Sunnuntain musakorneri: LANA DEL REY – TROPICO

lifestyle
2 kommenttia

Huomasin blogin arkistoja selatessani, että hitsit, mä en oo ollut viime aikoina kovin aktiivinen uuden musiikin suosittelija! Ajattelin että tämä korjaantuu parhaiten jos tekee musapostauksista tavan; siten ne löytyvät arkistoistakin helpommin. Jos nimittäin vain liittää yhden biisin jonkun postauksen loppuun, tuntuu hölmöltä käyttää music-tagia.

Jatkossa koetan siis muistaa joka sunnuntai vinkata teille uusista hyvistä kipaleista ja vanhoista lemppareista. Miltä kuulostaa!?

Ekana Lana Del Reyn uusi Tropico -lyhytelokuva. Oli mieletöntä nähdä Lana livenä viime kesänä ja hoksata, että hitsi, osaahan se laulaa! Olin ollut skeptinen ja pelännyt, ettei neito osais laulaa livenä mitään (olin nähnyt pari surkeaa live-esitystä youtubessa), mutta onneksi olin väärässä. Lana vaikutti oikeasti lämpimältä ja oli mielettömän kiltti faneilleen. Siistiä! Siksi en jaksa kyllästyä tähän laskelmoituun staraan ollenkaan. 

Huh mikä kesäikävä! 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Et vaikka onkin sanojasi lainaten laskelmoitu? Itse en ole koskaan syttynyt tähän, juuri tuon silminnähtävän laskelmoinnin vuoksi. En myöskään ole koskaan pitänyt hänen tavastaan laulaa ja esiintyä. Jos soi radiossa, kanava vaihtuu, heti. Onneksi ei radio helsingissä juuri soi.

    1. en :-D hahaa! tai siis eihän lanaa jaksa kauhean kauaa kerralla luukuttaa, mutta toi levy tuli semmoseen aikaa ulos että muistelen jotenkin niitä hetkiä ja fiiliksiä kun nuo biisit pyörähtävät soimaan. onhan lana älyttömän laskelmoitu, mutta ei se haittaa kun sen tajuaa. radio helsinki on kyllä jees muute!