Mozzarellasalaattia & puolukkapiparirahkaa

ruoka
8 kommenttia

mozarella salaatti

Unohdan jotenkin tosi usein mozzarellan olemassaolon ja keskityn pikkuisen voimakkaampiin juustoihin. Siksipä onkin kivaa syödä toisen valkkaamia ruokia, kun voi muistaa jonkin itseltä unohtuneen raaka-aineen. Näin me aika usein Majn kanssa tehdään kun nähdään, toinen hoitaa jotain suolaista ja toinen tuo kahvin kaveriksi jotain pientä makeaa. Tosin nyt syksyllä Maj on kyllä saanut hoitaa molemmat puolet ihan turhan usein, tarvis tehdä tyypille joskus kasvishamppareita kiitokseksi! Olen mä onneksi auttanut ahkerasti keittiössä sitten ;—) 

mozarellasalaatti ja ciabatta

puolukkapiparirahka ja kahvi

Herkuteltiin tässä yksi päivä Majn kanssa oikein kunnolla – mä olen totuttanut itseni pois makeista jutuista ja tuo puolukkapiparirahka oli niin supermakeaa, että vedin varmaan parin päivän sokeriannoksen kerralla! :-D Mutta ai että kun teki hyvää, joskus tekee mieli herkutella. Mä toin tällä kertaa jälkkäriksi Stockan delistä puolukkapiparirahkaa ja lumimanteleita, kun en itse kerennyt mitään valmistamaan. Yhdistelmänä älyttömän hyvä (puolukat ja pipari siis), pitäisi testata lomalla joku vähäsokerisempi itsetehty versio tuosta. 


*translation: this is what we ate with my friend Maj. Mozzarella salad and lingonberry-gingerbread curd. Check her blog here

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ihan vaan sitä, että oon vähentänyt herkuttelujen määrää ihan huimasti. ennen tarvitsin joka päivä jotain ”pientä makeaa”, esim. jälkkärin tai vastaavaa, mutta nykyisin en todella :-) Siksi tuommoinen makea herkku kahvin kanssa tuntui supermakealta!

 1. kantsii testata myös lakkapiparirahkaa! ei oo ihan niin makeeta ja sitäki voi tehä aika helposti ite, jos vaan raaskii ostaa lakkoja :D t. vähän liikaa kokemusta stockan herkuista -ira

  1. EIKÄ, oliko sitä lakkaversionakin!?!? :–D lakka on ihan ultimatelemppari, mmmmm!! kiitos vinkistä, pitää testaa haha!

 2. Puolukkapiparirahka on ihanaa! Mutta eikös mozzarella kirjoiteta kahdella zetalla?

  1. ahhaahah oikeassa olet:—-D mitähän mä oikein olen miettinyt, HMM!! kiitos korjauksesta!

 3. ida et tiiäkkään miten paljon arvostan ja innolla luen aina sun kaikki postaukset!! kirjotat aina kiinnostavista jutuista ja suhun on huisin helppo samaistua :-) kymysys kuuluupi että miten opettelit ittes pois makeista herkuista ja jälkkäreistä? :-D mulla on toi ”ongelma”, että tartten aina jotain makeeta ruoan jälkeen. ihan itsehillinnälläkö vai?!

  1. No eniten varmasti auttaa itsehillintä joo, päätös siitä että nyt saa makeat jäädä vähän vähemmälle. Mulla on ollut helppo ”tavoite” ton jutun kanssa, koska tiedän että mun iho näyttää paremmalta mitä vähemmän syön makeita sokeriherkkuja. :-) mutta hei, tästä aiheesta, terveellisemmin herkuttelusta, on tulossa tammikuun alussa kattavampaa postausta! jospa siitä sais inspistä omaan arkeen :–)

   ja suurkiitos ihana, superpiristävää saada tämmöinen kommentti! :-*