dear diary part 156

lifestyle
34 kommenttia

Onko siellä joku jolla ei oo Instagrammia? Joku jonka takia Instagram-kuvapostauksissa on mitään järkeä? :—D Joku kiltti joskus kommentoi että hänestä on aina niin kiva lueskella Ig-postauksia vaikka olisi jo nähnyt kuvat, sillä tekstien kera niistä saa niin paljon enemmän irti. Oon vähän samaa mieltä, mutta kuitenkin niin, että kohtuus kaikessa, etenkin Ig-kuvien postailussa! Ei mitään jokaviikkoista meininkiä tai vastaavaa. Vai mitä te tuumitte? 

☕️

Superaamupala. No ei vais, vähän sellainen hätävara – meiltä oli ruisleipä loppu, joten piti tyytyä näkkäriin. Noi on superhyviä. 100% ruista, hiivattomia ja toisella pinnalla seesaminsiemeniä, ah! Ja kun päälle viipaloi keitetyn kananmunan, kirsikkatomaatteja ja pikkuisen rucolaa on herkkunäkkärit valmiina. Puuro (tällä kertaa kaurapuuroa, myös ruispuuro maistuu) syödään hillolla ja tai pakastevadelmilla. 

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

#crazypantsit saatu SheInsideltä, kiitsaaa! Nää on veikeimmät kotihousut ja joo, oon mä kerran uskaltautunut jopa sisäpihan röökipaikalle seuraks nää jalassa. Ei ihan ehkä ilmeisin mun juttu mutta jotenkin tykkään näistä hulluna. Vaikka tekis hommia kotitoimistolta käsin, tulee jotenkin energinen ja aikaansaava olo nämä pökät jalassa.

@sarakarlsson mun päivä muuttui just paljon paremmaksi

Sara Karlssonin Mieliruokaa on kaunis kirja, aina kuvista sanoihin. Mä niin tarvitsen blenderin että pääsen kokeilemaan kaikkia herkullisia smoothie-ohjeita. Ja ne salaatit…… ja jälkkärit…… Sain tämän hetki sitten blogin kautta, mutta koska laitoin sen suoraan hyllyyn, se myöskin unohtui hetkeksi. Onneksi tajusin kaivaa tämän esille nyt! Tällä viikolla kokkaan jotain täältä. 

Apua mikä hämminki blogissa!!!! Tässä pieni vinkki: se on _oikea_ käsi - kuvat otettu peilin kautta, se ehkä vähän hämää. Eli..........????KUKKUU olipa kerran joku klubivisa (en tajua miks ylipäätään käyn baarien tietovisailloissa, en koskaan tiedä mitään niistä nippelitiedoista!? Voisko joku alkaa keskittää kysymyksensä esim. blogimaailmaan taikka muotiin taikka sellaiseen musiikkiin mitä kuuntelen niin voisin vaikka keksiä jotain.) Tieteisnörttijutut ei oo mun juttu…… joten pakenin vessaan ottamaan peilikuvia. 

Söpöin kahvittelukaveri!!! ☕️ @alisabth

Alisa on kyllä yks söpöimmistä kahvittelukamuista mitä voi olla! Valossa kahvilla nams, hyvää kahvia, herkkuleivoksia ja ihana seura. 

#tofusalad

Tofusalaatti on aika mainio arkiruoka, en vaan tiiä tofun fiksuudesta kun nuo soijatuotteet ovat niin pitkälle prosessoituja. Joskus en kuiteskaan jaksa ainaisia papuja, linssejä ja kvinoaa vaan maustan tofun hyvin ja paistan sen pannulla salaatin kaveriksi. 

#daisarit @kihveli550

Ystäväni Linda ja ilmapallotissit, hehee. Kotibileet ja illanistujaiset vie kyllä voiton kaikista baarimeiningeistä, huh miten oon kyllästynyt Tampereen tarjontaan. Voisko joku avaa tänne uuden baarin joka kosiskelis sellaista asiakaskuntaa mitä esim. klubilla ja rumassa ja ilmeisesti dorkassa pyörii? Mutta jotain uutta? Ei niitä samoja soittolistoja vaan jotain vähän innovatiivisempaa ja semmosta? Uuh, koulutukseni puolesta mun pitäis kyllä hyvinkin ymmärtää miksi jossain soi aina samat biisit – kai nyt soi jos se kerran vetää porukkaa paikalle. Mutta silti!!! 

upload

Ah, aamupalat. Tärkein syy herätä viikonloppuina. Ahon lakka-jugurtti on kaikista paras, sekaan pikkuisen siemeniä tai pähkinöitä ja luomukookoslastuja. Kahvia ja avokado-pesto-herkkuleivät kahvin kaveriksi, ai vitsit, oispa aina viikonloppu! Just eilen päivitin Instagramiin että enää 4 päivää ja taas on viikonloppu. Tän jälkeen enää 3! Periaatteessa perjantai on jo viikonloppua, että ehkä 2,5 päivää enää…. 

Untitled

TIDIIII ! Vessaposet on tosi tarpeellisia mutta tämmösiä mä aina lähetän Taaville sillee ”moiiii koulussa oon” ja latailen Instagramiin……. xD 

Untitled

Palisteltiin Muotikirppis-juttujen parissa Maijun ja Mandin kanssa. Voi kuulkaat, ens kevään Muotikirppiksestä tulee ihan mieletön! :’–))) 

Untitled

Wide Slimit on supersöpöjä, jokainen kamera myydään erilaista ”taustaa” vasten. Punaisessa on taustana pupu, hopeisessa karhu (jääkarhu?). Ah, en kestä:-D Kuvailin muuten tuossa semmosta fiilistelyvideoo Wide Slimeistä, laitan sen joku kerta blogiin kunhan saan muokkauksen valmiiksi.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pistänpä nyt tuon Mieliruokaa-kirjan muistiin, kiinnostava opus!

  Muistelen lukeneeni, että tofu on soijajutuista terveellisimmistä päästä. Se ei oo samalla tavalla käsitelty kuin vaikka soijarouhe vaan jotenkin luonnollisempi vaihtoehto. Kylläpäs näköjään muistinkin tarkkaan, mistä oli kysymys, mutta näin tiivistettynä: tofu = ei niin paha! :D

  1. uuu, onpas hyvä tieto! tähän minäkin tahdon uskoa, pitääpä googlailla löytyiskö jostain jotain lisäinfoa aiheeseen liittyen. mieluummin unohtaisin soijarouheen ja siirtyisin tofuun senkin sijaan :-D

   ja joo, laitapa! mahtava lahjaidis myöskis, niin nätti kirja.

 2. jooooo instagram postauksille!! terveisin 2000-luvun alun antiikkisen puhelimen omistaja jolla ei ole instagrammia :-D

  1. Ihana, oot niin oldskoool!!! ;—D hyvhyv, aina sitä jotenkin olettaa et kaikilla olis älypuhelimet käytössä…

 3. No tääl on yks ”epä”instagrammaaja! Joten jee! Nää on kivoja, paitsi et kävin just vartavasten selaa kaikkien instat ihan koneelta inter_netistä.

 4. No äläpä… Olen miettinyt myös jotain uudenlaista Klubia, ja miettinyt joskus, että piruvie perustan itse sellaisen. Voisihan se olla vaikka sellainenkin, missä musiikkia soi kahdella eri tasolla tyyliin Turun Dynamossa….
  Välillä noilla Klubeillakin voi tulla yllätyksiä esimerkiksi perjantai-iltana tuli The Nationalin joku ei-niin-tanssibiisi, mutta linja on pitkälti sama oli dj kuka tahansa. Tajuaisipa dj:t että on muitakin The Smithsejä kuin There is …ja Bigmouth..jne..

  Itsekin oon joskus tuolla irkkubaarin visassa..enemmän joskus ennen kuin nykyään ;) Kerranpa osui sitten arvontapalkinto noin paristakymmenestä joukkueesta..ja pari arvontaa muissakin visoissa. Että kylläpä se voittokin voi osua joskus, vaikka lähelle täysiä pisteitä ei pääsisikään. Khihii. Ja tuleepahan ainakin silloin superhyvä mieli kun tietää joskus jotain, eikä niin, että tietää kaiken itsestäänselvästi aina, kuten jotkut! Kävisi sellainen aika tylsäksi….

  1. NO JEP!!??! Perusta ihmeessä, määää tuuun sinne!!!!!! Alkaa Ruma kyllästyttää kun siellä on nykyisin ihmeen teinimeno ja Klubilla taasen aina ne samat biisit. Huooh :-D Ei kaiken tarvi olla niin ”tanssittavaa” jotta ois hyvä meno, just epätyypillisemmätkin biisit toimis!

   Ja tossa on kyllä ideaa, että ois kahdessa eri tasossa baari ja eri kuunneltavaa niissä eri kerroksissa.

   Hahaa, no joo, totta, jos voitto osuis tommosessa kohdalle niin sais kyllä olla tyytyväisenä! Kahvillassa oli joskus joku jees visa, paljon kivempi mitä tuon irkkubaarin ;-D

 5. mä tykkään näistä sun instagram-postauksista, ne tulee sopivalla aikavälillä ja on kiva kun avaat niitä tekstillä enemmän. eli jatka samaan malliin ! eli ole ihana ja ihan huippu jatkossakin !!

 6. tietkö oon itekkin tässä viimeaikoina miettiny kuinka tylsä baaritarjonta tampereella on! ruma on ihan vakkarimesta ja siellä on aina kivaa, mutta se musiikki on jo niiiin kuultu. alkaa tökkimään kun joka ikinen ilta samat biisit vieläpä suunnilleen samassa järjestyksessä… ja aina kun menee toivomaan jotain supahyvää biisii niin djllä ei oo sitä??? klubi on kans kiwa mutta sielläki alkaa musa vähän kyllästyttään-________- täytyy kerätä joku hyvä posse ja avata tampereelle joku uus huikee menomesta jossa soi vaan PARAZZ musa!!!!

  ps instagram postaukset on tosi kivoja koska ne kuvaa lähinnä arkea ja niistä on helppo inspiroitua ja samaistua:-)

  1. no uskon!!! ja sä oot sentään ehtiny olla noissa paikoissa kaks vuotta vähemmän!!! :D huooooh booooringggg. ja jep toi on niin totta että biisitkin tulee samassa järjestyksessä, mitääh…

   ja kiitza!! hyvä saada ajatuksia myös niiltä joilla on instagram xD

 7. Muutkin on näköjään kyllästynyt Tampereen yöelämään, heh! Kotipilleet voittaa baarittelut 5-0 mutta ei niitäkään oikein tule järjesteltyä buuuu.

  Ps. sulla on ihan kivis blogi :-)

  1. NO JEP!!! Hahaa, ei tuukaan ja kaikilla on niitä naapureita jotka ei kestä mitään ääntä klo 22 jälkeen, heh….. KIITOS suloinen, käyn aina välillä kurkkii sun blogia ja kuvituksia:-)

 8. tofu ei kai tosiaan oo niin paha, sitähän vois tehä itsekin kotona mut on vähä työlästä liotella niitä soijapapuja ja jauhaa ja keittää ja puristaa ja taas lämmitellä ja puristaa ja valutella kylmää vettä ja…

  instiskuvat on ihan jees, kaikki ruokakuvat etenki… mulla ei oo älypuhelinta joten en luonnollisestikaan seuraa mitään instagram-hommeleita joten on ihan kiva kattoo niitä blogeista silloin tällöin.

  1. noniiin, loistavaa!:-D ihanaa ettei se ookaan niin prosessoitua mitä oon aatellu. Se on kuitenkin melkoisen kätevästi valmistettavissa erilaisiin tarkoituksiin, hamppariin, salaatteihin…..

   Haa, hyvä!:-D kiva kuulla.

 9. minä tykkään ig-postauksista!!! joskus saattaa instagramin feedissä mennä jotkut kuvat vähän ohi, mutta tällein saa sellasin selkeen käsityksen sun igtouhuiluista, ja tietty tekstin tassa ofkooooors! mikäs iphone sulla muuten on? t.potentiaalinen_ehkäkohta_applelainen hmmmmmmmmm

  1. noniiiiin, hyvä!!! tässä tuli taas mielipide ig-käyttäjältäkin, joten siis jatkossakin ig-postauksia mutta sopivalla aikavälillä, ei liikoja. :-)

   iphone 4s! perushyvä jne jne mut varmaan kandee ostaa jo joku uudempi kun noita alkaa olla >:- ) suosittelen kyllä iphonee, ei ongelman ongelmaa!

 10. Miten marinoit tofun? Herkun näköstä! Ja pakko vielä kysyä, millä lautasella tuo tofusalaatti on? Tosi kivan näkönen!!

  1. kiiitos!:–) oon joskus marinoinut soijassa mutta nyttemmin oon hoksannut että nopeiten onnistuu maustaminen niin, että kuumentaa pannulla öljyn ja mausteita (paprikamauste, ripaus suolaa ja pienempi ripaus sokeria, oreganoa, timjamia, chiliä jos haluaa…) ja sitten paistaa tofut rapsakoiksi. :-) easy & fast!

 11. Täällä kans yks joka ei käytä Instagramia ja joka siten äänestää näiden postausten puolesta! :)

 12. Hauska lukea, että muutama muukin on kyllästynyt Tampereen yömeininkiin! Itse oon tällä hetkellä vaihto-opiskelemassa Englannissa, joten saan onneksi vähän taukoa Tampereen baareista. Täytyy vaan toivoa, että saataisiin pian uutta tuulta sille rintamalle. Itse käyn harvoin ’yökerhoissa’, mutta Klubi tai Dorka on yleensä vaihtoehdot jos semmoseen on halu päästä. Rumaan harvemmin tulee enää mentyä ollenkaan, se on niin samoihin kaavoihin kangistunut….

  1. No siis kyllä! :–D uuuh, oo onnellinen siellä, tuon jälkeen Tamperekin voi tietty ainakin hetken olla virkistävä? :D

   No jep, siis Ruma kyllä on!! Toisaalta naurattaa, koska ennen se oli semmoinen ”Happoradio-miesten” paikka ja sitten siellä alko olla indiempi meno ja nyt on ihan teini, huhhhuuui!

 13. Mitä toi kvinoa on? Mistä sitä saa ja miltä suunnilleen maistuu? Tämä hölmö kasvissyöjä ei ole ikinä kuullukaan. Ups!
  ps. Blenderin korvaa hyvin sauvasekotin. :–)

  1. UU, ihanaa! Pääsen kertomaan kvinoasta, se on mun suosikki! Se on siis semmoista pientä palleroa, jotka keitetään ihan kuten linssit tai riisi ja sitten se ready :-) Kvinoalla voi korvata just pastat, perunat ja riisit, mutta se on myös kätevä lisä salaattien sekaan koska se on aika neutraalin makuista. Sitä vois verrata ulkonäöltä vaikka couscousiin! Kvinoassa on paljon enemmän proteiinia mitä riiseissä ja muissa, mutta siinä on myös hiilareita. Siinä taisi olla myös jotkut superhyvät aminohappoyhdistelmät jaaaaa ainakin kuituja ja rautaa! Googlaa ihmeessä lisää, mutta siis ihan peruskaupoista löytyy ja tosi helppo just vaikka lisukkeena.

   Totta, niin korvaa, jos on hyvä sauvasekoitin…….. :(((( Mun tekee mössöä enää vaan keitetyistä vihanneksista, ei mistään kovin kovasta, yääh.

 14. Kivoi! Ja haha ootko huomannu sul on aina joku mutru-ilme selfieissä :D

   1. Hih Siis tossahan ainaki toi aaunaama oli mallioppinen mutru!!! olxD jos toi aamunaama mutru on sun statement-ilme !

    1. haloo, aamutuima-kuvassa huulet on tasan normaalisti?!?! xD aika selkeä ero noihin mutruihin.

     yks kyssäri muuten: miks kommentoit keksityillä nimillä ja vaihtelet niitä koko ajan? kurkkasin että sulla on vissiin viis eri nimeä jolla nyt oot harrastanu kommentointia….

 15. Tärkein ekaks: mikä näkkäri??? Vaikuttaa errrittäin buenolta, ruista JA seesaminsiemenii, jesh! Ja mulle käy oikeen hyvin nää instapostaukset, antaa tulla vaa! Et vaik on tuttuja kuvia, nii ei näist silti aattele et TAAS toi sama kuva, nään sen jo tokaa kertaa sentään!!! Plus et nytki haluun tota näkkäriä..!

 16. okei, ensin mun on kommentoitava tota instagram-asiaa. musta se riippuu ihan siitä, miten sen toteuttaa. pari mun lemppariblogeista on kuvitettu pelkästääm instagram-kuvilla. mutta tarkotit varmaan vähän enemmän tämmösiä ”mitä kuuluu”/”instakuvien selvennys”-postauksia. ja musta näissäkään ei oo mitään vikaa, kunhan ne ei tosiaan toistu ihan koko ajan, tyyliin ”tässä taas mennyt viikko instagram-kuvina” ja sit vaan läntätään kaikki sen viikon aikana postatut instakuvat kollasiin tyyliin samoilla ”kuvateksteillä” kuin siellä itse instagramissa. sä hoidat homman hyvin, beibi. ja tää on vaan mun mielipide haha :–D

  ja jooooooo uus baari tampereelle pliiz! paitsi että kaipaan kyllä klubia täällä ollessani aina välillä haha :’–) mutta luultavastii lähinnä ihmisten takia, koska siellä on yleensä kaikki tutut ja parhaat tyypit :–) musiikki on tosi jees verrattuna muihin baareihin mutta sais välillä olla kokeilevampaakin!

  jaa sit mun piti vielä sanoa, että parhautta on ihmiset, jotka ottaa peilikuvia häpeilemättömästi ja ihana alisa ja ihana sinä ja tui tui :—*

  1. JEE roosa, kiiiitos kun kommentoit!! Ja oon kyllä niin samaa mieltä, että joskus ig-kuvat toimii ja joskus ei ja toisaalta – kohtuus kaikessa.

   Ja joo, klubissa tietty on parasta se että siellä on aina tuttuja. mutta musiikki vois kyllä olla kokeilevampaa, sinä sen sanoit!

   tuitui ihana :-* !!!!