Joululahjaideoita koko perheelle

muoti
3 kommenttia

Kokosin teille joululahjavinkkejä yhteistyössä Boozt.com:n kanssa. Näistä vinkeistä löytyy ideat koko perheen lahjoihin; siskolle (/tyttöystävälle), poikaystävälle (/veljelle), äidille ja isälle.

Olen kerran aiemmin tilannut Selectedin neuletakin Boozt.n valikoimista, tilaus sujui ongelmitta ja tuote tuli perille nopeasti. Nyt kurkkailin, mitä nettikaupan valikoimasta voisi löytää läheisille. Postauksen lopusta löytyy myös jotain teille! ;–* Postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä. 

lahjaideoita_jouluksi _

joululahja boozt

1. Selectedin farkkupaita näyttäiskin olevan sopivasti alennuksessa, uu! Klassinen kauluspaita on helppo lahja, jos vaan tietää lahjansaajan koon. Tämä ja kollaasin rusetti kaulaan, niin sopivan siisti asu joulupyhien sukulaisvierailuille ja illanistujaisille kavereiden kanssa on valmiina. 2. Voitteko kuvitella, nämä kengät ovat Jack & Jonesin!? Mä olen aina ajatellut että niiltä löytyy vain värikkäitä printtipaitoja ja huppareita…. Nahkaiset maiharit sopivat moneen asuun ja jos pystyy lunttaamaan kengännumeron poikaystävän tai veljen kengänpohjasta, voisi kenkälahja olla aika hyvä vaihtoehto. Etenkin jos tahtoo ilahduttaa jollain vähän isommalla lahjalla.  3. Marshall:n kuulokkeet valkoisina olisivat täydelliset Taaville valkoisen Maschinen kaveriksi. Onkohan nuo kuinka laadukkaat…? Näyttävät aika supertyylikkäiltä!!  4. Vaikka puku + solmio onkin aina tyylikäs kokonaisuus, en voi sille mitään, että mirrit on minusta paljon kivempia! Rusetti tekee kauluspaidastakin juhlavan ilman että tarvitaan puvuntakkia tai farkkuja siistimpiä housuja. Bossin puuvillasta ja silkistä valmistettu rusetti sopii hyvin talvikäyttöön.  

5. DAY -sarjan huonetuoksu olisi täydellinen lahja pikkusiskolleni, jonka kodissa on tälläkin hetkellä jokin ihana huonetuoksu käytössä. Puteli on äärettömän nätti. 6. Tämä Emma-niminen nahkainen tähticlutch sopisi siskolleni Emmalle täydellisesti! Sisko tykkää tähtikuosista ja vaaleansinisestä, ja jos clutchilla on sama nimi kuin siskolla, täytyy tämän olla enne ;-)  7. Piecesin helmin koristeltu kaulahuivi näyttää sekin olevan sopivasti alennuksessa! Tämmöisen lahjan voi hyvin antaa ystävälle, äidille, siskolle tai mummolle. 8. Urban Earsin nappikuulokkeet ovat ihanan yksinkertaisia ja lisäksi niitä saa monessa eri värissä. Musiikkia paljon kuuntelevalla siskolla on parasta olla useammat kuulokeet, jotta laukun pohjalta löytyy varmasti yhdet kun niitä kaipaa. 

BOOZT.COM JOULULAHJAIDEOITA ida365

1. Boozt.comin GOLF-osastolta löytyi neule, joka näyttää ihan siltä, että isiltä voisi jo löytyä tuollainen. Ralph Laurenin harmaa puuvillaneule on ajaton. 2. MJM:n yksinkertainen ja kaunis villahuivi menisi varmasti sekä naiselle että miehelle. Värivaihtoehdoista löytyy myös vaaleampi versio.  3. SAMSØE & SAMSØEn pipot ovat yksinkertaisia mutta tyylikkäitä ja tietysti 100% villaa. 4. Laadukas nahkavyö kelpaisi varmasti isille. Tuommoisia tarpeellisuuksia ei välttämättä tule itse ostettua ennen kuin vanha vyö on aivan puhki…

5. Soaked in Luxuryn kultapalloin koristellut nahkahanskat ovat ihanat! Voisin ottaa nämä omaan käyttöönikin, mutta luulen että myös äiti arvostaisi kauniita ja vähän juhlavampia nahkakäsineitä. 6. Filippa K:n mohairneule olisi ihana luksuslahja äidille. 7. Kääks, tämä Selectedin nahkaclutch oli jo ehditty myydä loppuun, mutta esim. nämä nahkaiset minicluthit ovat kanssa kivoja.   8. Vagabondin Aida-loaferit sopisivat hyvin äidille – vaikka äidin maku on hienostuneempi ja aikuismaisempi mitä minun, tykätään me usein esimerkiksi samanlaisista kengistä. Meiltä löytyy ainakin samat Biancon nahkabootsit, samanhenkiset kiiltonahkamaiharit, samat Stockan nahkaloaferit ja paksupohjaisia Vagabondeja. Siksi uskaltaisin valkata äidille kengätkin!


Entäpä haluaisitko voittaa itsellesi ja kaverillesi juhlavaatteet uudeksi vuodeksi? Kurkkaa Boozt.com:n & Re:fashionin ihana arvonta TÄÄLTÄ! ♥

Huh, kohta alkaa olla omat lahjat kasassa! Tulispa vaan kaikki tilaamani jutut jo, käääks. :- D

 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. OLIKKO NÄÄ JOOSE KESKITALON KEEKALLA JYVÄÄSKYLÄSÄ VAI NÄINKÖ MINÄ VÄÄRIN?? HYVVÄÄ JOOLUA!!

    1. EIIIII NÄIT VÄÄRIN :::::( minun kaksoisolento siellä, siistiä!! ja hyvää jouluu sinnekin!!! *<:—)