Sunnuntain musakorneri: sunnuntaimusiikkia

lifestyle
7 kommenttia

Nyt ois luvassa oikein sunnuntaimusaa, ei sellaista ”EIIIH nyt on jo sunnuntai huomenna taas hommiin ahdistaa eiiihhh” -musaa vaan semmosta ”IHANA auringonpaiste onneks tänään on vielä vapaapäivä, otanpa toisen kupin kahvia” -musaa.

Odesza – How Did I Get Here

En ole vielä ehtinyt tutustua Odeszan muuhun tuotantoon, mutta tässä biisissä  on ihanan soljuva tunnelma. Sopii taustamusaks sunnuntaibrunssille! 

Aves – Elise

Mulle valkeni ihan hetki sitten, että Aves on suomalainen…. megakool, en tajua miten tää tieto oli mennyt multa ohi! Elise on miellyttävä ja piristävä, pikkuisen mystinen ja uneksiva, kuten Avesin muutkin biisit, mutta silti  sopiva sunnuntaiaamuun. Kuuntelen tätä biisiä usein kävellessäni akatemialle, tulee vähän virkeempi olo pelkästä biisivalinnasta. 

El Perro del Mar – Pale Fire

El Perro del Mar on loistava ja Pale Fire hyvä valinta sunnuntaille. Harmi ettei tälle biisille taida olla mitään musavideoo, voitte siis laittaa tän soimaan myös Spotifyn kautta kun videossa ei oo mitään katsottavaa.

You’ll Never Get to Heaven – You’ve Got the Sun 

Pikkuisen ambientimpaa ja uneliaampaa sunnuntaimusaa edustaa You’ll Never Get to Heaven. Ehdottomasti paras biisi koko levyltä, kertokaa mulle jos löydätte lisää kuuntelemisen arvoisi kipaleita – en oo muistanut tutustua tähänkään ihan täysillä. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. jes, ihanaa että sunnuntaimusiikki on jollekin muullekin oma käsitteensä :–D ja oi, tässähän oli vaikka mitä uusia tuttavuuksia, pitääpä laittaa kuunteluun! näin avesin joskus klubilla, oisko ollu vuos sitten valoa-festareilla ja tykkäsin kyllä mut enpä oo muistanu kuunnella sen jälkeen.. ja ahhh, el perro del mar on niin ihana!

    1. NO ON! Meniks nää saman kategorian alle myös sulla? Hihii :-)

      Aves ois kyllä kiva nähdä livenä, en tajua miten multa on menny tää suomalaisuus ohi, vaikka mulla on ollu you, lucid vaikka kuinka kauan listoilla.

  2. Kiitti vinkeistä, näissä biiseissä on just semmoista ihanaa, kevyttä ja soljuvaa fiilistä, mistä oon viime aikoina musiikissa tykännyt! :>

  3. Vitsit tällaset postaukset on kivoi kun löytää kaikkee kivaa uutta kuunneltavaa, mihin ei ois muuten välttämättä ees törmänny. :)