Stolen from Stella

muoti
6 kommenttia

stella mc cartney copy boots

choies black boots

 coat – Lindex, leather bag – Asos, skinny jeans – Gina Tricot, boots – Choies (gifted) 

Hain jo kellarivarastosta kaikki talvitakit vaatekaappiin, yksi niistä on tämä kuvissa näkyvä Lindexin villakangastakki. Olen koko syksyn tiedostanut, että tänä talvena olisi hommattava uusi parkatakki, sillä mun tän hetkinen parka on ostettu H&M:stä vuonna 2007 ja alkaa jo olla sen näköinen… Se on mun takeista ainoa jossa on huppu ja se on selkeästi lämpimämpi mitä ohuet villakangastakkini.

Tuolla mustalla villakangastakilla tosin pärjää pakkasillakin. Se on sen verran väljä, että alle mahtuu vaikka parikin villatakkia. Pipo mun pitäisi myöskin hommata tai joku sellainen iso huivi, josta saisi aseteltua hupun. Alkaa tulla kylmä korviin!!

Taas ollaan täysin mustissa. Hitsit, en voi sille mitään että on kaikista omin olo kokomustissa!!! Ja hitsit että tykkään noista Choiesilta saaduista kenkuleista, ihan mahtavat. Onhan ne selkeät kopiot Stella McCartneyn UPEISTA bootseista, mutta aika paljon hillitymmät. Tekonahkaa tosin, joten saas nähdä miten kestävät. 


Ps. Muistakaa osallistua Xoco.fi:n arvontaan vielä tänään ja huomenna! 

*translation: All black, what a surprise! I got new boots from choies, they’re supercool and obviously Stella mcCartney rip offs. What do you think, cool, huh? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Voi Sofia, KIITOS! :-* noi on vielä ihan hullunhyvät jalkaan, korko on maltillinen ja jotenkin noilla on ”tukeva” kävellä.

  1. Uuuuu mikä asu, täällä tykkäillään kovasti. Ja noi kengät on aivan mielettömän hienot!!

    1. Kiitos Sofia!:—–* mustakin simppeli mutta kiva asu, tässä oli oma olo :– )