Uusi ihana lettipanta

/// muotiTags:

Muistatteko, kun kyselin ennen joulua joskos teidän joukosta löytyisi joku, joka osaisi kutoa mulle uuden neulepannan? Vanha neulepanta kestää ehkä tämän talven loppuun, mutta se on niin nukkainen (akryyliä, jep…..) ja kulahtanut kolmen vuoden käytön jälkeen, että sitä ei enää voi pelastaa. Ja löytyihän teidän joukosta tyyppejä, joilla on kutominen hallussa! Itse en ole kutonut mitään seiskaluokan jälkeen…

Essi, joka laittoi mulle ekana mailia, kutoi mulle just sellaisen pannan mitä toivoinkin ♥ Tyyppi ei kelpuuta minkäänlaista maksua hyvitykseksi lettipannan kutomisesta, joten mulla on tässä vielä vähän työn alla, että miten neitiä kiittäisin. Ihan käsittämättömän siistiä että pannasta tuli just semmoinen mitä toivoin. Mulla on aika usein hiukset nutturalla, joten pipojen käyttö rajoittuu niihin päiviin kun hiukset on auki. Siispä talvipakkasille tarvitaan neulepantoja – tämmöinen letitetty on täydellinen! Se tekee pannasta tiiviimmän ja siten lämpimämmän kuin sellainen ”yksinkertainen” neulepanta ja lisäksi se on tosi soma. Kiitos vielä superisti Essi!!

Kiitokset vielä kaikille teille, jotka laitoitte mulle mailia. Ihan huippua! Tiedämpä keihin otan yhteyttä kun alan seuraavan kerran haaveilla jostain, mihin tarvitaan näppärää kutojaa! :-*

 

9 kommenttia

 1. Avatar Annie /// 18/01/2014 / 15:26:25

  Voi vitsit miten söpö! Neulepannat ovat parhautta talvisin ja syksysin.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 18/01/2014 / 15:27:33

   no niin on! niin käteviä :-) pipon kanssa ei paljoa pidetä hiuksia kii ja toisaalta talvella hiukset menee aina aukinaisina takkuun ja sähköistyy, joten nuttura on must…

   Vastaa
 2. Avatar eimi /// 18/01/2014 / 19:06:08

  Haluaiskohan Essi julkistaa ohjeen täällä blogissa? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 18/01/2014 / 20:21:06

   essii? ;–)

   Vastaa
 3. Avatar Anni /// 18/01/2014 / 20:10:39

  Aivan super kiva panta

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 18/01/2014 / 20:20:45

   niin on<3

   Vastaa
 4. Avatar Essi /// 20/01/2014 / 08:54:33

  voi ei KIITOS Ida ihanista sanoista :-* mä oikeesti punaistun täällä..

  Tuo pantahan on varsin simppeli valmistettava, ei tarvita kuin superpaksut puikot (itse käytin kymppejä), muhkeaa lankaa kaksinkertaisena ja palmikonkiertoja :-) peruspalmikko on tosi helppo oppia, ohjeita löytyy varmasti netistä googlaamalla ”palmikkoneule” tai vastaavaa. Tuossa on käytetty nyt niitä oikealle ja vasemmalle kiertyviä silmukoita, jotta saadaan letti :-D hirveän vaikea selittää sanallisesti ohjeita, itse tein tuon omasta päästä, mutta kyllä mä oon ihan varma että netistä löytyy (kuvallisiakin) ohjeita aika vastaavanlaisiin :-)

  Mutta siis kiitos, mun mielestä oli vain kivaa saada kutoa se sulle!

  Vastaa
 5. Reben neulepanta | Magicpoks /// 22/04/2014 / 22:35:30

  […] uusi panta muistuttaa muuten tosi paljon blogilukijan Idalle neulomaa lettipantaa :) Rebekan mielestä Ida on upea, eikä pannan arvoa ainakaan yhtään laske se, että heillä on […]

  Vastaa
 6. […] Edelleen girly girl ja adult-viboja! Mulla on kaapissani vieläkin tuo Benettonin takki, voi olla että joskus taas innostun siitä. Pitkopullapanta on talvisin ollut mun tavaramerkki ja ihana Essi tekikin mulle uuden toissa talvena. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.