Valta päättää

lifestyle
4 kommenttia

Mua käytiin alkuviikosta haastattelemassa Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen viikkolehteen. Jutussa keskityttiin aika vahvasti mainostamiseen, portaaleihin ja tuloihin – sellaisiin juttuihin, joista liikkuu varmasti ihan hulluna huhuja ja mitä ihmeellisempiä juttuja. Voitte käydä lukemassa jutun TÄÄLTÄ. :-) Muutenkin mielenkiintoisia aiheita tuossa Utain-lehdessä. 

kuva: Utain-viikkolehti 

Herättikö mitään kysymyksiä tuo juttu? Vastaan tosi mielelläni tässä, jos herätti! On kerrassaan huvittavaa löytää itsestä vauva.fi-keskusteluja, joissa puidaan jotain sellaisia asioita, mitä fiksu tyyppi tulisi kysymään suoraan blogin kautta…. :-D 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. todella kiva artikkeli! ja todellakin pidän blogissasi siitä, että kirjoitukset on sisällöltään sinun näköisiä ja sinua kiinnostavia. kuten vaatteilla ja sillä mitä päästää suustaan, ihminen antaa kuvan tsestään ja arvoistaan. esim. olen itse (liiankin) tarkka mielipiteistäni, koska tyypit muodostaa minusta kuvan niiden avulla. haluan saada kaiken varmasti oiken ja punnita asioide monia ulottuvuuksia. ens tiistaina olisi lukion puhvi, ja omien mielipiteiden esittäminen jänskättää enemmän kuin itse luokan edessä puhuminen. :’–D
  mutta, sama koskee mainontaa. jos bloggaaja mainostaa jokaista hänelle annettua tuotetta tai palvelua, häntä voidaan pitää pinnallisena tyyppinä, jolle merkitsee vain ilmainen kama tai raha. tai sinun tapauksessasi, kuten artikkelissa luki, mainostat mielelläsi vihreitä juttuja ja olet pienempien yritysten puolella, mikä taas merkitsee että olet kiinnostunut ja välität monista asioista. tietenkin on poikkeuksia, mutta en jaksa mennä niihin.

  en ole kuitenkaan blogimainontaa vastaan, mutta välillä ottaa päähän, kun melkein jokaisesta (massa)blogista löytyy samat yhteistyökumppanit ja mainokset. en halua maininta nimiä, mutta kaikki varmasti tajusivat mitä tarkoitan …

  1. Kiitos hami!!!! Siistiä että osaan tuoda sen myös esille, että teen vain itseni näköisiä juttuja. :-) Tuo lehtijuttu oli kirjoitettu hyvin.

   Ja ymmärrän! Blogiinkin kirjoittaessa tulee joskus sellainen olo että hitto, en mä taida tietää tästä aiheesta vielä tarpeeksi että viitsisin avata suuni – ja se on vähän tylsää. Ei todellakaan tarvitse olla jotain 7 vuoden akateemisia opintoja takana jotta voi olla jostain asiasta jotain mieltä.

   Huu, onko teillä jotain vaikeita aiheita?! Varmaan tosi jänskää kyllä! Mä huomaan usein koulussa olevani joistain asioista ihan eri mieltä suurimman osan kanssa ja silloin on kyllä kieltämättä vähän jännittävää tuoda oma mielipide esille. Mutta se kannattaa, aina. Tsemppiä!!!!

   Ja jep!!! Välillä jätän jonkun yhteistyön väliin ihan vaan siksi, että huomaan sen olevan jokatoisessa blogissa. Sekin syö uskottavuutta, vaikka aihe/tuote olisi itselle sopiva. Tuossa asiassa mainostajilla olisi jotain opittavaa ;-)

 2. Toisaalta ymmärrän kyllä, miksi bloggaajien asioita ajaudutaan puimaan vauvapalstoille – ikävä kyllä moni teistä vastaa asiallisiinkin kysymyksiin nokkavasti ja suorastaan ylimielisesti. Tietenkään kaikki asiat eivät kuulu tuntemattomille.
  Juttu oli hyvä, ja raotti hieman tätä blogiskenen ympärillä roikkuvaa salaperäisyyden verhoa. Kuva susta oli kaunis!

  1. Kääks, mä en kyllä tajua. En koe ainakaan itse vastaavani nokkavasti mihinkään asiallisiin kysymyksiin, mutta jos multa alettaisiin tivata jotain ihan epäolennaista tai jotain mitä en ole itse tuonut esille blogissa, saattaisin kyllä ärsyyntyä :– D eri asia miten sen sitten näyttäisin, mutta niin….

   Ja kiitos ja hyvä. Toimittaja kirjoitti kyllä oikein fiksun jutun. Ja huih, kiitos! Aika yllättävä kuva minusta! :-D