Lokakuun tärpit

kauneus, lifestyle, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Vitsit, pakko vinkata teille Lumon kauniista nettisivuista! Ne saivat viime viikolla nähdä päivänvalon ja ai että miten onnistunut toteutus. Huokuu hyvin Lumo Shop & Salonin fiilistä ja tuo kivasti esille palvelut ja Lumon tuotteet. Lisäksi Tiinalla on myös oma blogi nettisivuillaan, jee! 

LUMO SHOP SALON TAMPERE

http://lumobeauty.fi/

Tamperelaisilla on nyt mieletön tilaisuus päästä testailemaan Zuiin kukkaiskosmetiikkaa, sillä Zuii ja Lumo järjestävät meikki-illan! Ilta on maksuton, paikan päällä on tarjolla pientä luomunaposteltavaa, maahantuoja kertomassa meikkisarjan taustoista ja lisäksi illan aikana arvotaan 75€:n hintainen Zuii-paketti. Kantsii ilmoittaa itsensä ja kaverinsa mukaan samantien ([email protected]), sillä paikalle mahtuu 10 ensimmäistä.

Lisää täällä: Lumo Zuii meikki-ilta torstaina 7.11. klo. 18-20!


Ja toinen juttu josta on pakko vielä muistuttaa, on Weecosin ilmaiset postikulut! Tarjous on voimassa lokakuun loppuun, eli pari päivää vielä. Onko isänpäivälahjat jo ostettu? ;-)

Weecosilta voisi tilata vaikkapa Mia Höydön laadukasta luonnonkosmetiikkaa (josta muuten pian lisää, testailen näitä parhaillaan ja olen aivan rakastunut, huh!), Kanelimaan suloisen joulukalenterin taikka Vintage Gardenin nätit nappikorvikset


Hih, tämä ei sitten ollut mikään sovittu mainos vaan rehellistä hehkutusta omien lemppareiden puolesta. Ajattelin ruveta jatkossa kertomaan teille entistä tarkemmin näiden yhteistöiden sisällöistä, sillä tahdon ehdottomasti olla täysin läpinäkyvä näiden juttujen suhteen. Saa kysyä, jos tuntuu että jokin juttu on epäselvä. :-)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ootan innolla myös että blogi Lumon sivuilla päivittyisi ahkeraan tahtiin :). Ja että tuotevalikoima laajenisi..mä täällä arvon ja arvon et tilaanko sen keltaisen hupparin weecosista vai en.ootko sä vielä tilannut mitään?ja tee postaus siitä ”eläinten syömisestä” kirjasta, haluan tietää mitä ajattelet siitä ;) luen sitä ite just ny

 2. Hitto vie, sille mun kirjalle kävi pieni äksidentti ja se on lukukelvoton :- D ihan naurettavaa, se jäi siis puoleen väliin. Pitäis lainata Lindalta sen omaa että saisin sen luettua….. mitä oot ite tykänny?!

  uu! se huppari on kyllä makee, joku muukin oli sitä ihan vasta ihastellu? en oo vielä tilannut, vaikka joululahjoja oonkin kurkkinut sieltä :-)

 3. ”pieni äksidentti” kuulostaa lupaavalta.. :D Oon kyl tykännyt, kirjoitettu tosi laajasta näkökulmasta ja mielenkiintoisesti. Ehkä toivoisin kuitenkin vähemmän kirjailin omia mielipiteitä ja enemmän faktaa pöytään.

  Kävin tänään kaupungilla ja turhauduin täysin. Kaikki neuleet jtn 100% akryyliä. Tilaan tänään sen hupparin niin selviän tän syksyn yli, hehe.

  1. HAHhaha XD en kestä, se on ihan kaamee tarina se. Mutta siis alku ei ollut kovin järkyttävä vaan sellaista yleistietoa, toivottavasti se fakta tosiaan syvenee loppua kohden!

   NO ÄLÄ?!! En kestä, tosi turhauttavaa :-( Ne ei lämmitä yhtään ja menee nopee huonoon kuntoon, höh. Tilaa se, varmasti kestävä ja lämmin sijoitus :- )