XOCO.FI-arvonnan voittaja + alennuskoodi

lifestyle
Jätä kommentti

ONNEA ROOSATämän arvonnan kohdalla tuli pari pyyntöä voittajan julkaisemisesta täällä blogin puolella, syynä se, ettei itse käytä facebookia. Jatkossa aion julkaista voittajat ainoastaan siellä blogin facebook-sivuilla, joita muuten pääsee lukemaan kuka vain, oli facebook-tunnusta tai ei. :-) Eli täältä kurkkailkaas jatkossa. 

Nyt tuntui kuitenkin loogiselta julkaista voittaja täällä, nimittäin saitte muut pienen lohdutuspalkkinon Xoco.fi:ltä. Voittajaksi valikoitui Roosa kommentilla ”Olen chilin ja suklaan liiton suuri ystävä, joten Chili Hot katoaisi ensimmäisenä parempiin suihin :-)”. Tarkkailehan postiasi, laitan sulle pian mailia!

Me muut saatiin Xoco.fi:ltä lohdutuspalkinto, nimittäin

 ”Ida365”-koodilla saa Xoco.fi:ssä -5% ostosten loppusummasta!

Hinnat ovat Xoco.fi:ssä muutenkin jo todella edulliset, joten kantsii kurkata valikoima. ;-* 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.