15. tammikuuta

lifestyle
26 kommenttia

Arvaatteko mikä päivä tänään on? Tammikuun 15., mun syntymäpäivä!! Huuuh, Ida 23v. Ei uskoisi, kuten isi asian ilmaisi :-D Tuntuu ihan yhtä juniorilta mitä aina ja 30 ikävuoteen on yhä pidempi matka kuin kahdestakympistä on aikaa – ei siis paniikkia vielä. Tänään on ollut kiva päivä. Sovin uusista duunikuvioista (joista kerron teillekin jossain vaiheessa!!), aamupalis alkoi odottamattomalla synttärilaululla, tilattiin Plasticille lisää kameroita (Laura on palannut vaihdosta, jee!!) ja nyt saan kuulemma skumppaa juhlapäivän kunniaksi ;-* Mainiota! Pitäisköhän oikein lakata kynnet glitterlakalla… 

PS. NANNE & LAURAU, GoGreen-voitot osuivat teidän kohdallenne! :-* Kurkatkaas sähköpostinne! Viimeistään perjantaina arvon Punnitse&Säästä-kilpailun voittajan.


*translation: It’s my birthday today!! :-* I’m 23, better edit my info… >>> 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. PALJON ONNEA IDA!! ;—*

  mä täytän parin viikon päästä jo kaksviis………….. :—B

  1. ei kaksviis oo paha!! ;–) mä oon kaksviis kahden vuoden päästä joten ei se voi olla paha…. KIITOS BEIB<3!!!!

 2. paaljon onnea!!! =)) vedä glitteriöverit, joka kynteen eri lakalla synttäreiden kunniaks! ja huomenna kadut hehehehehe.. :D ps. unohdin kommentoida aikasemmin, mut oi noi ekan kuvan tuikut on ihanat! täydelllinen väri toi tummanharmaa(? :D)!

  1. KIIITOOOS!!! :-* ja hei eiks ookin, just kivat! Mulla on noi myös kirkkaina, joten tummanharmaat + kirkkaat sopii hyvin tänne, hihii!

 3. Hurjasti onnea vielä täälläkin!:)

  Oli muuten tosi mukava päästä jutustelemaan ja vähän tutustumaan Glitterin pikkujouluissa! Tunnuit ihanan lapsenmieliseltä! Pitäis joskus hei nähdä kahvittelun merkeissä!:)

  1. Kiitos Linda!! :—) oli kyllä hauska tavata ja kahvittelulle joo – pitää päästä jutskaileen ens kevään suunnitelmista yhdessä ;-)

 4. Hirmuisesti onnea ihana Ida!<3 Ihania kuvia myös, onnistut tekemään "random-kuvista" jotenkin ihanan tunnelmallisia ja kauniista. Puspus!

 5. Paljon onnea Ida!! Vähä siistii, ollaan synnytty melkee samaan aikaa ;)

 6. onnee!! :’—)
  ihan hullua miten pikkusena ajattelee, että täysi-ikäinen on jo tosi vanha ja oikeasti aikuinen, mutta todellisuudessa asia ei ole niin. mikäpäs siinä, youthfullit fiilikset jokaisena ikävuotena on hyvästä!

 7. Onneks olkoo!
  Mä olin jo kauheassa ikäkriisissä kun täytin viime marraskuussa kaksikymmentä. Kauhuissani odotan ensivuotta! :–D