Talvinen paljettimekko

muoti
24 kommenttia

UUUU, aaton aatto!!! Kreisiä.

Vaikka aaton ja juhlapyhien pukeutuminen ei mielestäni ole kovin vakavaa, tulee silti aina pukeuduttua siistimmin ja juhlavammin mitä yleensä. Mukavuuden ehdoilla! Tässä olisi yksi mekkovaihtoehto, ihanan jouluinen paljettiunelma. 

sequin dress make way bubbleroom

ida punainen paljettimekko

sequin dress – make way (gifted)

En voi sille mitään, että paljetit vetävät tätä harakkaa puoleensa…. :-D Ihan sama vaikka paljettimekkosia tursuaa just nyt joka puolelta, mutta mä tykkään! Etenkin siksi, että tässä on kivat 3/4 -hihat tasapainottamassa lyhyttä helmaa ja syväänuurrettua kaula-aukkoa. Kaula-aukko olisi ujostuttanut vielä viime vuonna ihan liikaa, mutta olen jotenkin tänä vuonna oivaltanut, ettei pienirintaisella ole mitään ongelmaa käyttää syväänuurrettuja vaatteita. Ei näytä härskiltä minun silmään. 

Saas nyt nähdä mitä puen päälleni. Mulla on kyllä myös yks megamagee jouluisen vihreä midi-hame mielessäni, hmmmmm! Se tosin saattaa olla niin kireä vyötäröltä, etten pysty syömään jouluruokia… Edellisvuosien aattoasuja on tallentunut tänne: 2010, 2011 –  aika enkelipainotteisia, haha. Mutta mitäs ihmettä, en näköjään ollut viime aattona bloggailu- saati instailu-tuulella kun kumpaankaan mediaan ei oo tallentunut mitään aatolta tai lähipäiviltä. Ehkä ihan hyvä niin! Jospa keskityin olennaiseen – eli tietysti siihen että jouduin ajamaan autolla vuoden tauon jälkeen. En todella aio tehdä tästä perinnettä, vaikka siitä edellisestä ajokerrasta on taas kulunut vuosi xD ….

Mutta niin! Mitäs tuumitte mekosta? 


*translation: I really like this sequin dress. How about you? 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiiitos! Ja oon kyllä samaa mieltä :-) ei oo liian antava kuiteskaan.

 1. Vau, miten upea mekko, mäkin haluun! Niin ja pienirintaisilla ei näy sitä jäätävää tissivakoa, ei ollenkaan liian härski kaula-aukko. Hyvää joulua sinulle, Ida! :)

  1. Voi kiitos!! Tuolta linkin takaahan näitä löytyy :-* ja hei samoin sulle, ihanaa joulua!

 2. no on kyllä ihana !! pongasin tän itseasiassa jo sun pinterestistä aiemmin ja ihastelin silloinkin, hih.
  ja älyttömän hyvin sopii sulle tuo väri !!! muistelin, että silloin värianalyysi-postauksessa kummastelit violetin sävyjen sopivuutta ( muistanko ihan väärin ??) mutta tuo on kyllä ihan super, toimii :– )

  1. KIITOOS ihana! <3 ja hei, enpä kyllä yhtään aatellu :-D mutta siis totta, onhan viininpunainen tosiaan violettiin taittuva sävy, että ilmankos se siis sopiikin sitten mulle. hauska huomio!:-D

 3. uuuuu näyttää superhyvältä!! aivan ihana :* hih hyvää joulua ida! ♥

 4. Hyvältä näyttää!:) Mä oon kans oivaltanut kuluneen puolen vuoden aikana, että ei ne v-kaula-aukkoiset paidat tai mekot näytäkkään niin huonolta pienirintaisella, kun oon aina ennen kuvitellut! Nyt täytyy vaan kotiuttaa enemmän kyseisiä paitoja!

  1. voi kiitos ihana :-* ja jep, niinpä!!! mullakin on nyt ehkä kaks paitaa v-kaula-aukolla ja oon innoissani :- D

 5. Oooh mikä _upea_ mekko! Oikeasti, näytät niin upealta tossa toisessa kuvassa, huhhuh! Ihanaa joulua Ida <3