I FEEL LIKE MYSELF AGAIN

muoti
24 kommenttia

Vitsit, pitkästä aikaa asukokonaisuus jossa olo on tosi idamainen! Joojoo, olen varmasti nimennyt ”idamaisia” asuja ennenkin, mutta nyt talvella tuntuu että pukeudun usein tosi tylsästi ja varman päälle. Tuntuu ettei mulla ole yhtään pitkähihaisia ja ääääh. Mutta tässä asussa oli tosi jees olo, omantyylinen fiilis. 

ida tässä mo

blogi tampere

sneakers with dress ida365

 bomber jacket – Asos, dress – Asos, sneakers – Nike 

Vai mitäs te tuumitte, tunnistatteko miksi puhun idamaisuudesta? Jotenkin rento asu mutta silti sopivan tyttömäinen ja sopivan ajaton, vaikkakin nuo lenkkarijutut nyt tietysti ovat olleet melkoinen trendi viimeisen vuoden aikana. 


*translation: this is what i wore today! one of you sent me a message via fb and asked if i could do translations more often – well ofc!! ♥ i feel like myself again, this outfit was very ”me”. it’s hard to dress nicely during the winter time but i really like this outfit. what you say??  

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Aivan ihana asu, tunnistan kyllä tuon ”idamaisuuden” :–) Tykkään erityisesti tosta bomber-takista tuon mekon kanssa. Ja ton kruunaa nuo air maxit (yhä kateellisena sun löydölle >:—D) eli tykkään kokonaisuudesta!!

  1. Hihii ihana Henje! :-* kiiitos!! nyt vaan bomberia metsästään, menee kivasti neuleen sijaan leudommilla keleillä talvellakin!

 2. apua oot niin pikkunen ja söpö että tekis mieli pistää sut taskuun!!!:-DDDDDd eiku kröhöm siis aivan ihana idamainen asu ja toi bomberi on superihana mieki haluun!!

  1. voi iina!!! :-D kiitos ihana!! bomberit on kyllä jees, onneks niitä voi käyttää talvellakin – en ees eka tajunnu sitäxDDD

 3. ihan superihana asu! alan niin lämpee noille lenkkareille jo niin paljon, että haaveilen moisia itselleni. :3

  1. hahaa ihana, kiitos!:D mä osaisin kyllä niin hyvin kuvitella lenkkarit sullekin normiasuihin, menis monien sun vaatteiden kanssa! esim se viimesin asuskin, siihen vaan lenkkarit conversejen tilalle! ;-)

 4. HI IDA! i like so much when girls mix sneakers with dresses. That remind me Lily Allen, but with a gothic style. Is like Lily and Lorde mixed. And seems very comfortable, i can use it in here (in hot weather), but would have to take off the socks and the jacket.

  1. Thanks a lot Letícia, you really made me smile! :’–) I love sneakers + dresses as well, Lily Allen and Lorde mixed – that’s a good point! You should, I’d love to leave the tights but I can’t, too cold here :-(