LUOMUTAR.FI LOPPUUNMYYNTI, KAIKKI -30%

ruoka
12 kommenttia

Voi eiii, muistatteko kun tein yhteistyötä Luomutar.fi:n kanssa? Nyt tämä verkkokauppa on tullut tiensä päähän ja lopettaa – näin kerrotaan uutiskirjeessä:

”Keskitämme jatkossa tiimimme resurssit Kuppikuumaa.fi -tytärbrändin kasvun tukemiseen. Luomutar aloitti loppuvuodesta 2012 puhtaan ja terveellisen ravinnon kauppana ja sillä tiellä toimimme yli vuoden, voiden hyvin. Toiminta kehittyi mukavasti vuoden 2013 aikana ja asiakkaat löysivät meidät hiljalleen verkosta sekä esim. raakaravintokurssien kautta. Samaan aikaan tytärbrändimme Kuppikuumaa.fi kasvu vaatii resursseja entistä enemmän, joten teimme päätöksen keskittää tekemisemme kahvi- ja teekulttuurin puolelle. Tällä toimenpiteellä varmistamme jatkuvasti korkean asiakaspalvelun sekä sujuvat toimitukset. Olemme erittäin hyvin mielin täällä ja haluamme kiittää ja kumartaa teitä hyvät asiakkaamme kuluneesta ajasta. KIITOS. Meillä on paljon samojakin tuotteita myynnisssä Kuppikuumaa.fi:ssä, joten kehoitammekin teitä tutustumaan siellä valikoimaamme sekä liittymään rinkiin tykkäämällä meistä osoitteessa www.facebook.com/Kuppikuumaa. Arvostamme suuresti tukeanne sekä asiakkuuttanne!”  

 

Tällä koodilla saa kaikesta -30% pois, niin kauan kuin tavaraa riittää:
68V-UYB-KC4-4C4

Tilasin itse parit siemenet, dippijauheet ja mulperimarjat. Kurjaa, mutta onneksi Tampereelta löytyy niin kattavasti Punnitse & Säästän liikkeitä etten silti oo pulassa ;-)

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onpa harmi juttu, että lopettavat! Näitä kivojen putiikkien lopettajaisia on vietetty viime aikoina vähän turhan usein. Mutta kiitos koodin jakamisesta, pitää mennä tutkailemaan valikoimia. :)

  1. no jep :–( niin on, tuntuu ettei mikään erikoisempi pieni pysy kauaa pystyssä, kivijaloista puhumattakaan…

 2. Voi harmi. Mutta mun onni onnettomuudessa, nyt sain tilattua niitä spelt helmiä ja äitille äitienpäiväks (hehe pikkusen ajoissa joo!) vähän lahjaa. :–)

 3. Viittiiköhän sitä ees tilata, kun tilaukset pakataan niin raskaalla kädellä… >_< möh :( Annoin tästä jo palautetta, ehkä asia on muuttunut.

   1. No, ostin viimeks 2 dippiä, pienen vaahtokarkkipussin ja tyrnirouhetta. Tuotteet oli pakattu 2 kertaa liian isoon pahvilaatikkoon, ja pakkauspaperia ja kuplamuovia oli tavaroiden ympärillä _todella_ runsaasti. Mun mielestä tää on vaan älyttömän ikävää, ja varsinkin kun kyseessä on ekokauppa… :( Eihän tuotteet olleet edes särkyviä.
    Onneksi noita yrttidippejä saa jatkossakin P&S:stä. :)

    1. auts, no joo, tuo on ehkä vähän hölmöä :-( onneksi kuplamuovit voi itse kierrättää – mä kierrätän kaiken itsesaamani plasticissa ja jos lähetän blogin kautta jotain tai ilahdutan kaveria yms. :-)

     Ja joo, niinpä! tuota kautta mä ne alunperin löysin ja myöhemmin niitä vasta tuli Punnitse&Säästään, joten JES!

 4. Hups, tuli sitten tilattua ruokaa lähes satasella.. :) Kiitos vinkistä! Nyt vaan mietin miten roudaan tuon monta kiloa painavan ruokapaketin postista kotiin.. :D

  1. Hahahah voi sinua :—D otat miehen kaveriksi taikka jotain, kääks :D mä tein aika pienen tilauksen kun mulla on jauhoja ja kuivaruokaa hyvin kaapeissa, mut esim. mulpereita, ahhhhh!