SMALL DETAILS

muoti
11 kommenttia

Kello on Casion, tilattu Urban Outfittersiltä pari vuotta sitten. Pikkuisen kulunut jo ja suuresta suosiostaan huolimatta tykkään tästä yhä – ei siis kyllästytä vaikka tää näkyy niin monella. Kultainan rannekoru on saatu lahjaksi ala-asteikäisenä ja nyt se on ranteessa joka päivä. Kultainen minimalistinen sormus on äidin tekemä, aina oikeassa nimettömässä. Aiheuttaa säännöllisesti hämmennystä ja uteliaita kysymyksiä.

 

Kultaisia yksityiskohtaa ja mustaa. Sitä on mun koko talvi oikeastaan ollut. En malta oottaa kevättä ja kevyempiä vaatteita – en tiedä innostunko väreistä yhtään enempää, mutta ainakin tuota R/H:n Mickey-mekkoakin voisi käyttää ilman sukkiksia. Nahkatakin kanssa!!! Ah. Oon lähdössä viikonloppuna pikareissulle Tukholmaan ja siellä on ilmeisesti keväisempää – jokohan siellä pärjäis nahkatakilla tai vaikka uudella seepratakilla??

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tervetuloa tänne Tukholmaan!! Viikonlopuksi on luvattu aurinkoa ja jopa yli kymmentä astetta plussaa joten suosittelen jättämään talvitakin ainakin kotiin :)))
  (Terveisin säätiedotus hih)

 2. Varmasti herättää uteliaisuutta, sormus siis. Tiesitkö, että esimerkiksi ortodoksit pitävät vihkisormusta oikeassa nimettömässä vasemman sijaan? Yhdellä ystävälläni on myös tapana pitää vanhemmiltaan saamaansa sormusta oikean käden nimettömässä, ja häneltäkin on kysytty, onko hän naimisissa.

  1. Tai siis, teknisesti ottaenhan ortodokseilla se on kihlasormus, eikä varsinaista vihkisormusta käytetä, mutta kihlautuminen on myös virallinen seremonia joka tapahtuu kirkossa juuri ennen avioitumista eikä etukäteen. Ja siinä varsinaisessa vihkimisessä ei enää sormuksia vaihdeta. Ajattelin vielä tarkentaa, etten tule levittäneeksi väärä tietoa ortodoksien tavoista.

   1. Joo, tiesin, mutta suurin osa niistä kyselijöistä tietää kyllä etten ole ortodoksi :-D heheh, siks en tajuu!

  1. voi kääk, tää on vähän jäänyt!!! mulla on just geelit kynsissä, jospas ne poistettuani saisin otettuu jonkun au naturel (aka geelien tuhoomat:D) -kuvan kynsistä!?!?