KUINKA FILMI ASENNETAAN + UUTUUKSIA PLASTIC CAMERASILTA

lifestyle
4 kommenttia

Moni Plastic Camerasiin tutustunut on toivonut yksityiskohtaisempaa opastusta filmin asentamisen suhteen, joten kuvailin teille tuossa yksi päivä pienen videon. Tältä pitäisi selvitä aika hyvin! Tärkeintä on saada filmin reiät noihin pieniin hakasiin, jotta filmi lähtee pyörimään kunnolla eikä irtoa missään vaiheessa. Tämän voi varmistaa ottamalla parit ekat kuvat takakansi auki ja kelaamalla filmiä, niin näkee, että filmi pyörii oikein. :-) Ei siinä mitään sen ihmeellisempää ole! Jos filmin asennus ei meinaa onnistua, kantsii käydä valokuvausliikkeessä pyytämässä apua. Myös TÄÄLTÄ löytyy lisävinkkejä! 

Ja toinen supersiisti juttu on seuraava: 

WIDE SLIM FILMIKAMERAT

Saatiin kuin saatiinkin varastontäydennystä vielä ennen joulua! Ihania värikkäitä Wide Slimejä hintaan 24,90€!  Jos tilaat nyt viikonlopun aikana, tilauksesi ehtii perille ennen joulua. En ole vielä ehtinyt käydä varastolla kurkkaamassa saapunutta tilausta, joten klikkailen tuotteet myyntiin kun olen varmistanut että sain mitä tilasin :-) Lisäsin tuotteet kuitenkin jo verkkokauppaan, jos haluatte kurkkia.

Soitan maanantaina postiin ja kyselen koska on vika hetki postittaa tuotteita kakkosluokassa, jotta ne ehtivät perille jouluksi. :-) Voi olla, että tiistaina ja keskiviikkonakin toimitetut paketit ehtivät!

Ihanaa lauantaita beibet! ♥

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. nonniin, näin mä vähän kans laskeskelin! :—) kiitos linkistä, je!!

      ja heii nyt on kuule kamerat varastossa. ihan sairaan makeen värisiä, vaikka itse sanonkin hahah :—-D

  1. Hei,

    Hauskaa kun opastat filmin laittamisessa. En jotenkaan yhtään tajunnut,että se voi olla outoa nuoremmalle väellä. Itse vielä käytin pitkään filmikameraa aiemmin. Lapsuudessa ei muita ollutkaan :D Mutta ihan vamasti tarpeellista monelle :)

    1. Niin hassua että niin moni ei tiedä miten filmi asennetaan, tai miten filmikameralla kuvataan – ollaan niin totuttu helppoihin kännykkäkameroihin yms. Siksi onkin ihanaa tuoda tätä filmikuvailun iloa takaisin omalta osalta :—))