olette tällä viikolla Helsingissä, niin käykää ihmeessä kurkkaamassa miltä lanseerausbilemeininki vaikuttaa. WST launch on pystyssä perjantaihin 25.10. asti Atski Galleriassa, osoitteessa Hämeentie 135 C (Aalto University School of Arts, Design and Architecture, 8th floor). Kuulin huhua, että viikko huipentuu perjantaina bileisiin – pääsisinpä paikalle, menkää te munkin puolestani!

Valikoima miellyttää kovasti ja vaikka valikoimassa on mm. Acnea, Jeffrey Campbellia, CTRL:ia, A.P.C:ta, Calvin Kleinia, Filippa K:ta, Dr. Martensenia ja Alexander Wangia ovat hinnat kohdillaan. Tuotteet ovat todella hyvässä kunnossa. Pohdin parhaillaan näiden nahkashortsien ostamista, harmi kun tuo kollaasin sulkajakku ehdittiin jo myydä! Valikoimasta viedään varmasti nopeasti nuo merkkituotteet, joten kantsii kurkkailla WST:n valikoimaa säännöllisesti, jos tarjonta iskee.

kiitos kutsusta wst:n tytöt ♥


*translation: have you heard about WST (we started this)? It’s the coolest second hand online shop. Check it out!! And if you’re in Helsinki, visit here

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kävin heti maanantaina, ihana kun majailevat naapurissani. Mutta arvaas hihiih mitä ostin? Tuon ekan kuvan strutsiboleron.

    1. NO ETHÄN ostanut!!!!!!!! :———–D Voi Henriikka. No toisaalta – nytpä pääsen sitä ihastelemaan blogisi puolella, oi pääsenhän?!?!

  2. KIINNOSTAVAA! Onko mahdollista saada infoa s-postiin?