Double nominated

lifestyle
17 kommenttia

Mulla on kunnia olla ehdolla tämän vuoden Aussie Blog Awardseissa peräti kahdessa kategoriassa – Best Lifestyle Blog & Readers’ Choice. Huippua! Mulla tulee tämmöisistä awardseista vähän ristiriitaisia fiiliksiä, sillä blogeja on musta todella vaikeaa laittaa paremmuusjärjestykseen kun niin monella asialla on väliä. Toisaalta on supersiistiä että upeita blogeja palkitaan ja muistetaan. 

Mä olen aivan mielettömän kovatasoisessa seurassa tuossa Best Lifestyle Blog -kategoriassa, siellä on mun lisäkseni ehdolla aivan ihania, upeita ja inspiroivia naisia. Kategorian kuvauksesta tuli otettu olo, se menee näin:  

Lifestyle-blogit ovat oiva pakopaikka arjen stressin ja kiireiden keskellä. Nämä bloggaajat tietävät aina, mistä löytyvät tuoreimmat kukat ja herkullisimmat leivokset. He kokoavat blogiinsa täydellisen sekoituksen kauniita vaatteita, sisustusvinkkejä ja pieniä paloja ihan tavallisesta arjesta, mutta jakavat myös ajatuksia herättävää pohdintaa elämästä ja ihmisyydestä.

Reader’s Choice -kategorian voittaa eniten ääniä saanut bloggaaja – mulla ei ole mitään mahiksia pärjätä tässä kategoriassa, mutta käykäähän äänestämässä omaa suosikkianne, äänen jättäneiden kesken arvotaan 600€ arvoinen luksusristeily ja Aussien hiustenhoitotuotteita (jotka olivat suosikkejani ennen luonnollisempiin tuotteisiin siirtymistä). TÄÄLTÄ näette kaikki ehdolla olevat bloggaajat ja kategoriat!

Uteliaisuudesta – mitä te tuumitte tämmöisistä blog awardseista joita on ainakin paria eri sorttia? Kiinnostaako, onko teidän suosikkinne voittaneet jne? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. kun tulit kysyneeksi, on pakko vastata rehellisesti, että blogi awardsit ja muut tapahtumat eivät kiinnosta yhtään. tuntuu, että vain tietyt blogit ovat aina pinnalla, ja isomman lukijakunnan omaava tietysti voittaa. muutenkin olen laiskistunut blogien luennassa ja mikään ei tunnu enää kiinnostavan. suomalaisen blogin kultakausi on selvästi takana, kun katsoo esim. bloglovinin suosituimpia postauksia. älkää nyt vetäkö herneitä nenään tästä lausunnosta xD xD yläasteaikanani, ehkä vuonna 2008, blogit olivat parhaimmillaan

  tosin, vähän himottaa toi kolme trendiä kympillä -tarjous, mutta taidan jättää välistä :–s kukkaro ei tykkää

  1. Nonniin, KIITOS! Rehellistä mielipidettä arvostaa suuresti :-) Oon aika samoilla linjoilla sen suhteen että vaan tietyt blogit nousee pinnalle ja onhan sille varmasti syynsä, mutta itse saan enemmän inspistä just hippasen pienemmistä blogeista vs. ne top10-blogit Suomessa.

   Hahaha blogit on kyllä muuttuneet noista 2007-2009 vuosista, musta se on ihan ok ja on siistiä että tätä voi tehdä työkseen – se ei onnistuis kerran viikossa päivittämisellä ja surkeilla (mutta tavallaan kooleilla) kuvilla.

   OHO aika hyvä tarjous taas! Mulle tuli äsken lasku 2nro /14,90E HUOH :D Pitäis irtisanoo toi tilaus ja hyödyntää vaan noita tarjouksia!

 2. Täytyy sanoa, että eipä nuo blog awardsit oikein jaksa kiinnostaa. Samat blogit siellä melkeinpä on joka vuosi ja voittajat usein voi arvata jo ennalta.
  Onnea kuitenkin ehdokkuudesta, onhan se imartelevaa huomiointia ja arvostusta sinun ”työlle” :- )

  1. Niin paitsi, että se on arvostusta sinun työlle, ilman lainausmerkkejä.

   1. Hahaa voi ei! Oon kyllä kans sitä mieltä että blogi on mun työ eikä ”työ”, koska tällä mä itseni elätän. :-)

    En kuitenkaan usko että tarkoitit noita heittomerkkejä millään pahalla, mutta onpas ihania puolustajia mulla hiih!!

    1. aaa apua en tarkoittanut mitenkään vähätteleväksi enkä pahalla ! aina ei vaan oikein muista kuka bloggaajista bloggaa ihan työkseen ymsyms ja voi nyt harmittaa nuo hölmöt lainausmerkit…

     kuitenkin, hyvää työtä !! heh… :- )

 3. Lifestyle-blogien kruunu kuuluisi todellakin sulle! Blogisi vastaa kuvausta täydellisesti.
  Musta on myös hienoa, ettet tunnu postaavan turhanpäiväistä täytettä blogiisi, vaan jutuissasi on aina sisältöä, kuviin on selkeästi panostettu ja kokonaisuutta on selkeästi mietitty enemmän kuin parin instagram-näpsyn verran.
  Niinkuin edellä jo mainittiin, tuntuu että blogigaaloissa harvoin palkitaan niitä hieman tuntemattomampia helmiä – voitot pokkaavat ne, jotka ovat jo valmiiksi suosittuja. Vähän niin kuin Oscareissa.
  P.S: uusi banneri on erittäin fresh!

  1. Voi itku miten ihana kommentti, kiitos, olen tosi otettu! :’–) Mä pyrin tekemään semmoista blogia mitä itsekin haluaisin lukea – ne megalyhyet postaukset ja yksittäiset instakuvat, arvontojen voittajat yms voi jakaa ihan hyvin blogin fb;ssä niin ei tarvii täyttää tätä alustaa sellaisella.

   Pitäis muuten tästä innostuneena taas tehdä postaus omista suosikkibloggaajista, oon löytänyt pari ihanaa tapausta jotka on ehkä vielä vähän tuntemattomampia :-*

   JA KIITOS! Sitä ei ollakaan vielä kommentoitu oikeastaan yhtään :D vaikka se on niin erilainen entiseen verrattuna, ha. Joten kiitos, ilahduin!

 4. Voi vitsit en oo aikoihin käyny kunnolla lukemassa blogeja koneella ku ensin oli rikki netti ja sitten pitkään kone ja ehin tottua vilkasemaan vaan puhelimella päivityksiä. Mut puhelimella lukastessa kommenttiboxit jää aina näkemättä, mikä on erittäin blöö.. Joten nyt pakko tulla höpöttelemään tänne jtn turhaa :D
  Hih, taisin bongaa sut ehkä pari viikkoo sitte yliopiston kirjastossa, ellei sulla oo kaksoisolentoa, mutta näin vaan sieltä yläkerran lukusalista kun liikuskelit alakerrassa niin naama ei näkyny :D Mut mietin että täytyy vilkasta onko sulla söpöä kukkakassia asukuvissa, pisti niin hyvin silmään muuten mustasta asusta, ja tsadaa täällähän toi on vilkkunut jonkun verrankii nytte :D
  Blogawardseista tuumaan, että harvemmin sitä ees huomaa, mikä blogi minkäkin kategorian voitti, kaikkialla pyörii vaan posetuksia sponsoreitten kuvausseinien kera… Mutta mä julistan kolmekuusvitosen heti parhaaksi blogiksi kategoriassa Tamperevinkit! :) Tuntuu, että elämä pyörii vähän turhan pitkälti koti-yliopisto-sali-kolminaisuuden ympärillä, mutta täältä on bongattu pitkä lista paikkoja, mitä täytyy testailla kun keskustan puolelle välillä jaksaa raahautua :)

  1. Miffa, onpa kiva kuulla susta!! :—) Ihanaa että jätit kommentin!

   Hahaa, joo! Olin antamassa haastattelua gradua varten jossa käsitellään mm. Pinterestiä :—D Ekaa kertaa Linnassa, uu! Aika hyvin bongattu siis.

   Nojoo, tottahan tuokin. Mua ei ne sponsoritekstit tai mitkään kuvausseinissä häiritse, kiva vaan kun kerrankin saa ammattilaisen nappaan susta kokovartalokuvan :DD Mutta ei nuo voitot ehkä ihan täysin mieleen jää?

   Ihana, kiitos :-* !! On kyllä niin kiva jakaa Tampereella tapahtuvia juttua, ihanaa että niistä on iloa!

 5. No voi jumpe, minäkään en pidä noita gaaloja oikein minään, mutta JUST kuule äänestin teikäläistä kun huomasin ilokseni, että oot ehdolla kaikkien jättiblogien kanssa. Eli saas nähä, mutta pokaaleista huolimatta on paljon siistimpää omistaa vähän pienempi ja mukava lukijakunta (tai no jaa!) kuin puoli valtakuntaa jotka kyttää blogia ja äänestää Trendin tarjouksen perässä :D

  Hehheh, tästä aiheesta vois jaaritella vaikka kuinka, mutta toivotan vain onnea ja menestystä :)

  1. Voi Laura, KIITOS!! Olipa kiva kommentti, ilahdutit :-* Mustakin on kyllä huippua miten mainioita tyyppejä seuraa mun blogia, se on paljon paljon siistimpää kuin se, että omat jutut kiinnostais ihan jokaista. HRR :D