FAKE CHANEL

muoti
9 kommenttia

Multa on kysytty pari kertaa, että onko tämä paita aito Chanel. Vastaukseksi kysyjät ovat saaneet naurunpyrskähdyksen – tyypit eivät ole tainneet tietää missä hintahaarukassa Chanelin tuotteet liikkuvat tai että mikä on mun tulotaso noin niinku about……. :-D

ida h

fake chanel ida365

ida365

 college jumper – choies (gifted), leather skirt – 2nd hand, leather boots – bianco 

Tässäkin asussa oli melkoisen idamainen-olo. Saattaa johtua siitä, että tuo nahkahame on varmaan yksi lempivaatteistani – se sopii arkeen ja juhlaan eri tavoin puettuna ja on täydellisen kokoinen. Mieletön kirppislöytö josta pulitin jotain kolmen ja viiden euron välillä. Vielä kun löytäisin nahkahousut yhtä edullisesti mitä tämän hameen tai sen uuden nahkatakin :-D Vai onko se jo liikaa pyydetty?!? 

Loppuun vielä upean Laurelin Fire Breather! Bongasin biisin ekaa kertaa suloisen Annukan musablogista ja sittemmin vahingossa Asoksen etusivulta. Videon teemat vaikuttavat omaan silmään pikkasen nähdyiltä, tulee jotenkin mieleen jotkin viime kesän leffat, esim. the place beyond the pines ja joku muukin, jonka nimeä en nyt päähäni. Mutta biisi, Laurelin ääni…. ah! Lisää musaa voitte kuunnella neidin SoundCloudista. Blue Blood Demo on hyvä, aistin siitä jotain Lana Del Rey -henkisyyttä. Tässä taas artisti, jota jään uteliaana seuraamaan. 


*translation:  ”HAHAhahaah WHAAAT, nooooooo!?!?” is my answer when someone asks: ”Is this authentic Chanel jumper, Ida????”. It’s  from Choies and I like it a lot. And hey, please listen to that song, Laurel is amazing. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Yks parhaista tän vuoden musiikkilöydöistä eittämättä. Itekin odotan levyä, niinkuin kuuta nousevaa :D

  2. Whii, supersöpö asu! Oon kuolaillut tota samaa kollaria, se on niin pähee! Ja kiitos linkkauksesta blogiin :–* JA HYVÄÄ JOULUA!!! ♥ Tulikohan nyt tarpeeksi huutomerkkejä???!!!

    1. Jeaa tietty, sultahan mä ton löydön tein!! Ja HEIII samoin sulle, ihanaa joulua! ♥ ♥

  3. Äääh oon ettiny pienen ikuisuuden harmaata kolitsipaitaa nahkahameeni kaveriksi! Tämä kuva osoitti visioni juuri niin toimivaksi kun oon aatellu :D Oon vaan niin kranttu että kaikissa paidoissa on ollu joku vikana, huono malli tai tyhmä printti. Etsinnät jatkukoon…