Mádaran talvikampanja 14.1.

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

*Yhteistyössä Mádara

Murut, nyt on mahtavia uutisia! Mádaralla on ensi tiistaina, eli huomenna 14.1., mahtava talvikampanja! Kampanjan ajan (24h) Mádaran sivuilta voi tehdä ostoksia alennettuun hintaan – KAIKKI sivustolta löytyvät tuotteet ovat -40% alennuksessa! Kampissivut aukeavat vasta kun päivä vaihtuu tiistaiksi, mutta ne tulevat löytymään TÄÄLTÄ. Kaikista yli 60€:n tilauksista saa vielä kaupan päälle Mádaran silmänympärysvoiteen ja ilmaisen toimituksen. 

Koska kampanja kestää vain 24h, suosittelen laittamaan hälytyksen puhelimeen :-D Minä ainakin aion kytätä josko aletuotteiden joukosta löytyisi niitä Mádaran hehkutettuja saippuoita, kasvojenpuhdistusaineita tai jotain omista suosikeistani.

Mun omat suosikithan te ehkä jo tiedättekin. Mádaran yrttidödö on päivittäisessä käytössä (ja ihan loistava), Pihlaja DD-voide on tämän vuoden paras löytö ja tuo yövoide on ollut reissukäytössä pari kertaa ja toiminut hyvin.

Kamppis alkaa  13-14.1.välisenä yönä klo 00.00 ja jatkuu tiistai-keskiviikko väliseen yöhön klo 00.00. Eli kampanja on voimassa tiistain 14.1.! Joten, laittakaahan kampajasivu ylös samantien, ettei unohdu! Koetan muistaa muistuttaa teitä vielä ennen h-hetkeä ;-) Kampanja löytyy osoitteesta:

http://www.madaracosmetics.fi/fi/talvikampanja-january-14/

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. markkinoinnista puheenollen x—D ostin tuon saman yrttidödön kun hehkutit, ja se toimii täydellisesti! ainut miinus tyyriistä hinnasta ja joskus rullan jumittamisesta

  1. nonniiin!! mulla rulla ei kai oo jumittanut, mutta se on kyllä pieni miinus että hinta on vähän kova. oi KUMPA sitä ois tuolla alessa, jänskättää :-D

 2. Oi jesjes! Toivottavasti jaksan muistaa tän vielä ennen nukkumaanmenoakin ettei mee sivu suun.. Kiitos Ida!! :)

   1. Syväkosteuttavat kasvovoide, -vesi ja suihkusaippua tuli tilattua, kuiva iho kiittää :—)

    1. mahtavaa!! :—-))) mulle on tulossa iso paketillinen tuotteita, innostuin vähän :-D mutta kun kaikki loppuu aina kerralla naamanpesuaineista voiteisiin!

 3. Kiitti vinkistä! Laitoin shamppoon&hoitoaineen tilaukseen, tehnyt mieli kokeilla nyt jonkin aikaa, ja nyt oli vaikea vastustaa kun sai edullisesti! :>

  1. Jee, loistavaa!:-) mä tilasin suosikkidödöä varastoon ja naamanpuhdistustuotteita, ne kun on luonnonmukaisina loppu, ääks!

 4. KIITOS huippu-uutisesta, tänä aamuna lähti ennen kouluun talsimista toinen puteli yrttidödöä sekä shampoo ja hoitoaine tilaukseen. Rakastuin ihan täysin tähän tuotemerkkiin sun vinkkaamana, tuo dödö on unelma, ja aiemmin tuli jo hankittua myös dd-voide. Voi rakkaus noiden tuoksua, en tiiä oonko outo mutta tykkään siitä ihan hirveästi, sisko kommentoi että se haisee ruoholle :-D mutta paras juttu tietenkin on että tuotteet oikeasti toimii, eikä tarvi tuntea huonoa mieltä kaikista kemikaaleista ja epäluonnollisista ainesosista, joita on ennen iholleen sivellyt. Ihan mielellään maksaa pikkuisen enemmän, kun tietää että tuote on ekologinen ja vieläpä laatu kohdillaan!

  1. HEIII ihan M A H T A V A A !!! Oon niin innoissani että info tuli oikeille tyypeille! Mä tilasin kaks dödöä varastoon, ehkä Taaville toisen jos se innostuu. Pari semmoista saippuaa ja naamanpesuvaahdon ja mitäs….

   Ai dd-voide ruoholle?! Musta se tuoksuu mehujäälle<3 :-D dödö sen sijaan kyllä tuoksuu jollekin vihreälle, haa. Ja oon kyllä niin samaa mieltä :-* mäkin maksan laadusta ja ekologisuudesta mielelläni enemmän.

   ps. laitoin sulle joku aika sitte mailia, eihän oo hukkunu? Panta on ihana ja tullut perille :'-) <3