London part 2

lifestyle, matkailu
32 kommenttia

Camdenin alue oli täynnä pieniä ja ahtaita liikkeitä (mm. kenkäkauppoja, lävistyskoruja, krääsää) sekä ruokakojuja ja halpoja vaatteita. Tuolla ei kyllä huvittanut tehdä ostoksia tai änkeytyä kauppoihin, mutta alue oli näkemisen arvoinen. Musta on hauskaa miten tätä usein kuvataan ”vaihtoehtoiseksi” alueeksi, mutta nojoo, en nyt tiiä :- D kuka ajattelee vaihtoehtoisuuden mitenkin. Paljon sinisiä hiuksia ja lävistyksillä koristeltuja kasvoja kyllä tuli vastaan, mutta en sitten tiedä siitä vaihtoehtoisuudesta.

Tatessa oli tämmöinen taideteos…….. peili…….. jotain siinä luki että nyt kun katsot itseäsi peilistä olet osa tätä taideteosta xd WOW!! Nyt on kyllä #superart

Illalla jossain. Onneks metrot kulki niin vaivatta, ettei haitannut vaikka eksyi jonnekin minne ei ollut tarkoitus suunnata. Tuolla jossain seikkailtiin Covent Gardenin tsekkaamisen jälkeen. Kreisi tuplanuttura mulla muutes :-d

& Other Stories. Tuo konsepti vaikuttaa kyllä netissä kiinnostavammalta mitä livenä :- D Tuotteet oli aika samanhenkisiä mitä Cossissa, ei mitään ihmeellistä. Yllätyin kun kosmetiikan joukosta olis löytynyt myös luonnonkosmetiikkaa. Esillepanot ja miljöö olivat kyllä inspiroivia!

Nappasin metrotunnelista noustessa pari hassua kuvaa Lontoon jouluisista puista. Oispa Tampereellakin enemmän puita jouluvaloin koristeltuna talvisin, ihania!

Söpöt terassikalusteet. Kreisiä miten porukka saattoi ruokailla ulkona ilman lämpölamppuja, vaikka iltaisin oli vaan pari lämpöastetta! Lontoolaiset muutenkin pukeutu ihan kreisin vähiin vaatteisiin. Uutena vuotena nähtiin porukkaa ilman sukkiksia minimekoissa ja bleisereissä (mulla oli mekko, villatakki ja villakangastakki, kaulahuivit ja kaikki) ja muutenkin tyypit kulki ilman kaulahuiveja ja takit auki niin, että alla näytti olevan vain napapaita ja hame. Mä oisin koko ajan kipee jos kulkisin noin! :-D

Tääkin on Camdenista, hauska kohta.

Ei noi graffitit kyllä mitään erikoisia olleet, mutta jännän värisiä. Tää oli jostain ihan Shoreditch high streetin metron läheltä.

Kaljalla. Mutta miks lontoolaisessa pubissa myydään ruotsalaista siideriä, kun tilaa kuivan omenasiiderin? Briteistä luulis omppusiidereitä löytyvän omastakin takaa…

Käytiin Natural History Museumissa, meitsi tietty heti ihastelemassa kaikkea kimaltavaa heeh. Mentiin vähän liian myöhään paikalle vikana iltana ennen lähtöä, joten jäi tyyliin 3/4 museosta näkemättä. Museot on aina ulkomailla ihan hervottomia, koko päivän sais varata jos haluais edes suurimman osa nähdä. Tuolla oli ilmaista käydä! Tatessakin maksoi vain tietyt näyttelyt ja opiskelijat saa alennusta.

Toinen omakuva Tatessa. Pari muutakin otti, en ollu ainoo…

Joku reissu-outfitti. Toi lemppari on mun lempparineuletakki everrrr! Ihanan ohut, laskeutuu kivasti ja eläväinen väri, ei mikään yksvärinen.

HUUUUUH COOOL! Glitter fisheye! Oisko vähän siisti :- D Taitaa olla joku erikoiserä Urban Outfittersille, ei oo näkynyt Lomon tilauslistoissa…

Ulkona päällä Lindexin takki, Choiesilta saadut nilkkurit, Muka van pipo (saatu blogin kautta) ja reissulaukkuna (mitähän höpötän, ei mulla edes ole muita laukkuja, joten tää on koululaukku, arkilaukku, baarilaukku, iltalaukku…) Asoksen nahkalaukku.

En kestä miten ihana toi valotaulu on :-D ”Sex, drugs and bacon rolls” Valotaulut (sanotaanko noita ees semmoisiksi?) on mun heikkus! Jos mulla joskus on oma putiikki, niin tahdon sinne jonkun tommosen.

Tää oli kool! Miks ihmeessä sitä on revitty :—( Lontoossa kyllä spottas vaikka mitä hauskoja tarroja ja piirroksia vähän joka puolelta. Siitä tykkään!

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No onhan toi Camden erilainen ku keskustaan vertaat. Rennompi meno, myydään feikkitavaraa, paljon ns. vaihtoehtoisia vaatemerkkejä jotka ovat kyllä sen asemansa saattaneet jo menettää.. En ymmärrä miksi et halunnut tehdä ostoksia tuolla? Feikkimerkkien lisäksi siellä on paljon kaikkea mahtavaa kampetta mitä ei heti täällä tuu vastaan :) Ehkä et löytänyt oikeita mestoja.

  1. Enhän mä keskustaan verrannut? Vaan siihen mielikuvaan minkä olin saanut muiden suosituksista, artikkeleista netissä yms.

   Ehkä en löytänyt oikeita mestoja – tai sitten, kuten kirjoitin, en vaan fiilistellyt tota paikkaa :-D itsehän sä sen tossa toteat: ”Rennompi meno, myydään feikkitavaraa — En ymmärrä miksi et halunnut tehdä ostoksia tuolla?” :D

 2. Heh, ehkä se vaihtoehtoisuus on vain jäänyt elämään ajalta, jolloin se on oikeasti ollut vähän erilaisempi juttu. Tein just jonkun ”missä kaupungissa sinun pitäisi asua” -testin, ja sain Lontoon! On se kyl tosi kiva paikka!

  1. JEP :-D uskon kans näin, onhan tolla paikalla vissiin vaihtoehtoisempi historia tms. Lontoo oli kyllä kiva, hiii!

 3. & Other Storiesin alet + materiaalit iski meikään!! kerrankin jostain löytyy kunnon materiaaleja siedettävillä hinnoilla: Berliinissä poikkesin niiden liikkeeseen ja huh, 100% villaneule ja 80% villahuivi yht. 55e <3____<3

  1. No uskon kyllä, että matskut ja hinta saattaa kohdata! :-D gooooood!!

 4. Jep, ei oo pelkästään Lontoolaisten ominaisuus tuo pienesti pukeutuminen! Southamptonissa ihan samaa meininkiä, ihmiset lähtee pelkkä toppi ja hame päällä baariin kun meikällä on villapaita, sukkikset ja talvitakki päällä. En tiedä miten nää ihmiset ei oo koko aikaa flunssassa.

  1. Taisin lukea jostain, että joillakin oli perusteena vähäiselle vaatetukselle baarien narikkamaksujen välttäminen tms. Aikas kovat hinnat kai sitten.

   1. mäkin luin, mutta ainakin ne baari mitä googlasin oli kyllä varustettu narikoilla, ja narikkamaksut niissä parissa oli 2-4€ :D että en ton takia jättäis takkia himaan, hyih!

 5. Jooooo, mustakaan Camden ei oo mikään vaihtoehtopaikka. Ehkä jotkut rokkiklubit yms. siellä voi ollakin, mutta ne putiikit ja kahvilat ja torit on sitä samaa peruskrääsää kaikki. Samat Kiinassa tehdyt mekot joka toisessa kaupassa. Blaa. Ihan hauska paikka nähdä, mutta hirveä tungos ja yliarvostettu meininki. Kaikki on suunnattu turisteille, eikä siellä paikalliset taida kauheasti pyöriä.

  Briteillä on tosiaan tapana pukeutua naurettavan vähiin vaatteisiin. Ei riitä ymmärrys sellaiselle. :D

  Tuo valopuukuva on ihana! Enemmän pitäis kietoa led-valonauhoja puihin kaikkialla! Tai okei ei nyt ihan kaikkialla, tulis varmaan hirveä sähkölasku. Mutta esim. Tampereen Valoviikot vois korvata tuommosilla.

  1. Hahaa, oon NIIN samaa mieltä! :–D samaa halpistavaraa joka kulmassa ja pari normaalimman oloista kenkäkauppaa siellä kännykänkuori-krääsän seassa. Ei varmasti ollut paljoa paikallisia tuolla joo… ja tosiaan illalla jossain rokkibaareissa siellä voinee olla ihan eri meno, mutta päivällä ainakin tosi turisti…

   Ja kiitos!! Noi puut näytti niiin maagisilta. Tampereella on vaan stockalla pari tommosta puuta, en tajua miks ei vois olla enemmän hämeenkadun varrella. Ois niin kiva, ja noilla vois tosiaan korvaaa valoviikot, hyvä idis!!

 6. Siis tuota vähäpukeisuutta baariin mennessä on mun yks Lontoossa asunut kaveri selittänyt sillä, ettei siellä useimmissa baareissa/yökerhoissa oo narikoita. Kuka nyt haluis takkia kanniskella mukanaan baarissa! Vaik ehkä mieluummin itse valitsisin sen kuin hytisemisen jonossa…

  1. HYI ETTÄ, ihan kamalaa. Uskon kyllä siis että toi on aika tylsää, mutta silti??? En mä lähtis ilman takkia pakkasessa mihinkään:D tai +5 asteessa… hrrrr!

 7. Hassua, mun pikkupikkukotikylässä, (siis Suomessa) on kylän ainoassa kahvilassa juuri tuollaiset terassikalusteet :) Eri värisinä tosin. Ja saman pikkukylän naapuri”kaupungissa” on puut koristeltu tuolla tavoin jouluvaloilla :D heh.

 8. oih, ihania kuvia! tatessa on niin paljon hienoa nähtävää, mutta nämä superdiipit peiliteokset saivat huvittunutta myhäilyä aikaan…

  oon samaa mieltä camdenista, kun vierailin siellä ensimmäistä kertaa oli lauantai-iltapäivä (ajankohtana varmaankin huonoin), porukkaa oli niin järkyttävästi ja camden high streetista tuli mieleen vapputori, ääääh! viime aikoina olen lämmennyt alueelle enemmän, onhan siellä ns. ytimen ulkopuolella hyviä pubeja ja superihana primrose hill on pienen kävelymatkan päässä. camden high street tuntuu edelleen hieman ärsyttävältä ja turhalta, mutta makunsa kullakin, vaihtoehtoisuuden etsijät ohjaisin itä-lontooseen camdenin sijaan. n___n

  1. kiitos!! ja äläpä, olihan siellä kyllä katseltavaa. :-)

   jepppp! olihan siinä missä metrosta noustaan tietty american apparel ja urban outfitters,mutta aikalailla siihen se itseä kiinnostava valikoima sitten jäikin -loput oli just krääsää ja semmosta, hmm.

   itä-lontoo oli kyllä paljon kiinnostavampi for real! shoreditchillä ja sielläpäin oli paljon kiinnostavampia juttuja mitä tuolla camdenissa.

 9. Kävin Lontoossa ekaa kertaa vuonna 2009, sillon vielä Camden oli hurjempi ja ehkä ns. aidommin vaihtoehtoisempi. Asun nykyään Lontoossa, eikä Camdenissa kyllä tule sillai käytyä, se tuntuu lähinnä turistipaikalta, ainakin tuo pääkatu. Sivukaduilta voi löytää hauskojakin kauppoja, ja siis kyllähän Camden High Streetiltakin voi löytää vaatteita jos tykkää teinigoottityylistä..

  1. no hei ton uskon täysin! nyt siellä oli vaan turisteja… hahaha ja jep, teinigoottityyli niiiiiiin true.!!!

 10. Toi on niiiin perus täällä, että mennään ulos puolalasti! Mulla tulee ihan kylmä, kun kattookin niitä. Mun täkäläiset kaverit aina nauraa, että miks ihmeessä lähden pubiin/baariin mahdollisesti jopa farkut jalassa ja ilman korkkareita :–D Mukavuus ennen kaikkea! Asun vielä meren äärellä, että luulisi tuo viima viimestään sais ottamaan takin mukaan.

  1. ihan hirveetä :—D onneks suomessa on sellain kulttuuri että voi huoletta mennä baariin farkuissa tai tennareissa, baarin tyylistä riippuen tietty. mut en kyllä ois kotonani missää high heelsseissä ja minimekoissa ja ihonvärisissä sukkiksissa …… :D

   1. Haha sama! Mä varmaan kuitenkin onnistuisin murtamaan nilkkani tai jotain yhtä hehkeetä korkkarit jalassa. En tajuu, miten ne pystyy – ja vielä muutaman juotavan jälkeen :–D