Plastic Cameras: – 20% filmin ja kuvien kehityksestä koko Suomessa!

lifestyle
3 kommenttia

Pitkästä aikaa Plastic Cameras -juttuja! Meillä on ollut kiireinen ja jännittävä kesä, syksyn tullen hommat ovat alkaneet tuntua rutiinimmalta ja ollaan saatu taas pari aivan mieletöntä yhteistyökumppania teidän iloksenne. Kaikki Plastic Camerasin yhteistyökumppanit tarjoavat -20% filmin ja kuvien kehityksestä kuponkia vastaan (joka tulee jatkossa jokaisen Plastic Camerasilta tehdyn tilauksen mukana, saat itse päättää missä liikkeessä käytät alennuksesi). Nyt yhteistyökumppaniverkostomme kattaa koko Suomen! :-) 

Uusimmat yhteistyökumppanimme ovat Fotoyks Helsingistä (heillä on toimipisteitä myös Espoossa), Fotoman Hyvinkäältä ja Kamera-aitta Turusta. Yhteistyökumppaniemme toimipisteet löytyvät siis Tampereelta, Helsingistä, Turusta, Hyvinkäältä, Espoosta ja Kuopiolta. 

Ai miten niin alennusta saa koko Suomi? 

Kun lähetät filmin kehitykseen (Plastic Cameras -kupongin kera) postitse Fotoyks-myymälään, saat -20% laskun loppusummasta ja kuvat lähetetään kotiisi. :-) Näin kaikki Plastic Camerasin asiakkaat pääsevät hyödyntämään alennuksen, asuivat sitten missä tahansa päin Suomea. Täällä lisätiedot siitä, kuinka toimitaan. Muista vain lähettää mukana alennukseen oikeuttava kuponki. Ja jos et ole sellaista vielä saanut, laita mulle mailia (ida @ plasticcameras.fi) ja nimesi / tilausnumerosi niin laitan sulle kupongin tulemaan. 

Olen koonnut Plasticin sivuille parit inspiskollaasit lahjajuttuja silmällä pitäen. Joko teillä on jotain isille isänpäivänä? Jos ei, niin vielä ehtii hyvin tilata filmikameran, josta riittää iloa niin perinteisemmällekin isukille kuin modernille kuvailijalle. 

isänpäivälahjaidea persoonallinen

Fisheye & La Sardina 8ball ovat molemmat Lomographyn filmikameroita. Fisukameran kätevyys on sisäänrakennetussa salamassa – kuvat onnistuvat kaikissa olosuhteissa. La Sardina taasen on tyylikäs ja simppeli filmikamera, jolla onnistuu päällekkäisvalotetut sekä tavalliset filmikuvat. La Sardinaa on mahdollista tuunata lisävarustein, esimerkiksi Fritz the Blitz -irtosalamalla

Irtosalama lomography diana la sardina hot shoe

Nämä meidän irtosalamat, Fritz the Blitz ja Dianan Flash+ sopivat molemmat kaikkiin kameroihin, joissa on ”hotshoe”-liitäntä. Mulla on itselläni tuo Fritz the Blitz ja se sopii sekä mun Olympuksen digijärkkäriin että vanhaan Canon eos 400d:hen! :- D Tässäpä vasta edullinen lisäsalama siis. Molemmissa kameroissa tulee mukana värifilttereitä joilla voi ottaa esim. punasävyisiä kuvia. 

BNW FLASH COMBO DIANA MINI

* Plastic Cameras -verkkokauppa myy edullisesti ihania filmikameroita joilla ikuistat ikimuistoisimmat seikkailut ja hetket. Plastic Cameras on minun ja ystäväni Lauran perustama. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Joskus mä vielä ostan teiltä jonkun kameran! Mun isä ei ehkä hirveesti innostuis kamerasta (”öh…kiitos…”) mutta mua kiinnostais paljon se (en jaksa katsoo nimee, vaikka se on mulla kirjanmerkeissä…) kamera, jolla saa otettua 2 kuvaa per kuva. Ja kiva tietää, että nyt löytyy Helsingistäkin tommonen tarjousjuttu! :-) Vitsit, onpa hieno ollut kattoo vierestä että ootte saanut plasticcamerasin lähtemään näin hyvin käyntiin!

  2. Voi vitsit, suurkiitos!<3 ihanasti sanottu :–))

    Ja joo, munkin isi vois olla vähän että "jaahas", mutta semmoisia vielä hippasen modernimpia ehkä ajoin takaa. Omilla kavereilla ja tutuillakin kun alkaa olla babyja, niin niitä ois varmasti ihana ikuistaa isän myös filmille :-)

    Ja joo, puhut varmaankin Golden Halfista? http://www.plasticcameras.fi/kauppa/cameras/golden-half-green-trees/
    Myös tuolla sivupalkissa näkyvällä Diana Minillä saa half frameja (eli kaks pystykuvaa samaan valokuvaan) mutta sillä voi myös kuvata neliönmallisia kuvia :-) hih! Golden half on kyllä ihan superi, pitäiskin viedä filmi kehitykseen.

    1. Voi ei, pakko vielä vastaa tähän että totta! Mä en edes tajunnut että ihan onhan niitä nuorempiakin isiä kuin mun isä 50v :D Nyt mua naurattaa toi mun kommentti.